Gelinlik Modelleri Hayalimdeki Gelinlik..

Gerçekleşmesi için önce zihinde canlandırmak lazım bazı şeyleri.
İlk adımı layıkıyla yerine getirdiğine göre gerisi de gelecektir bence. )

bence koydugun gelinlik consept olarak cok hos ama renkler biraz egreti durmus gibi tatlım ya renklerinde biraz oynama yapmak lazım bence. ben bu gelinligi gordugumde bayılmıstım cok hos biseybayanssulusmile

Eklentiler

• $blue-wedding-dresses.jpg
    108,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
cicekleri de cok hosboshayallersmile

Eklentiler

• $2849774897_af29750803.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 36
evet bu da güzelmiş ama benim gönlüm benimkinde valla ne yalan söyliyim :)

evet bu da güzelmiş ama benim gönlüm benimkinde valla ne yalan söyliyim :)

o zmn bence seninkinin renkli kısımlarında bu gelinlikteki tonları kullanmalısınşutarafagitti ondaki renkler sanki biraz fazla ayrı tellerden calıo gibi kaydirigubbakcemile3 cok seker durur bu renkler o modeldeyerimseniben

o zmn bence seninkinin renkli kısımlarında bu gelinlikteki tonları kullanmalısınşutarafagitti ondaki renkler sanki biraz fazla ayrı tellerden calıo gibi kaydirigubbakcemile3 cok seker durur bu renkler o modeldeyerimseniben

ben o gelinliği o renklerle daha çok beğendim açıkçası ayshaa.. tamam biraz alakasızlar ama benim kafamda da renkleri o kadar canlı kullanmak yok zaten daha uçuk renkler olacak daha parıltılı olacak etekleri.. saçımda da fırfırlar..

Uçuk ama cıvıl cıvıl bunu giydirtecek kaynana var mıdır acaba altınada converse. :)

laelaelaelaelae bulursanz banada haber verin,ay şaka bi yana yaa ben topuklu giyemiyomki, sürekli ayağımda sporlar püfff napcam ben o zmn gelincebilmiyorumkismile

aa bide şey vardı, nilüferin bi klibi hoşuna gidermi diye orda gelinlk benzeri bişey vardı üstünde, eteklerine canlı çiçekler fln koymşlar onuda sevdm mesela değişik geldi bana aklinialirimsmile

laelaelaelaelae bulursanz banada haber verin,ay şaka bi yana yaa ben topuklu giyemiyomki, sürekli ayağımda sporlar püfff napcam ben o zmn gelincebilmiyorumkismile

ben de oleydim ama rahat bi topuklu ayakkabı bulmustum ben uzuuuuuun aramalarım sonucunda, hic acı cekmemistim ayakkabılarım yuzunden:lepi:

ama boy sorunun yoksa duz babet tarzı ayakkabılardan tercih edebilirsinboshayallersmile

pastaya bayıldımmmm sempatiksalakcinni

inşallah yüreğinin istediği gibi olur herşey...
önemli olan senin beğenmen dilerim herşey gönlünce olur....

saol mehser :))
umarim bir gun evlenirsem cok guzel olur herbisey..

üfff boy sorunu var işte yaaa 1.60lardayım..:sinifsinif: işin garibi erkek arkadaşmda 1.90larda eyvahedigeldismile yani bizim bayaaa bi sorunumuz var

farklı olmak adına evet,
bu gelinliği giyerseniz çok farklı olcaksınz ama adı üzerinde
gelinlik = masumiyet buda sadece dantellerle ve beyazlar içerisinde olabileceğini düşünüorm..
bu tarz beni aşar...

ben gelinliğin masumiyeti simgelediğini düşünmüyorum... benim için öyle bir anlamı yok gelinliğin.. =)

üfff boy sorunu var işte yaaa 1.60lardayım..:sinifsinif: işin garibi erkek arkadaşmda 1.90larda eyvahedigeldismile yani bizim bayaaa bi sorunumuz var

oy o zaman senin platform falan o tarz biseyler bakman lazım anca yetisirsin damat beye

olduu artk oturduğm yerden hiç kalkmam,hatta takı töreni fln oturarak yaparz :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…