İlk idrarmi ben göremiyorum sanki bilemedimKızlar merhaba bugün dayanamayıp yaptığım 3 farklı test markası hayalet çizgi var mı ben mi öyle görüyorum acaba :/
Şu merak zaten öldürücek insanı sabah ilk idrarla tekrar deneyceğim eğer onda da çıkarsa vericemBende gördüm tekrarlayın koyulaşınca kan verirsiniz
Efekleyince daha belirgin aslında ama yinede insan isteyince umutlanıyor işteHiç birinde yok gibi ama bilemedim
Canım sende silik çizgi ben buradayım diyor eğer hemen çıktıysa hamilesin tebrik ederimSizce var mı?
3’u de negatif bence. Kac gun var bat’a?Kızlar merhaba bugün dayanamayıp yaptığım 3 farklı test markası hayalet çizgi var mı ben mi öyle görüyorum acaba :/
Düzensiz benim ama çatlamanın 12. Günü bugün3’u de negatif bence. Kac gun var bat’a?
Bak canım böyle yapınca direkt belli adete kaç gün kaldıBi 5 dakikada görmedim ama kızıma bakıp geldim 10 dakika falan sonra çıktı kuruma çizgisi diye düşündüm ama hal gitmedi rengide pembe grilesmedi valla heycanlanmakta istemedim gibi ama içim içime de sığmadı
Bunlar negatif maalesefKızlar merhaba bugün dayanamayıp yaptığım 3 farklı test markası hayalet çizgi var mı ben mi öyle görüyorum acaba :/
Birkac gun sonra tekrar deneyinDüzensiz benim ama çatlamanın 12. Günü bugün
Sanırım öyleBunlar negatif maalesef
Olmazsam gidip kan veriyim en iyisiBirkac gun sonra tekrar deneyin
Bence koyulasip koyulasmadigini takip edin. Su anda fotolarda hic 2. Cizgi yok cunkuOlmazsam gidip kan veriyim en iyisi
1. ve 3. testte herhangi bir çizgi göremedim. 2.testte ise ya gölge denk gelmiş ya da idrar mı dağılmış, bir gölge var ya da kuruma çizgisi olabilir. Bilemedim tam.Kızlar merhaba bugün dayanamayıp yaptığım 3 farklı test markası hayalet çizgi var mı ben mi öyle görüyorum acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?