- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
-
- Konu Sahibi SmthngSmthng
inşallah vardır canım. yarın da yap daha koyuysa var demektir:)sabahtan beri elim ayağım titrio heyecandan ama çok da umutlanmak istemiyorum bi kez daha silik çizgi görüp kanda negatif çıkmıştı ama bu sefer adet tarihime kadar 2 güne bi test yaptım hep bembeyazdı bu sabah yaptığım testte hayalet gibi silik çizgi çıktı eşim gördü ama sanki var gibi de yok gibide umutlanmanı istemiyorum yarın sabah bir daha tekrarlarız dedi. koyulaşırsa pazartesi kan vercem. bir önceki durumumda bu sitede de çok karşılaştığım predictor erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm. bu sefer normal gebelik testi kullandım ışıkta belli olyor ama fotoğraf yükleyebilecek kadar net değil =) nolur dua edin bu sefer olmuş olsun!
ay inşallah yarın sabah olana kadar 9 doğurcam zaten =)inşallah vardır canım. yarın da yap daha koyuysa var demektir:)
canım inşallah vardır. kan testini bugün yaptırsan da çıkardı bence ama:)ay inşallah yarın sabah olana kadar 9 doğurcam zaten =)
evet bencede ama eşim beklemek istedi geçen seferki gibi olmasın diye tamam dedim bende napim =) hem yarın test biraz daha koyulaşırsa o da dayanamaz kadın doğum hastanesinin aciline götürü beni gibime geliyo =)canım inşallah vardır. kan testini bugün yaptırsan da çıkardı bence ama:)
sabahtan beri elim ayağım titrio heyecandan ama çok da umutlanmak istemiyorum bi kez daha silik çizgi görüp kanda negatif çıkmıştı ama bu sefer adet tarihime kadar 2 güne bi test yaptım hep bembeyazdı bu sabah yaptığım testte hayalet gibi silik çizgi çıktı eşim gördü ama sanki var gibi de yok gibide umutlanmanı istemiyorum yarın sabah bir daha tekrarlarız dedi. koyulaşırsa pazartesi kan vercem. bir önceki durumumda bu sitede de çok karşılaştığım predictor erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm. bu sefer normal gebelik testi kullandım ışıkta belli olyor ama fotoğraf yükleyebilecek kadar net değil =) nolur dua edin bu sefer olmuş olsun!
yani mantıklısını yapmış aslında ah biz kadınlar ve aceleciliğimiz:)) inşallah hayırlı haberler olur canımevet bencede ama eşim beklemek istedi geçen seferki gibi olmasın diye tamam dedim bende napim =) hem yarın test biraz daha koyulaşırsa o da dayanamaz kadın doğum hastanesinin aciline götürü beni gibime geliyo =)
amin canım inşallah =)yani mantıklısını yapmış aslında ah biz kadınlar ve aceleciliğimiz:)) inşallah hayırlı haberler olur canım
hemen çıktı çok silikti ama direk belirdi bat günüm olduğu için belki siliktir diyorum bende. bakalım yarın sabah nasıl olcak çok merak ediyorum =)o çizgi ilk 5 dk içinde çıktıysa çok büyük ihtimalle içinizde tohum yeşeriyor demektir :)
sabahtan beri elim ayağım titrio heyecandan ama çok da umutlanmak istemiyorum bi kez daha silik çizgi görüp kanda negatif çıkmıştı ama bu sefer adet tarihime kadar 2 güne bi test yaptım hep bembeyazdı bu sabah yaptığım testte hayalet gibi silik çizgi çıktı eşim gördü ama sanki var gibi de yok gibide umutlanmanı istemiyorum yarın sabah bir daha tekrarlarız dedi. koyulaşırsa pazartesi kan vercem. bir önceki durumumda bu sitede de çok karşılaştığım predictor erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm. bu sefer normal gebelik testi kullandım ışıkta belli olyor ama fotoğraf yükleyebilecek kadar net değil =) nolur dua edin bu sefer olmuş olsun!
inşallah ağzından bal damlamış =) en güzel temenni zaten hakkımızda hayırlısı olması ve gönlümüze göre olmasıYa inanın benim gibi bebek isteyenlerin böyle mutluluklarını görünce çok seviniyorum inşallah yanılmıyorsundur ve hamilesindir.Bende test yapmayı düşünüyorum yakın zamanda..Allah gönlümüze göre versin.. :)
inşallah ağzından bal damlamış =) en güzel temenni zaten hakkımızda hayırlısı olması ve gönlümüze göre olması
ben 3 gün önce erken gebelik testi yaptığımda benim de hiçbir şey çıkmamıştı. daha gününe varmış bozma moraliniBen az önce yaptım gebelik testi çizginin ç sini göremedim :) tabi daha adetime 3 gün var.Ama yine umutlanmayayım.Gerçekten istiyorum inşallah diğer ay olur nerde yanlış yapıyorum diye de kendime soruyorum ama bilmiyorum şaşırdım artık..
ben 3 gün önce erken gebelik testi yaptığımda benim de hiçbir şey çıkmamıştı. daha gününe varmış bozma moralini
gidemedim kan vermeye yeni testte alamadım bugün iş çıkışı nöbetçi eczane bulup alcam yarın sabah yapcam artık evde daha var zannediyordum ama kalmamış testim. adetim de gelmedi. belirti olarak her aydan farklı hissettiğim tek taraflı kasık sancısı ve acaip bi baş dönmesi bi anda bütün yer ayaklarımın altında çekiliyo sanki dünden beri de mide bulantım var ara ara geliyo ama heyecandan psikolojik olarak da midem bulanıyo olabiliryarın mı gideceksin kan vermeye? hadi inşallah güzel haberlerini alırız.Belirtilerin var mı? Bazen belirtisiz de olabiliyor diyorlar.
gidemedim kan vermeye yeni testte alamadım bugün iş çıkışı nöbetçi eczane bulup alcam yarın sabah yapcam artık evde daha var zannediyordum ama kalmamış testim. adetim de gelmedi. belirti olarak her aydan farklı hissettiğim tek taraflı kasık sancısı ve acaip bi baş dönmesi bi anda bütün yer ayaklarımın altında çekiliyo sanki dünden beri de mide bulantım var ara ara geliyo ama heyecandan psikolojik olarak da midem bulanıyo olabilir
yardım lütfeennn ?? öğlen idrar testinde gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama 15 dk sonra . akşam erken olan testlerden yaptım onda hiç bişey çıkmadı.. bugun adt günüm .. hamilelik olabilir mi
gidemedim kan vermeye yeni testte alamadım bugün iş çıkışı nöbetçi eczane bulup alcam yarın sabah yapcam artık evde daha var zannediyordum ama kalmamış testim. adetim de gelmedi. belirti olarak her aydan farklı hissettiğim tek taraflı kasık sancısı ve acaip bi baş dönmesi bi anda bütün yer ayaklarımın altında çekiliyo sanki dünden beri de mide bulantım var ara ara geliyo ama heyecandan psikolojik olarak da midem bulanıyo olabilir
Bugunde yaptım biraz dha belirgin çıktı. Hala emin olamıyorum .cunku erken cikan testte bisey cikmamisti o beni cok yaniltti. Hasta olmadim hala.Yarında yapıcam.Dun yazmissin msjini bugun test yaptin mi tekrar ? Bir kez daha test yaparsan anlarsin tabi hala adet olmadiysan.