Hayalimdeki evlilik

Tesekkurler onerilerin icin canim keske cevremdeki insanlarda boyle olsa azcik minnos bir anlayis ama nerdeeee
Amannn millet kiöden ne görürse onu uyguluyor artık kiöse birbirine bir dur demiyorki kendin ne olmasını istiyosan karşındakinede öyle davranmanlazım ama yok anammmm biraz değil fazlasıyla bencil insan oğlu inşallah tex zamanda rahatlarsında eşin yola gelir

Ama bu aynı mahalle olayını ve ilişkileri hiç mi tahmin etmiyordun?

Üzüldüm senin adına .Bende bu gün esime iyki ailenden uzaktayız yoksa cildirirdim dedim bizimkinin ailesi tam bir yeme dusmanida bize geldiklerinde çıldırıyorum 1 aylık malzemeyi 1 haftada yiyorlar yemelerine bişey demiyorum ama mesela kahvaltıda öğlene ne yapsak diye konuşuyorlar yerken kahvaltiyi ben afalliyorum resmen Allah yardimcin olsun insallah şunu diyebilirim insallah eşimin işi bu yere taşınır evi götürmek zorunda kalırsınız.Allah kurtarsın.

Ama bu aynı mahalle olayını ve ilişkileri hiç mi tahmin etmiyordun?
Canim gorustugumuz zamanlar konusuyorduk hani ama ayni mahallede olsa bu kadar icli disli olduklarini bilmiyordum yani ben kucuk bir yerde dururdum bekarken bizdede uzak degildi kimse ama boyle hergun kapi kapi dolanma huyu yoktur arada sirada birdir

Canim ya guldurdun ben
Canim ya guldurdun benibyeme dusmanlari demissinya hani :))) erkek tarafinda soyle sacma bir anlayis var ogullari evlenince gelen kiz sanki direk onlarin evine geliyor hemen onlari benimsesin istiyorlar kulturlerine uyum saglasin istiyorlar ya bizden etten kemikteniz bizde insaniz tabi anlayana

Sinavlara hazirlancam bu sene insallah tutturursam bi yer ceker gideriz diyorum yani bir umut iste.ayyyy dunyalar benim oyle bisey olsa yeniden dogmus gibi olurum :)))))

Sinavlara hazirlancam bu sene insallah tutturursam bi yer ceker gideriz diyorum yani bir umut iste.ayyyy dunyalar benim oyle bisey olsa yeniden dogmus gibi olurum :)))))
Senin en iyi ben anlarım sinir oluyorum eşimin ailesine herseyleri batıyor bana kendileri yaptılar ama her şeye karistilar konuştular iyki ben yakın değilim rabbim uzak etsin insallah senide kurtarır canim

Aynen öyle ama ben gelemem öyle şeye dedim ve restimi çektim inan abartmıyorum bi yemeleri var ben bakarken doyyorum yesinler helal olsun ama önünden biri alcakmis gibi bu lokmayı ağızlarına biri sırada bekliyor düşün

Senin en iyi ben anlarım sinir oluyorum eşimin ailesine herseyleri batıyor bana kendileri yaptılar ama her şeye karistilar konuştular iyki ben yakın değilim rabbim uzak etsin insallah senide kurtarır canim
Ay insallahhhh canim hayirlisiyla.bazen diyorumki cek git kendi memleketine beni istiyorsan gel ben nasil bi zamanlar senin icin kactim simdi sira sende ama umudum az bilemiyorum ki gelir mi gelsede duzenimiz oturur mu

M
Ay insallahhhh canim hayirlisiyla.bazen diyorumki cek git kendi memleketine beni istiyorsan gel ben nasil bi zamanlar senin icin kactim simdi sira sende ama umudum az bilemiyorum ki gelir mi gelsede duzenimiz oturur mu
bence gitmek carre değil evliliginiz bu konu dışında güzel ise ben esime sürekli seninle yalnız vakit geçirmek istiyorum diyorum bunu kullan mesela bayramdafazla kalmamaya çalışıyorum her iki tarafta da ne bilim özel günlerde kendime çekmeye çalışıyorum eşimi erkekler biraz daha nefsinin adimi o yolu da kullanabilirsin canim ama düzelir biraz ailesinden ters şeyler görünce merak etme her evlilikte oluyor böyle şeyler biz çok mutluyuz ama ailesi deyince tumm cinler geliyor bana

Insallah canim duzelir dedigin gibi olurda uzaklasir biraz ya bunu demek istemiyorum ama zorla dedirtiyorlar insana.ne zorluklarla mucadele ettik son care kactim tam kavustuk dedik inanirmisin dugun gecesinin sabahinda hemen aradilar kahvaltiya gelin diye ogunden belliydi yani hersey aslinda ne denir ki

Böyle insanlara gicik oluyorum size ne kahvaltilarindan düşüncesiz insan modelleri ışte insallah bsey olur eşiniz anlar sizinle vakit geçirmenin ne kadar güzel olduğunu ve onlara o kadar yakın olmaz aminnn

Böyle insanlara gicik oluyorum size ne kahvaltilarindan düşüncesiz insan modelleri ışte insallah bsey olur eşiniz anlar sizinle vakit geçirmenin ne kadar güzel olduğunu ve onlara o kadar yakın olmaz aminnn
:)))) canim benim ya cok tatlisin:)) cok amin deyim bende :)) bana akil parasi oldu bu durumlar ama ise yaramiyor artik ogluna asik bir kadinin ogluyla evlenmiceksin kocasina asik bir kadinin ogluyla evlenceksin ben bunu bilir bunu soylerim

:)))) canim benim ya cok tatlisin:)) cok amin deyim bende :)) bana akil parasi oldu bu durumlar ama ise yaramiyor artik ogluna asik bir kadinin ogluyla evlenmiceksin kocasina asik bir kadinin ogluyla evlenceksin ben bunu bilir bunu soylerim
Benimki de aşıktı ama esim bana aşık olunca annesinin aski bitti nefret ediyor benden ve oğluna isyanlarda

Bu konuyu atlatan tek bir kişi biliyorum .
Oda üniversite okurken evlenmişti .
Yemeği çayı kv de hallediyordu genelde .
İşine geliyordu bir nevi

Ne guzel demek takmamayi basardin peki bisey sorcam sen baska uzak bir yere tasinmayi dusundun mu bunu esine soyledin mi yada soylesen nasil bir tepki verir
şöyle ki kavgalar esnasinda bizi illa buradan tasindiracaksiniz gibi laflarimiz oluyor ama simdiki evimizi severek aldik, cok emek.verdik. Yani ben de kopmak istemem evimden. Yine de ilerde çok taciz ederlerse çeker gideriz ne yapalim. Bicak kemige de dayanabilir, belli olmaz.

Aslinda benim kv kp basbasa sorun degil. Ama bu sene problemli ruh hastasi kizlari bosanip yanlarina geldi, o.gun bugundir bize rahat huzur vermiyor, anasini bana karsi doldurup ustume saliyor. Bu seneye kadar olaylar bu denli buyumemisti.

Sonra esimi surekli anasina.babasina kotuluyor sanki uvey evlatmis gibi. Tum akrabalarla dedokodumuzu yapiyor. Allahindan bulsun insallah ne diyim. Hasetci çirkef. Daha neler anlatirim da nokta atisi yaparsam desifre olurum.

Bak sen bu da aynı. Eşimin kardeşi olsa biz eltimiyiz kız diyeceğim. Benimkinin de bir tane komşusu yoktur karşı komşusu ile bile geçinemez ama kendi akrabalarına köylülerine de bir tane laf ettirmez. ben kendi Komşularımla görüşünce ona bile alttan alttan laf sokar

Bu durumdan ya kendinizi yiyip bitirerek ve en sonunda ayrilarak cikabilirsiniz, yada cok iyi bir durum yonetimi ile cikabilirsiniz. Ev hayatinizi biraz renklendirin. Esinizin evden cikmak istememesi icin sebepleri olsun. "Napicaksiniz ya evde" dediklerinde "gercekten ya napicaz televizyon izlicez yaticaz aksam." Demesin. O zaman tabiki kalabaligi, muhabbet ortamini secer. Elinizden gelen her seyi yapin. Hayal ettigi evlilik ortami olusmamistor belki daha.

bu da ayni ya pes.
Evlendik, 15 gun boyunca hergun kvlere aksam yemegine gittik. Hergun. Allahim ben salak miymisim mal miymisim nasil kabul etmisim aklim almiyor. Basiretim baglanmis herhalde. Sonra Allah'a sukir koylerine gittiler de kurtulmustum bir muddet!

Zaten onlar koye gidene kadar esimle birlikte olamadik. Sonra esim evlilige cokk zor alisti var ya. Cocuk gibiydi. Yatagimizda uyumak istemezdi, koltuklardan tutup getirirdim. Daha neler neler.

He burada hep evlenmeden anlasilmiyor mu diyorlar ya. Nereden anlasilsin? Evlenmeden birlikte yasamiyoruz ki. İmzayi atip eve geldik çok acayipti yani.

Simdi bakiyorum da, sevdigim icin cok.cabalamisim. Ama gorumce ilk gunden.beri problem. Her dakika sorun cikardi. Evlendigimiz gun dahi kusluk cikardi. Mubarek gun, kutuplara gitsin yaşasin insallah.

her evlilikte sıkıntı oluyor
eşinizbirşey demiyorsa
sizin evliliğinizin kusurunun da bu olduğunu düşünün ve aynı şekilde devam edin
az gidin
açıklama yapmayın
yolda gördüklerinize markete bakınıp geleceğim görüşürüz canım deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…