- 11 Haziran 2017
- 67
- 27
- 3
- 31
- Konu Sahibi Eylemeymen
-
Onlar gibi davranmadigim icin zaman zaman kendimi dislanmis gibi hissediyorum bazen kendimi zorluyorum ama gercekten olmuyor dusunsenize her aksam birine ev oturmasina gidiyorsunuzYani üzülerek söylüyorum ama abartmıyorsunuz. Esinizi cok sevebilirsiniz ama bir süre sonra bu sekilde devam ederseniz tukeneceksiniz. Ic ice samimi bir şekilde yasamaya gerek yok herkesin evi barki ayrı arada görüşün yeter. Sınırları cizmezseniz cok pisman olursunuz. Kendi istediginiz zaman görüşün esiniz kusuyor mu sorun mu çıkıyor olsun teli dokulmez pasa gönlü bilir kim ne derse desin. Bu hayat sizin
Bende tam tersi cocugum olunca onu bahane eder evimde otururum diyordum gercekten daha mi kotu olurGerçekten vahim durumdasin. Esimin aile de böyle icli disli hem de yakin oturmamalarina ragmen. Gel git gelmiyosun bilmem ne bizde de oluyor ama sizinki gibi hergun degil. Ya tasinacaksin ya da bikmadan surekli reddedip bu durumu kabullendireceksin. Yalnız çocuk da olunca yandin bence tasinma için diret esine
Tartisdigim bile oldu bu konuda ciddi anlamda bu sefer esime bu kiz niye boyle biz onu icimize almaya calisiyoruz falan diyolar tikis tikislar birde beni alcaklarmi iclerine suna bak yaokurken darlandım, yaşasam çıldırırdım, iyi dayanmışsınız 10 ay,
onlar bıkmadan usanmadan her gün çağırıyorsa siz de bıkmadan gerekirse milyonlarca kez "biz eşimle başbaşa vakit geçirmeyi tercih ediyoruz" diyeceksiniz.
tabi eğer kırmak istemiyorsanız, yoksa ben olsam eeeh yetti be derim
Dışlanmış olsaniz ne olur ki. Cok büyük bir şey mi onlar tarafından sevilmek. Bırakın ne dusunurlerse düşünsünler. Dusunemiyorum her aksam gitmeyi cunku ben gitmem. Sizede bunu tavsiye ediyorum. Gitmeyin ne olacak kavga çıkar en fazla. E olur o kadarOnlar gibi davranmadigim icin zaman zaman kendimi dislanmis gibi hissediyorum bazen kendimi zorluyorum ama gercekten olmuyor dusunsenize her aksam birine ev oturmasina gidiyorsunuz
Gorustugumuz zamanlarda hic boyle degillerdi annesi hep siz anlasinda ben hic karismam mudahale etmem derdi bilsem gercekten dusunurdum bi kez dahaabartmıyorsun da bu şartlara kaça koşa evlenmişsin, şartlar belli imiş sonradan değişmemiş. azıcık sesini çıkarsan "zorla mı getirdik kendin kaçtın geldin" diyebilirler...umarım çözersiniz ama sanmıyorum.
Ben calisiyorum canim normalde,yoruluyorum bahanem oluyordu ama dogum iznindeyken oyle olmuyor.Cocuk olunca torunlarini ozluyorlar mecbur daha sık gidiliyorBende tam tersi cocugum olunca onu bahane eder evimde otururum diyordum gercekten daha mi kotu olur
Esim ise girmemi oneriyor hani isi bahane edrsin diyor ama dusunuyorum ben neden onlardan kurtulmak icin elin isinde yorulcam ki haksizmiyimDışlanmış olsaniz ne olur ki. Cok büyük bir şey mi onlar tarafından sevilmek. Bırakın ne dusunurlerse düşünsünler. Dusunemiyorum her aksam gitmeyi cunku ben gitmem. Sizede bunu tavsiye ediyorum. Gitmeyin ne olacak kavga çıkar en fazla. E olur o kadar
Cozumu birazda sizlerden bekliyorum ne yapabilirim diyeabartmıyorsun da bu şartlara kaça koşa evlenmişsin, şartlar belli imiş sonradan değişmemiş. azıcık sesini çıkarsan "zorla mı getirdik kendin kaçtın geldin" diyebilirler...umarım çözersiniz ama sanmıyorum.
Calismak istemiyorsan esine syl senle basbasa olup birbirimizi tanimak istiyorum diyeEsim ise girmemi oneriyor hani isi bahane edrsin diyor ama dusunuyorum ben neden onlardan kurtulmak icin elin isinde yorulcam ki haksizmiyim
o bir klasiktir zaten, kaçarak gerçekleşen evliliklerin %99 unun sonunda "evlenmeden böyle değildi, bilsem ailemi bu adam için bu hale düşürmezdim" denir zaten. hiçbir elin adamı anaya babaya kızım kocaya kaçtı psikolojisini yaşatmaya değecek insan olamaz..Gorustugumuz zamanlarda hic boyle degillerdi annesi hep siz anlasinda ben hic karismam mudahale etmem derdi bilsem gercekten dusunurdum bi kez daha
Ben o seviyeyi koydum. Sende koy canim evde oturup isini yap kimseye hesap vermek zoruda degilsin. Bir yere gidiyorsan birsey almaya isim var de esine soylemen yeterli. Insanin tek esi olur. Kp bana gelmiyon etmiyon diyordu. Ben evimde daha rahat ediyorum derdim. Bir yere gidrrken esime soylerim ustteki komsuya ciksam bile. Hee soruyormu sikinti yapiyormu hayir. Ama ben boyle alismisim boyle davraniyorum. Kimseye hesap verme kendini ezdirme sesin ciksin.
Ayy ayyyy bizler ogullariyla evlenmeden once ne yapiyorlarmis acaba merak ediyorum gercekten ne hayallerle evlenmistim yedi kocali hurmuze dondum hepsi ayri kocalik yapiyorBen o seviyeyi koydum. Sende koy canim evde oturup isini yap kimseye hesap vermek zoruda degilsin. Bir yere gidiyorsan birsey almaya isim var de esine soylemen yeterli. Insanin tek esi olur. Kp bana gelmiyon etmiyon diyordu. Ben evimde daha rahat ediyorum derdim. Bir yere gidrrken esime soylerim ustteki komsuya ciksam bile. Hee soruyormu sikinti yapiyormu hayir. Ama ben boyle alismisim boyle davraniyorum. Kimseye hesap verme kendini ezdirme sesin ciksin.
Ya aslinda bende bekarken kacmak mi ne sacma sey derdim biraz buyuk konusmusum birazda kader iste canim keske zamani geri alabilsek ama nerdeee cozum aramaktan baska carem yok bulundugum duruma ayrilik cozum degil bunu dusunmuyorum esimi seviyorum cunku ben bunlarla bas etmenin cozumunu ariyorumo bir klasiktir zaten, kaçarak gerçekleşen evliliklerin %99 unun sonunda "evlenmeden böyle değildi, bilsem ailemi bu adam için bu hale düşürmezdim" denir zaten. hiçbir elin adamı anaya babaya kızım kocaya kaçtı psikolojisini yaşatmaya değecek insan olamaz..
parmak kadar çocuktum üst komşumuzun kızı kaçtı kocaya liseyi daha yeni bitirmişti. anası babasının perişanlığını , babasının 1 ayda 10 yıl yaşlandığını gözlerimle gördüm , o zamandan "aşkımdan ölsem de anamı babamı bu hale düşürmeyeceğim" dedim... yazık olmuş anana babana.
elinde pek bir koz yok. eşinin de senin şikayetlenmen umrunda değil zaten. koşa koşa geldin beğenmiyorsan kapı orda da der yakında. o kozu vermişsin eline çünkü...
Esinle konus canim. Ben oyle onunu aldim. Bende kactim. Pisman degilim iki tane evladim var. Esinin aklina gir biraz basbasa kalalim evliligimi anlamiyorum de. Evimizi otel niyetine kullaniyoruz de tartisma ama huyunda suyunda gir konus halledersinAyy ayyyy bizler ogullariyla evlenmeden once ne yapiyorlarmis acaba merak ediyorum gercekten ne hayallerle evlenmistim yedi kocali hurmuze dondum hepsi ayri kocalik yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?