Hayalimdeki evlilik

Eylemeymen

Ben tek, onlar hepsi _!
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
67
27
3
31
Selam canlar ...suan belkide icimdekileri en gercekci aciga vurdugum sizlersiniz..evleneli 10 ay oluyor kacarak evlendim suan yanlis yapmissin dediginizi duyar gibiyim ama gercekten mecbur kaldim ailemle baristik bi sikinti yok anlatmasi uzun surer ben asil sikintimin sebebine gecmek istiyorum oyuzden.esimi cok ama cok seviyorum oda beni buraya kadar bi sikinti yok.esimin ailesiyle ayni mahallede oturuyoruz sadece ailesi degil butun akrabalariyla ayni mahallede komsuyuz kendi ailem baska sehirde akrabamda yok burda.esimin ailesiyle akraba baglari cok kuvvetli hep ic iceler her aksam birbirlerindeler konuscak ne buluyorlarsa hergun hergun ve benimde boyle olmami istiyorlar haftanin iki gunu kaynanama gidiyoruz oturmaya ama yetmiyor illa yemekleri beraber yiyelim diyorlar kabul etmiyorum kaynanam her ortamda ayni konudan bahsediyor az geliyorsunuz yok efendim gelince az duruyorsunuz akrabalarda ayni kafada surekli sorguluyorlar dun aksam nerdeydiniz ne yaptiniz bize gelin falan surekli baski artik aciklama yapmaktan sikildim esimle konusuyoruz niz boyleyiz alis sende artik diyo abartmiyorum markete ciksam on kisi yolda soruyor nereye gidion ne alcan vs.bunlarin hepsi akraba tasinma ihtimalimiz yok esim cok kararli uzaga gitmem diyo ve ben bu 10 ayda cok bunaldim kafa dinleyecek yerim yok sizce ben mi abartiyorum bubdurum normal mi yoksa gercekten vahim bi durumdamiyim

okurken darlandım, yaşasam çıldırırdım, iyi dayanmışsınız 10 ay,
onlar bıkmadan usanmadan her gün çağırıyorsa siz de bıkmadan gerekirse milyonlarca kez "biz eşimle başbaşa vakit geçirmeyi tercih ediyoruz" diyeceksiniz.
tabi eğer kırmak istemiyorsanız, yoksa ben olsam eeeh yetti be derim

Yani üzülerek söylüyorum ama abartmıyorsunuz. Esinizi cok sevebilirsiniz ama bir süre sonra bu sekilde devam ederseniz tukeneceksiniz. Ic ice samimi bir şekilde yasamaya gerek yok herkesin evi barki ayrı arada görüşün yeter. Sınırları cizmezseniz cok pisman olursunuz. Kendi istediginiz zaman görüşün esiniz kusuyor mu sorun mu çıkıyor olsun teli dokulmez pasa gönlü bilir kim ne derse desin. Bu hayat sizin

Gerçekten vahim durumdasin. Esimin aile de böyle icli disli hem de yakin oturmamalarina ragmen. Gel git gelmiyosun bilmem ne bizde de oluyor ama sizinki gibi hergun degil. Ya tasinacaksin ya da bikmadan surekli reddedip bu durumu kabullendireceksin. Yalnız çocuk da olunca yandin bence tasinma için diret esine

Onlar gibi davranmadigim icin zaman zaman kendimi dislanmis gibi hissediyorum bazen kendimi zorluyorum ama gercekten olmuyor dusunsenize her aksam birine ev oturmasina gidiyorsunuz

Bende tam tersi cocugum olunca onu bahane eder evimde otururum diyordum gercekten daha mi kotu olur

onlar sizi bikmadan cagiriyorlarsa sizde bikmadan tutumunuzdan vazgecmeyin. saygi cercevesinde kaldigin surece kibar kaldigin surece esin sana bisey diyemez, bi zaman sonra duzeninize oda alisir.

ne o oyle ic ice, insan bi zaman sonra bogulacak gibi oluyor. sorgulamalar filan, valla nefesim daraldi benimde. yasadim kaynanaya komsuluk yapmayi, olmadi, bidaha yasamak istemiyorum Allah biliyor gonlumu.

esinle arana girmesine izin verme ama bu rahatsizliginin. ona devamli 'biz seninle basbasa daha mutlu daha huzurlu oluruz, mudahelelere gerek yok, olgunuz' vs tarzinda seylerle ikna edersin (cokta sikbogaz etmeden..)

Tartisdigim bile oldu bu konuda ciddi anlamda bu sefer esime bu kiz niye boyle biz onu icimize almaya calisiyoruz falan diyolar tikis tikislar birde beni alcaklarmi iclerine suna bak ya

Onlar gibi davranmadigim icin zaman zaman kendimi dislanmis gibi hissediyorum bazen kendimi zorluyorum ama gercekten olmuyor dusunsenize her aksam birine ev oturmasina gidiyorsunuz
Dışlanmış olsaniz ne olur ki. Cok büyük bir şey mi onlar tarafından sevilmek. Bırakın ne dusunurlerse düşünsünler. Dusunemiyorum her aksam gitmeyi cunku ben gitmem. Sizede bunu tavsiye ediyorum. Gitmeyin ne olacak kavga çıkar en fazla. E olur o kadar

Gorustugumuz zamanlarda hic boyle degillerdi annesi hep siz anlasinda ben hic karismam mudahale etmem derdi bilsem gercekten dusunurdum bi kez daha

Bende tam tersi cocugum olunca onu bahane eder evimde otururum diyordum gercekten daha mi kotu olur
Ben calisiyorum canim normalde,yoruluyorum bahanem oluyordu ama dogum iznindeyken oyle olmuyor.Cocuk olunca torunlarini ozluyorlar mecbur daha sık gidiliyor

Esim ise girmemi oneriyor hani isi bahane edrsin diyor ama dusunuyorum ben neden onlardan kurtulmak icin elin isinde yorulcam ki haksizmiyim

Ben o seviyeyi koydum. Sende koy canim evde oturup isini yap kimseye hesap vermek zoruda degilsin. Bir yere gidiyorsan birsey almaya isim var de esine soylemen yeterli. Insanin tek esi olur. Kp bana gelmiyon etmiyon diyordu. Ben evimde daha rahat ediyorum derdim. Bir yere gidrrken esime soylerim ustteki komsuya ciksam bile. Hee soruyormu sikinti yapiyormu hayir. Ama ben boyle alismisim boyle davraniyorum. Kimseye hesap verme kendini ezdirme sesin ciksin.

Gorustugumuz zamanlarda hic boyle degillerdi annesi hep siz anlasinda ben hic karismam mudahale etmem derdi bilsem gercekten dusunurdum bi kez daha
o bir klasiktir zaten, kaçarak gerçekleşen evliliklerin %99 unun sonunda "evlenmeden böyle değildi, bilsem ailemi bu adam için bu hale düşürmezdim" denir zaten. hiçbir elin adamı anaya babaya kızım kocaya kaçtı psikolojisini yaşatmaya değecek insan olamaz..

parmak kadar çocuktum üst komşumuzun kızı kaçtı kocaya liseyi daha yeni bitirmişti. anası babasının perişanlığını , babasının 1 ayda 10 yıl yaşlandığını gözlerimle gördüm , o zamandan "aşkımdan ölsem de anamı babamı bu hale düşürmeyeceğim" dedim... yazık olmuş anana babana.

elinde pek bir koz yok. eşinin de senin şikayetlenmen umrunda değil zaten. koşa koşa geldin beğenmiyorsan kapı orda da der yakında. o kozu vermişsin eline çünkü...

Ayy ayyyy bizler ogullariyla evlenmeden once ne yapiyorlarmis acaba merak ediyorum gercekten ne hayallerle evlenmistim yedi kocali hurmuze dondum hepsi ayri kocalik yapiyor

Ya aslinda bende bekarken kacmak mi ne sacma sey derdim biraz buyuk konusmusum birazda kader iste canim keske zamani geri alabilsek ama nerdeee cozum aramaktan baska carem yok bulundugum duruma ayrilik cozum degil bunu dusunmuyorum esimi seviyorum cunku ben bunlarla bas etmenin cozumunu ariyorum

Ayy ayyyy bizler ogullariyla evlenmeden once ne yapiyorlarmis acaba merak ediyorum gercekten ne hayallerle evlenmistim yedi kocali hurmuze dondum hepsi ayri kocalik yapiyor
Esinle konus canim. Ben oyle onunu aldim. Bende kactim. Pisman degilim iki tane evladim var. Esinin aklina gir biraz basbasa kalalim evliligimi anlamiyorum de. Evimizi otel niyetine kullaniyoruz de tartisma ama huyunda suyunda gir konus halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…