• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgilerce 😂

Bak canım böyle yapınca direkt belli adete kaç gün kaldı

Düzensiz oluyorum ama normal şartlarda 1 hafta var tahmini ovulasyonla takip etmiştim 9 unda pik gördüm bu ay ve değerlendirdim hep 🥰dayanamadım bi tane daha yaptım şimdi ama çok silik sabah ilk idrarla yatıcam atarım yine sizce gerçekten varmı ikinci bebişi istiyoruz ve heyecan yaptım düzensiz olan bi insan olduğum için çok yanıldım testlerde bu ikinci bebek sürecinde ama testlerim vs herseye bakıldı hepsi gayet normal ve saglıllıyım çok şükür sizce geliyor mu bebişim🙏🙏🙏🥰
1 hafta var ise daha çıkmayabilir varsa bile. Inşallah hayırlısıyla vardır. Ben de ovülasyon yapıyorum tam pik olacak bayağı kırmızılaştı dedim, şimdi de silikleşti gitti 2 testtir. Bu testlerden hem gına geldi hem yapmak da hoşumuza gidiyor.

Valla öle ama napalım saglıklıyız şükür bizde deniyoruz bakalım ben kızımda da 9 gün varken öğrenmiştim ama geç dollenmişti mesela değişikti belkide oledir diyorum dilerim hayırlarıyla isteyen herkese nasip olsun çok güzel bir duygu zor hemde çok ama cokda güzel 🙏🥰

Valla öle ama napalım saglıklıyız şükür bizde deniyoruz bakalım ben kızımda da 9 gün varken öğrenmiştim ama geç dollenmişti mesela değişikti belkide oledir diyorum dilerim hayırlarıyla isteyen herkese nasip olsun çok güzel bir duygu zor hemde çok ama cokda güzel 🙏🥰
Amin, aynen öyle. İnşallah vardır ya. Ben yumurtlama falan takip etmezken bu kadar çok şey yaşadığımı bilmezdim. Şimdi kendimi dinleyince yok kasık ağrısı, yok akıntı değişikliği, yok karın ağrısı bir sürü bir şey. En iyisi spontane kafaya takmadan olmasıymış ya, hem de adetin gecikiyor falan böyle sürpriz oluyor. Hatta yoktur yoktur diyorsun, anca kan verince emin oluyorsun. Böyle hamile kalır mıyım diye düşününce de erken gebelik testinde 10 gün önce silik çizgi aramaca ve bulamamaca. Gölge yakalamaca. 🤣 Geçen ay yaptım öyle. Bu ay yapmayayım diyorum. Bir de yalancı silik çizgi çıktı, boşuna ümitlenip adet oldum. Şimdi olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Hayırlısı olsun.

Öyle olmak lazım ben birazda adet ve yumurtlama oluyor mu diye baktım aslında tabi bebek istiyoruz o ayrı ama bilmiyorum valla hastayımda biraz vücut ısım arttı ama onu biliyorum beyaz akıntı çoğaldı falan ama hayırlısı şartlamamak lazım tabi hayırlısı olsun diyelim 🙏

Back