Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

tatlım ben de beğenmedim pek.Biraz farklı.Ama önemli olan senin içinde nasıl hissettiğin :1hug:

cıııık gelinlik beyaz olmalı bembeyaaaaaazboshayallersmile

Çoookk şekerr... Ayy kızın evlendiği adam koreli, çin ya da japon mu acep???
İçim geçiyor. Koreli erkek hayaliyle yaşıyorum şu sıralar.
Çok şekerr bir gelinlik... Duygulandım şu an. senağlama

acaba beni de etkileyen cekik gozlu adam mi oldu bak simdi :)))

o kadar da uçuk bi gelinlik değil ya..
aile ortamında da giyilebilir gibi gayet.. :uhm:

her küçük genç kız bööle marjinal bi gelinlik ister ama evlenirken bembeyaz gösterişli bi gelinlik seçer, yüzde yüz sende öle olacaksın kasma yani

her küçük genç kız bööle marjinal bi gelinlik ister ama evlenirken bembeyaz gösterişli bi gelinlik seçer, yüzde yüz sende öle olacaksın kasma yani

Asmin küçük bir genç kız değil yalnız. sempatiksalakcinni

ayy bende çok beğendimm normale göre farklı amaa çok kötü değil bence..

gelinliğim bu olmasada gelin çiçeğimin bu çiçekten olmasını çok isterim :))

Arkadası tanımıyorsunuz nasıl emin olabildiniz kücük bir genc kız oldugundan? Üslubunuzu da hic begenmedim dogrusu. Tanımadıgınız biri icin bu kadar kesin ve net böyle, böyle olacak diyemezsiniz.kaydirigubbakcemile

pffff....bilmeden konusmak ne kolay yasimi bilmezsin yasantimi bilmezsin ama kasma dersin.. iyi bakalim o da senin dusuncen.. umarim herkes istedigi gelinligi giyer..

yaaa bende mi böyle bişey giysem acepp??zemuszemus gerçi daha çok var o zmna ama olsun şimdiden fikir edinmekte fayda var boshayallersmile. bide bikaç sene önce gazetelerin verdiği dikiş nakış dergilerinde şey görmüştm onu da paylaşmak istedim bak şimdi
straplez bi gelinlkti o,ve göğüs kısmı boyunca renkli ipliklerden kurdelalardan fln çiçekler işlenmişti ufak ufak ama o kadar tatlı görünüyodukiii keşke fotosu olsada sizinlede paylaşsam kızlarrsositososito

bulursan resmini paylas merak ettim ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…