hayalet gibi silik çizgi

aa üzüldüm bebegim ya :KK43: sen ovulasyon test kullandın mı bu ay
yok kullanmadım ama vücudumda takip ettiğim kadarıyla akıntı vücut ısısı vs. ona göre tahmini belirlemiştim. ama bu durumda hesapladığım tarihte yumurtlamamış oluyorum çünkü yumurtladıktan 14 gün sonra gebelik olmazsa adetim geliyordu bu durumda 20'sinde adet olmuş olmam lazımdı fakat hala gelen giden yok =( ama kanda çıkmaması bütün umutlarımı tüketti

kan testi negatif çıktı malesef bugün ki testte de bişi çıkmadı idrarda sanırım kimyasal oldu ama daha hala adetim başlamadı =(

Belki geç döllenmedir biraz daha bekle istersen...Değilse de denemeye devam..Bende bugün adet oldum..Yola devam yapacak bir şey yok..Burdan paylaşımlarımıza devam edelim..Hepimiz kader arkadaşıyız.

Belki geç döllenmedir biraz daha bekle istersen...Değilse de denemeye devam..Bende bugün adet oldum..Yola devam yapacak bir şey yok..Burdan paylaşımlarımıza devam edelim..Hepimiz kader arkadaşıyız.
geçen ay 21'inde adet oldum. bugün 31. gün oluyor. 35-40 güne kadar normal deniyor. geç döllenme olduysa zaten 40 günü geçince belli olacaktır =) olmadıysa da dediğin gibi durmak yok denemeye devam edicem. ama hala ne adet belirtisi var ne bişi sadece göğüslerim ağrıyo o kadar. geç döllenme die kendimi de umutlandırmak istemiyorum. düşünmemeye çalışıyorum.

geçen ay 21'inde adet oldum. bugün 31. gün oluyor. 35-40 güne kadar normal deniyor. geç döllenme olduysa zaten 40 günü geçince belli olacaktır =) olmadıysa da dediğin gibi durmak yok denemeye devam edicem. ama hala ne adet belirtisi var ne bişi sadece göğüslerim ağrıyo o kadar. geç döllenme die kendimi de umutlandırmak istemiyorum. düşünmemeye çalışıyorum.

inşallah öyledir.Biz üç aydır deniyoruz.Tam randımanlı bir çalışma içerisine girerek yola devam edeceğiz.Bizimde kucağımıza tatlı bir bebek nasip eder allah inşallah.Sıkma canını olur mu:)

konunuzda silik çızgi demişsiniz o ay mı hamileymişşiniz bu arada bebişiniz az kalmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsşin

konunuzda silik çızgi demişsiniz o ay mı hamileymişşiniz bu arada bebişiniz az kalmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsşin
Yok canim o ay bi haftaya yakin bi gecikme yasadim ama geldi sonraki ay hamile kaldim. Guzel dileklerin icn cok tesekkur ederim

X