- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
bikaç yıl sonra Asmin düğün videosunda kabarık strapless gelinliğin ve neşeli topuzun yüksektopuk beyaz gelin ayakkabınla çiftetelli oynayışını izlerken ne umdum ne buldum diceksin haberin ola... herkes küçükken ister bölle şeyleri rahat ol...bende isterdim böle yaşım 18-19 fln olsaydı...yadırgamıyorum yani.
bence muhtesem bır gelınlık!!cok tarz ve neselı :) cıvıl cıvıl :))))
renklı kısımları aynen kalsın ama modelı ustunde bıraz oynanması lazım bence :))) ama guzel bı fıkır :))) kafasındakılerı yapabılırım belkı aklinialirimsmile cıcegı de oyle yaparsam hem uyumlu olur hemde degısık olur aklinialirimsmile hmmm guzeeel guzeeeelll ben bunu bı dusuneyım o zamana kaaddaaaaarrr kaydirigubbakcemile3
bikaç yıl sonra Asmin düğün videosunda kabarık strapless gelinliğin ve neşeli topuzun yüksektopuk beyaz gelin ayakkabınla çiftetelli oynayışını izlerken ne umdum ne buldum diceksin haberin ola... herkes küçükken ister bölle şeyleri rahat ol...bende isterdim böle yaşım 18-19 fln olsaydı...yadırgamıyorum yani.
calma nan gelinligiimi aklinialirimsmile
dusun canim gelinligini renkli yapman belki biraz zor ama cicegini renkli dusunmek hic de zor degil :)) mutlka dusun :)
ve tabiki model uzerinde duzenleme yapilmasi sart opuyorumnanaktan
ortada damat yok ama salla bosver bız halay cekelım :teytey::teytey::teytey:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?