Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

:roflol: :roflol: Yau arkadaşın yaşının 18 -- 19 olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlamadım ben.
Herkes aynı zevkte olmak zorunda mı? Farklı bir şeyi beğenince yaşın küçük mü demek lazım, ille de öyle bir sonuç mu çıkarmak lazım? Çok komik cidden yaa. :roflol: :roflol:

calma nan gelinligiimi aklinialirimsmile
dusun canim gelinligini renkli yapman belki biraz zor ama cicegini renkli dusunmek hic de zor degil :)) mutlka dusun :)
ve tabiki model uzerinde duzenleme yapilmasi sart opuyorumnanaktan

kucukken??? 18? 19??:roflol:
bilmeden konusun canlarim siz.. okuyup sadece guluyorum...
omrumde yapmayacagim iki seyden biri straples ve topuz..
o yuzden atin tutun okurken cok egleniyorum benkaydirigubbakcemile3

asmin bacım genç sanılmaktan güzel ne var ayol :) "kasma yaaneee" P

konuyu yeni gördüm, dedim asmin bacım açmışsa kesin güzeldir yoksa gelinlik modelleri şu kazık yaşıma rağmen zerre kadar ilgi alanıma girmiş değil. ama bu gelinlik olağanüstü yav :) valla bak çok beğendim :) giy de görelim bacım ne güzel olur :)

pofff duygusala baglama lan beni gece gece bak fotograflara gordun mu cekik gozlu abiyi de, ha iste bana onun turk ama sarisin versiyonundan papyonunu takmis helal sut emmis anamdan babamdan helali ile istemis ve beni cok sevmis olanindan lazim soyle belimden tutup havaya ziplatsin mutluluktan basim donsun sacimdaki firfirli renkli ivir zivirlar elime dolansin cicegimden birini yakasina takayim eteklerim ucussun hatta agzim kulaklarima varsin ve hatta yanaginda rujumun lekesi kalsin ama kiimse ona caktirmasin dugun hatirasi fotograflarda boyle ciksin..

konusturmayin beni diyorum damarima basiyorsunuz :1closedeyes:

Asmin öyle konuşma. Ben de kötü oldum bak şimdi. mafoldumben
Hem çekik gözlü, hem sarışını nasıl bulacaksın ki sen...? :bbo:

yok la onun turk versiyonu dedik ya iste o zaman gozler normale donuyor :))
ben sevdigimin gozleri kocaman kocaman baksin isterim animelerdeki gibi :))))))))

oldu cocuklarim da sonra cekik gozlu olsun :)))
biz cekik gozluleri gozlerinden oturu degil romantikliklerinden oturu sevdik bacim :))

ama benim cocugum olsun gelinligim olsun bi sevgilim olsun yahu...
sondan basa dogru gittim ama olsun iste neticede yani :)

Son düzenleme:
Çekik çekik gözlü minik bebeler ne de tatlı olurlardı. boshayallersmile
Çok yakışıklı bir çekik gözlüden olması lazım yalnız o bebelerin. CADIARZU

İnşallah hepsi gerçekleşir. Ama sıralamayı düzeltsek daha güzel olur.
Önce sevgili bul sen hayırlısıyla.

Bulacak. )

Biraz da dua serpiştirelim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah iyi birini cikarir allah karsima...

calma nan gelinligiimi aklinialirimsmile
dusun canim gelinligini renkli yapman belki biraz zor ama cicegini renkli dusunmek hic de zor degil :)) mutlka dusun :)
ve tabiki model uzerinde duzenleme yapilmasi sart opuyorumnanaktan

cıcek zaten rengarenk olacak benım aklinialirimsmile
ama duvagını da begendım ben bunun aklinialirimsmile
gercı benım gelınlık muhtemelen elbıse gıbı olanlardan olacak cunku genelde oyle gelınlıkler begenıyorum..full dantel ve kabarık olmayan straplez sempatiksalakcinni ama olsun cıceemı renklı yaparım bende :teytey::teytey::teytey::teytey:
caldım nan fıkrını laelaelaelaelae

ortada damat yok ama salla bosver bız halay cekelım :teytey::teytey::teytey:

bak bu arada neyı mutlaka yapıcam bılıo musun aklinialirimsmile
hanı dugunden sonrakı gun gelınlık ve damatlıkla fotograflar cekılıyor ya..mesela gelın sacını hafıf bır masa yapmıs ve salmıs duvagı yok,yuzunde hafıf bır makyaj..damatın gomlek dısarı cıkmıs elınde ceketı papyon acık bır sekılde boynunda :) denız kenarında cekılen fotograflar dusun :) hatta ayakların denızın ıcınde falan :) sıyah beyaz :) ayyy pek ormantık boshayallersmile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gecen gun de annemle kına gecemı organıze ettık baya cıddı cıddı..surda olsun soyle olsun sunu gıyıyım vs dıye baya uzun uzun konustuk..sonra anneme dondum 'ya anne ıyı hos herseyı konustuk ama ortada dugun yok :bbo:' dedım e tabıı yerlere yattık gulmekten kaydirigubbakcemile3 hanı bı duyan olsa yarın kına gecem var sanır yanı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…