- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
gecen gun de annemle kına gecemı organıze ettık baya cıddı cıddı..surda olsun soyle olsun sunu gıyıyım vs dıye baya uzun uzun konustuk..sonra anneme dondum 'ya anne ıyı hos herseyı konustuk ama ortada dugun yok :bbo:' dedım e tabıı yerlere yattık gulmekten kaydirigubbakcemile3 hanı bı duyan olsa yarın kına gecem var sanır yanı kaydirigubbakcemile3
evet bu da güzelmiş ama benim gönlüm benimkinde valla ne yalan söyliyim :)
o zmn bence seninkinin renkli kısımlarında bu gelinlikteki tonları kullanmalısınşutarafagitti ondaki renkler sanki biraz fazla ayrı tellerden calıo gibi kaydirigubbakcemile3 cok seker durur bu renkler o modeldeyerimseniben
Uçuk ama cıvıl cıvıl bunu giydirtecek kaynana var mıdır acaba altınada converse. :)
laelaelaelaelae bulursanz banada haber verin,ay şaka bi yana yaa ben topuklu giyemiyomki, sürekli ayağımda sporlar püfff napcam ben o zmn gelincebilmiyorumkismile
ben de oleydim ama rahat bi topuklu ayakkabı bulmustum ben uzuuuuuun aramalarım sonucunda, hic acı cekmemistim ayakkabılarım yuzunden:lepi:
ama boy sorunun yoksa duz babet tarzı ayakkabılardan tercih edebilirsinboshayallersmile
üfff boy sorunu var işte yaaa 1.60lardayım..:sinifsinif: işin garibi erkek arkadaşmda 1.90larda eyvahedigeldismile yani bizim bayaaa bi sorunumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?