Hayalimdeki evlilik

:) Yasadiklarin ok normal kabullenme surecindesiniz daha.siz onları onlar sizi kabuledicek.yani alışacak.zamanla düzelecek eminol.bebegin olduğunda sende daha güçlü bir kadın olucaksin ona gore adım aticaktin.sana tavsiyem eğer iyi niyetlilerse onları kırmadan seninde bir işinin olduğuna alıştır.Öyle deselerde gül geç.Oradan taşınma ihtimali olmadığına göre oradaki hayata alışmak ve bir şekilde kendi tarzını belirleyerek mutlu olmak zorundasın.kursa yazilsan mesela nasıl olur

Kahkaha attim resmen boyle bir cevap beklemiyordum :)) ama dedigin gibi insanin zorla terbiyesini bozdurcaklar.esim boyle olursam yalniz kalirsin diyo sevdir kendini diyor bilmiyorki benim istedigim zaten o yalniz olmak ha arkadaslarim haric tabi
Deneyin gidip esinize soyleyemezler ki hahahaha ne diyecekler,senin hanimi gorduk prezervatif almaya gidiyordu mu diyeceklersoylerlerse de aaaaa ustume iyilik saglik sapik var sapik de kapat konuyu

Yalniz olmak istediginize inandirmalisiniz. Hep evde misiniz bu arada? Calissaniz veya ne bileyim yeniden bir okul falan okumak,kursa yazilmak,kutuphaneye uye olup orda takilmak gibi aktiviteleriniz olursa belki kendilerinin sizin kulvarinizda olmadigina kanaat edip birakirlar yakanizi

O ayrilma noktasinda esin gitmenden korktu mu mesela ben kestiremiyorum esime sorsan asla uzaklasmam diyor ustune gitsem sinirleniyor o asamalar nasil oldu canim ozel degilse anlatirmisin biraz esinin tavrini hemen tamam gidelim dedi mi

Ben dayanamadım ki canım bırakıp gittim baba evine. Benim en buyuk şansım eşimin kaybetme korkusuydu zaten yoksa kendi evimizdi ve tek erkek evlat taşınması imkansız gibiydi nerdeyse. Biz altlı ustlu oturuyoduk bide. Tabi benim evi terketme noktasına gelmemde görümcemin de çok büyük katkısı oldu. Hakaretler beni begenmemeler annesine babasına sürekli baktırma sevdası hepsi tuz biber oldu. Umarım kötü seyler yaşamadan guzellikle anlar eşin. Ben defalarca taşınalım dedim guzellikle anlamadı şuan ablası evime adımını atamaz. Annesi babasıda misafir gibi gelip cekinerek giderler. Kendileri getirdi bu noktaya iyilikten anlamayarak.

Aman ayyy bunaldım valla böyle aile mi olur...??
Sende soğuk konuş belli bi zaman sonra soğuksun diye yanına gelemezler nerde çokluk orda b.k.l.k :))))
Benim eşimin 12 kardeş... onlarda çok içli dışlılar ben uzak duruyorum...
Biri bana 1 laf sokarsa ben 3 laf sokuyorum...
Çenem kuvvetlidir maşaallah
Çok pis dedikodu kazanları kaynar.. birine bişey söylersin o bambaşka bişey olarak sana geri döner
Ama ben önemsemem bile.. kendi ailemle daha çok samimi olurum...

mesela kocan yokken hiç gitmiyeceksin heee gittinmi illa kalacaksın ne kadar ısrar ederlerse etsinler kalkacaksın ,
sana ısrar etmemeyi öğrenecekler ,

Kayınvalidene erkeğin bulunmadığı bi ortamda anlat, biz başbaşa vakit geçirmek istiyoruz de, sokakta markete giderken bile nereye gidiyorsun diye sürekli soruyorlarsa da onları önemsemez bi şekilde cevap ver, geçiştir, kısa kes konuşmayı. Bu kadar zor olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…