Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

Asmin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
7.771
211
163
Herkesin hayallerini süsleyen bir gelinlik vardır.. uzun zamandır gelinlik bakıyorum.. ama budur diyebileceğim bir gelinliğe henüz rastlamadım.. ya çok sadeleri beğeniyorum zaman zaman ya da çok şatafatlıları..
sonra nette gezerken bu gelinliğe rastladım.. tek kelime ile bayıldım diyebilirim..
biraz aykırı olabilir ama inanılmaz güzel.. hani herkes giydiğinin kendisini yansıtmasını ister ya o kat kat beyaz danteller bilmemneler beni yansıtmıyacak işte biliyorum yani.. üstelik denedim bile öyle bir gelinlik.. tabi insan ne hissederse o bence, yakışmadı.. etrafımdakiler de onayladı..
neyse lafı fazla uzattım.. bu gelinliği çok sevdim çok beğendim.. henüz gündemimde evlilik yok.. ama paylaşmak istedim..​

baktıkça eriyorum resmen ya çok güzel..​

Son düzenleme:
farklı çokta güzel aslında,
fakat detaylı bakıldığında gelinliğin masumiyeti yok içinde

benim gözlerimle görmen lazım bi de bu gelinliği spaydii :))
nasıl tatlı nasıl şirin nasıl masum nasıl güzel geliyor anlatamam :))
aşık mı oldum neeeee...:1rolleyes:

zevkler çok farklı gerçekten, asmin. benim tarzım değil. beğenemedim ben..

zevkler çok farklı gerçekten, asmin. benim tarzım değil. beğenemedim ben..

su senin arşivlik gelinlik başlığın varya oraya kç kez baktım sayamıyorum ama her seferinde budur diyebileceğim karşıma çıkmadı.. güzelmiş diyebiliyorum yani.. ya da o an çok beğenip kaydediyorum sonra bir daha baktığımda hoşuma gitmiyor..

ilk gördüğümden beri aklımdadır bu gelinlik.. hoş evlenirken cesaret edebilirmiyim bunu giymeye bilmiyorum ama neticede gonlümde yatan aslan bu..

anladım asmin. senin tarzın böyle gelinlikler demek.
farklı tabi bilinenden

Merhaba Asmin a.s.
Bu gelinlikte için kalacak belli...Ben de kendi fikrimce derim ki; aile arasında yapılacak bir nikah olursa herkesin alışık olduğu şık bir gelinlik giy, bu tarz bir gelinliği de nikahtan sonra arkadaşlarınla kutlama yaparsan giy, yani daha kendi yaşıtlarının olduğu uçuk kaçık arkadaş grubunun yanında a.s
İki gelinlik fazladan masraf olabilir orası ayrı :icecream:

o kadar da uçuk bi gelinlik değil ya..
aile ortamında da giyilebilir gibi gayet.. :uhm:

bencede çok şeker pastası çiçeği de çok tatlı
eğer ilerde düğününde böyle bişey giyersen sonuna kadar arkandayımolumunekankayizsmile

zevkler ve renkler tartışılmaz tabi deee,sen gerçekten beğendin mi bunu yav:uhm:

benim hiç tarzım değil..gelinliğe bile benzetemedim açıkçası

ya ben bayıldım hatta.. belki ben diktirirken bu kadar cart renklerle diktirmem daha ucuk maviler pembeler morlar tercih ederim bilemiyorum.. ama çiçeği saçındaki o rengarenk kurdeleleri ile bence çok şeker.. eğer 30 a kadar evlenirsem böyle bişey giyebilirim gayet.. ama 30 dan sonra biraz zor gibi..

Zevkler tartışılmaz tabi.. Ben beğenemedim hiç :) Farklılığı seven cesur kadınlar giyebilir bunu ancak ben giyemem mesela :)

bence ço kgüzel
o gün öyle özelkii içinden nasıl geliyorsa öyle yaşaa geri dönüşü yok çünkü
ben orjinal şeyleri severim bence hoş. el buketide harika.
banada kabarık olmayan gelinlik gelinlik değildir bilmem ne kimseyi dinlemedim ve kabarık olmayan bir gelinlik giydim çokdaa içime sindiii.... çün kü seninde dediğin gibi beni yansıtmayan bir şey giyemezdim...

Bayıldım ben. Çok severim böyle orjinal ve deli dolu şeyleri.
Adı gelinlik olduğu içn klasik birşey giymene gerek yok. Nasıl istersen onu giy, senin günün sonuçta.
Böyle bir gelinlikle sahil kenarında ya da bir kır düğünü hayal ediyorum da süper olur, acayip eğlenceli bence.

kk da tanıdığım en orjinal insanlardan birisin sanırım özellikle bisikletle nikaha gittiğiniz fotoğraflara bayılmıştım..
öenmli olan mesele de bu işte bence de, ben gelinliğin öyle masumiyeti bekareti falanı filanı simgeleyen birşey olarak görmüyorum. yani benim için öyle simgesel bir anlamı yok.. evlendiğim gün giyebileceğim en güzel elbiseyi giymeliyim..
beni yansıtmalı ben içersinde mutlu olmalıyım hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…