- Konu Sahibi Eylemeymen
-
Kesinlikle haklısınız. Bunun bahanesu olmaz. Dışlanmayı tercih ederim ben olsam gitmek yerineEsim ise girmemi oneriyor hani isi bahane edrsin diyor ama dusunuyorum ben neden onlardan kurtulmak icin elin isinde yorulcam ki haksizmiyim
Cok ettim bunun lafini ben tek erkek cocugum mecburum deyip gecistiriyor canim gunaha girermisEşinize biz niye evlendik.? Sen annenlerle birlikte yaşamak istiyorsan benimle neden evlendin diye sorun..
Sert bir yorum degil sen resmen kinamissin ama kinama derim ben hayat iste yapmam dedigini yaptiriyor insana ben istermiydim boyle olsun anneme hasret kaliyim tabiki hayir KOLAYSA BASINA GELSINaslinda bence seni fazla merak ediyolar gibi geldi bana. kalabalik aileye gitmissin pardon kaçmissin. dogal olarak esinin akrabalarida bu kizla neden kacarak evlendi kizda ne var vs dusunuyo olabilirler.
annesine gelince kiz evi naz evi olayi olmadigi icin senin buna katlanacagini ve oglunu dizinin dibinden ayirmayacagini dusunuyor ve aslinda yapiyorda. baksana tasinma ihtimalin bile yok.
10 ayda bukadar darlanman cok normal.
hayatta katlanamam.
abartmak degilde yanlis yollardan evlenmek diyelim seninkine. cahilligine gelmiss.
yapacak birsey yok.
ailenden kacmanin bedeli bu.
biraz sert bi yorum gibi oldu ama
KOLAY GELSIN
Bekarken cok calistim 4 sene kadar evde zaman gecirmek istiyorum artik yorgunum ozel sektor kolay degilNeden çalışmaya sıcak bakmıyorsunuz?
kinamak mi?Sert bir yorum degil sen resmen kinamissin ama kinama derim ben hayat iste yapmam dedigini yaptiriyor insana ben istermiydim boyle olsun anneme hasret kaliyim tabiki hayir KOLAYSA BASINA GELSIN
Gittigimde oyle yapiyorum sayelerinde butun dizileri takip eder oldum ama istemeyerekAbartmiyosun canim çok kötü ama bunlarin içinde yasamak zorundasin sanırım alışmaya bak yoksa çok uzulursun normalde böyle demem ama senin için bi çıkış yolu görünmüyor. Nereye gidiyosun diye soranlara vb takılma kayinvalide konusundada eşinle günleri belirleyin şu gün gidicez saat 11 de eve gelcez mesela. Oraya gidincede diziye bakabilirsin
Evet gercekten benim derdim bana yetiyor ve ben burya bi nebze olsun teselli bulmak cozum aramak icin yazdim seninkisi yaptigim hayati yuzume vurmak ki ben zaten hatamin farkindayim asil senin yaptigin ayip degil mikinamak mi?
neyse. polemige hic girmicem.
senin derdin sana yeter.
ama ayip su yaptigin yorum
Gel günaha girelim yanalım gitsin inceldiği yerdeeen kopsun diyip yakasından tutup atıver yatağa:) daha 10 aylık evlisiniz sizin yalnız vakit geçirmeniz lazım.. Eşinin ailesine gitme isteğini köreltmek senin elinde azcık da.. Güzel akşam yemekleri hazırla,mumlar,loş ışıklar, müzik falan filan yani..Ama sakın çocuk yapma asla evinden çıkmaz o insanlar.. Eşinin ailesi tama görsün etsin sen de gerektiğince git ama anlattığına bakılırsa azcık fazla olmuşlar.. Tatil planı yap, alın başınızı gidin.. Biraz yalnız kalın be.. Vallahi ben daraldım..Cok ettim bunun lafini ben tek erkek cocugum mecburum deyip gecistiriyor canim gunaha girermis
.Evet gercekten benim derdim bana yetiyor ve ben burya bi nebze olsun teselli bulmak cozum aramak icin yazdim seninkisi yaptigim hayati yuzume vurmak ki ben zaten hatamin farkindayim asil senin yaptigin ayip degil mi
Canim o romantik halleri cok takindim evet ogun icin ise yariyor ama sonra ayni tas ayni hamam tatile gitmeyi dusunuyoruz biraz duze cikalimda tabi bide geri donusu var bunun iyyyy dusunmek bile istemiyorumGel günaha girelim yanalım gitsin inceldiği yerdeeen kopsun diyip yakasından tutup atıver yatağa:) daha 10 aylık evlisiniz sizin yalnız vakit geçirmeniz lazım.. Eşinin ailesine gitme isteğini köreltmek senin elinde azcık da.. Güzel akşam yemekleri hazırla,mumlar,loş ışıklar, müzik falan filan yani..Ama sakın çocuk yapma asla evinden çıkmaz o insanlar.. Eşinin ailesi tama görsün etsin sen de gerektiğince git ama anlattığına bakılırsa azcık fazla olmuşlar.. Tatil planı yap, alın başınızı gidin.. Biraz yalnız kalın be.. Vallahi ben daraldım..
Ne guzel demek takmamayi basardin peki bisey sorcam sen baska uzak bir yere tasinmayi dusundun mu bunu esine soyledin mi yada soylesen nasil bir tepki verirKacarak evlenmek haricinde 100de 100 ayni sartlardayiz. Ben ilk gunden beri mesafeliyim. Adim zaten gelmiyor gitmiyor yapmiyor etmiyor a çikti. Ama baskalarini memnun etmek icin mi yasayacaksin yoksa kendin icin mi yasayacaksin, buna karar vermen lazim.
Biz esimin 7 sulalesiyle ayni sokakta oturuyoruz. Mesafe koymasam var ya beni ciğ çiğ yerler!!!
Zaten anasi bacisi sık sık kavga çikariyor.
Canımm bi nevi eşinle evlenirken bu durumları biliyor olman gerekiyor kendin kabullenmişsin...Selam canlar ...suan belkide icimdekileri en gercekci aciga vurdugum sizlersiniz..evleneli 10 ay oluyor kacarak evlendim suan yanlis yapmissin dediginizi duyar gibiyim ama gercekten mecbur kaldim ailemle baristik bi sikinti yok anlatmasi uzun surer ben asil sikintimin sebebine gecmek istiyorum oyuzden.esimi cok ama cok seviyorum oda beni buraya kadar bi sikinti yok.esimin ailesiyle ayni mahallede oturuyoruz sadece ailesi degil butun akrabalariyla ayni mahallede komsuyuz kendi ailem baska sehirde akrabamda yok burda.esimin ailesiyle akraba baglari cok kuvvetli hep ic iceler her aksam birbirlerindeler konuscak ne buluyorlarsa hergun hergun ve benimde boyle olmami istiyorlar haftanin iki gunu kaynanama gidiyoruz oturmaya ama yetmiyor illa yemekleri beraber yiyelim diyorlar kabul etmiyorum kaynanam her ortamda ayni konudan bahsediyor az geliyorsunuz yok efendim gelince az duruyorsunuz akrabalarda ayni kafada surekli sorguluyorlar dun aksam nerdeydiniz ne yaptiniz bize gelin falan surekli baski artik aciklama yapmaktan sikildim esimle konusuyoruz niz boyleyiz alis sende artik diyo abartmiyorum markete ciksam on kisi yolda soruyor nereye gidion ne alcan vs.bunlarin hepsi akraba tasinma ihtimalimiz yok esim cok kararli uzaga gitmem diyo ve ben bu 10 ayda cok bunaldim kafa dinleyecek yerim yok sizce ben mi abartiyorum bubdurum normal mi yoksa gercekten vahim bi durumdamiyim
Arada bir olsa hicbisey demicem hatta banada bir degisiklik olur ama gercekten asiriya kaciyorlar kaynana oturdugu binaya tasinali 1 sene olcak hicbir komsusuyla gelip gitmez oturmaz ama akrabalari hic cikmiyor disariya kapalilar anlican bende tam tersiyimdirCanımm bi nevi eşinle evlenirken bu durumları biliyor olman gerekiyor kendin kabullenmişsin...
Hergün hergün olmaz elbette ama aile bağlarının kuvvetli olması çok güzel birşey senide içlerine alıyorlarsa tabi...
Eşinle evde zaman geçirmekte istersin bunu tatlı dille konuş belirli günleriniz olsun misafirliğe gitmek için.
Kural koyun evinize bağırarak çağırarak yapamazsın tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler
Sen alışkım olmadığın için öyle geliyodur..Arada bir olsa hicbisey demicem hatta banada bir degisiklik olur ama gercekten asiriya kaciyorlar kaynana oturdugu binaya tasinali 1 sene olcak hicbir komsusuyla gelip gitmez oturmaz ama akrabalari hic cikmiyor disariya kapalilar anlican bende tam tersiyimdir
Tesekkurler onerilerin icin canim keske cevremdeki insanlarda boyle olsa azcik minnos bir anlayis olsa ama nerdeeeeSen alışkım olmadığın için öyle geliyodur..
Eşinle konuş ben seninle başbaşa zaman geçirmek istiyorum de hergün hergün olmaz insanın canına tak eder elbette haftada 2.3 kez yine istiyorsa buluşursunuz ama birbirinizede zaman ayırmalısınız bunu eşinle halledersen kimse laf edemez sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?