Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

Begendimmmm bence cirkin deil.. sayet ben böyle giymem icimde böyle bi gelinlik yok sayet olsaydi eger dügünün yarisinda herkesin alisik oldugu gelinligi cikarir bunu giyerdim.. iki masraf olucak ama icinde kalmicak :P

Hic olmadi 1. evlilik yil dönümünde giyersin sempatiksalakcinni oo süper olurdu bence.. sayet ben 1. evlilik yil dönümümde tekrar giymek isterdim ayni gelinligimi..

yoo ben gayet dugunumun basindan sonuna kadar giyerim :)

abartmayin yahu yok .iciyla gulerlermis yok evlatliktan reddederlermis..
siz giymeyin zaten arkadaslar ben giyicem :)

Son düzenleme:
abartmayin yahu yok .iciyla gulerlermis yok evlatliktan reddederlermis..
siz giymeyin zaten arkadaslar ben giyicem :)

ya eski kafalı insanlara anlatamazsın ki bunu,benim annem mesela krem rengi gelinliğe bile karşı beyazlık temizliği simgelermiş krem rengi olunca pek temiz değil gibi bi imajı varmış filan konuşurda durur hele böyle rengarenk olsa allah gazabından korusun yemin ediyorum canıma okur :)

Ya bu harika süper ötesi bir gelinlik bayıldım bayıldım.. Bu benim aklımda olan bir gelinlikti. Çizmeyi planlıyordum. İnşallah bu gelinliği giyersin çünkü harikaaa! :)

heheee:))

demek ki yalnız değilmişim :) ben özellikle çiçeğine saçlarındaki rengarenk iplere eteğine bayıldım.. modeli daha özenli dikilebilir ama gökkuşağı gibi ya harika :))

heheee:))

demek ki yalnız değilmişim :) ben özellikle çiçeğine saçlarındaki rengarenk iplere eteğine bayıldım.. modeli daha özenli dikilebilir ama gökkuşağı gibi ya harika :))

asmincim, valla süper gelinlik... senin bu gelinliğe bakarken ne hissettiğini çokkkk iyi anlıyorumolumunekankayizsmile çünkü benim de gözüm alışagelmiş modellerin dışında gelinliklerde oluyor... :1: (bir ara ben de paylaşırım) ama ben inatla giyicemkaydirigubbakcemile5 bence "o gün" geldiğinde sen de "hayalindekini" giya.s.

Değişik gelinlikleri paylaşsınlar bizimle ya. İlla düz beyaz kat kat birşey mi olması lazım.
@asmin bende eteğindeki renklilikleri çok sevdim,kaliteli bir kumaştan dikilirse kesinlikle harika olabilir renkler canlı canlı açısından. Açıkcası buna ailemde karışırlar ama ben onların dediğine kulak asmam. Ben ve eşim sevdiyse tamamdır ki pürüz biri asla değildir. :)

Dibin Notu: Pastasıda muhteşem ya o kelebekler var yaaaaaaa bayıldım :asigim:

Son düzenleme:
bende cok begendim neden olmasın dedim
tamda bana uygun bişey ben bunu yazın dügünümde giysem cevrem cokta sasırmaz:)))
ama eminim annem huyumu bilsede surat asar suna bak diyip
nişanlımda eminim cok güzel tam senlik içinden bu geliyosa bunu giy der
kayınvaldem içinden ne geliyosa o olsun kızım bikere olcak bunlar der:))

bende cok begendim neden olmasın dedim
tamda bana uygun bişey ben bunu yazın dügünümde giysem cevrem cokta sasırmaz:)))
ama eminim annem huyumu bilsede surat asar suna bak diyip
nişanlımda eminim cok güzel tam senlik içinden bu geliyosa bunu giy der
kayınvaldem içinden ne geliyosa o olsun kızım bikere olcak bunlar der:))

başkaları ne der diye yaşayacaksak işimiz çok...
En mühimi sizsiniz kızlar.. herkes hayal kurar ama bunu gerçekleştirebilen çok az insan vardır.. :1hug:

hatırlamıyorum yabancı bir siteydi.. gelinlik ve gelin olmakla ilgili blog gibi bi yerdi..

başkaları ne der diye yaşayacaksak işimiz çok...
En mühimi sizsiniz kızlar.. herkes hayal kurar ama bunu gerçekleştirebilen çok az insan vardır.. :1hug:

kimsenin başkalarını düşündüğünü sanmıyorum,herkesin tek düşündüğü anne babasıdır böyle bir durumda, mürvet denen şey bi evladın ailesine olan son görevidir,yoksa kimse bilmemkaç bin kişi önüne çıkıp 1-2 saat dolanmak için dünya masraf etmeye bayılmaz.ben şahsen çocukken olsa böyle bi hayal kurabilirdim ama ilerde yaşımı başımı aldığımda zamanında böyle bir tercih yapmış olmamdan ötürü pişman olabilirdim.sıradan gelinliklerden bende hiç hoşlanmam ama daha feminen modellerde aklım kalabilirdi keşke bende bu tarz bişey giyseydim diyebilirdim gördükçe.bide converse giyen gelin vardı buda onun gibi bişey opuyorumnanaktan

bikaç yıl sonra Asmin düğün videosunda kabarık strapless gelinliğin ve neşeli topuzun yüksektopuk beyaz gelin ayakkabınla çiftetelli oynayışını izlerken ne umdum ne buldum diceksin haberin ola... herkes küçükken ister bölle şeyleri rahat ol...bende isterdim böle yaşım 18-19 fln olsaydı...yadırgamıyorum yani.

bence muhtesem bır gelınlık!!cok tarz ve neselı :) cıvıl cıvıl :))))
renklı kısımları aynen kalsın ama modelı ustunde bıraz oynanması lazım bence :))) ama guzel bı fıkır :))) kafasındakılerı yapabılırım belkı aklinialirimsmile cıcegı de oyle yaparsam hem uyumlu olur hemde degısık olur aklinialirimsmile hmmm guzeeel guzeeeelll ben bunu bı dusuneyım o zamana kaaddaaaaarrr kaydirigubbakcemile3

Back