Hayal kırıklığına uğradım 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özel sektör kölelik
Herkes devlet memuru olursa özel sektördeki işleri kim yapacak? Devlet ileri teknoloji, yoğun uzmanlık gerektiren işleri bile ihaleyle yaptırıyor özellere. Madem özel sektör kölelik KPSS kasın atanın. Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız şeyler yaşanmasın istediğiniz. Herkes salak bir siz akıllısınız zaten.
 
Ücretliden çıkarılma sebebim okul idaresi. Haksız yere çıkardılar beni. Sırf acemiyim diye uğraşmak istemediler . Musamaha gostermediler bana asla kurallarla ilgili bilgilendirme yapmadılar her şeyi benden beklediler sanki ben muneccimim. İse baslamadan önce zaten bilgilendim her şeyi bilmem mümkün değil. Müdür m.yardimcisi falan kendileri idare olduğunu soylemeseler veli zannederdim. Mahalle karıları gibi asla eğitimci yönleri yok. Layloylom havasindalar okula karşı ilgisizlerdi böyleleri haketmiyor eğitimci olmayı benim gibilerde haksızlığa uğrayıp işinden oluyor. Umarım aynı şey başlarına gelir
 
Bacım kpss kazanmak imkansız ya yaş olacak 30 a az kaldı ben oturtup kpss mi çalışacağım ben yıllarımı nasıl vereyim delirmek cildirmalik aklımda başka bir yol var. Sosyal medya kpss den sonra kendimi tamamen sosyal medyaya adayacagim. Madem atanamiyorum en azindan kazancimi ordan sağlarım
 
30'a gelene kadar atansaydın madem? Benim arkadaşım da coğrafya okudu 1 kerede atandı mezuniyetten sonra, isteyen yapıyor. Ki coğrafyadan da çoktur kesin din kültürü öğretmenliğinin ataması. Sizin sorununuz: Yerim dar sendromu.
 
Ne gibi bilgilendirme bekliyordunuz?Gerçekten merak ettim.Neler oldu yazar mısınız?Müsamaha derken ne bekliyordunuz ne yapmadılar inanın anlamadım
 
Hırslı olabilirsiniz, dürüstlüğünüzü bilemeyeceğim ama kesinlikle çalışkan değilsiniz. Yaş kaç?İlahiyat içinde üniversite okumamak kalan ev hanımlarıyla dolu yıllardır yani bir hayli kalabalık, rakip çok. Ne gibi bir beklentiyle okudunuz? Bunları ön göremediniz mi? Kpss den çok yüksek almalıydınız.
 
Dil kursuna gidecek param yok . İkincisi Allah'ın cezası kpss yüzünden vaktim de yok. Halk eğitim dil kursu veriyor ama o da uzak kalıyor bana her gün toplu taşıma saatlerce yol cekemem
1,5 saat yol gittiğim kurslar gözümün önünden geçti. İnsan isteyince gidiyor.

Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
Davul bile dengi dengine. Zengin misiniz ki öylesini istiyorsunuz? Çok iyi işlerde çalışmanız için küçük olsa da her işi yapmanız gerekir. Başarılı insanların hayat hikayesini dinleyin. Ne kadar çok deneyip çabalamışlar.

Ayrıca hırs da bana göre hiç de güzel bir huy değil. Öyle biriyle çalışmak istemem.
 
Eşim hep derki benım evde yattığıma bakma iş beni bulur :) der ve ertesi gün voleyi vurur


Söylediğiniz kadar olsaydınız iş sizi bulurdu
 
Bu 60 bile alamayanların kitap vs okumadığına, dilbilgisi gibi yazım kurallarından bir haber olduğuna eminim.
Sene 2016 vardiyalı çalışıyorum, kendimi denemek için girdim,ders anlamında hiçbirşey çalışmadan 68 aldım.
Yani armut piş,ağzıma düş öyle bir dünya yok.
 
Devlet tüm şehirlere eğitim fakültesi açıp öğrenci alıyorsa atamak zorunda

Sebep?
Devlet bünyesine mimarlar, mühendisler, veteriner hekimler vs bir sürü farklı meslekten insan alıyor. Kimse bu bölümleri devlete atanma garantisiyle okumuyor. Eğitim fakültesinin farkı nedir?
Ayrıca sen eğitim fakültesi mezunu musun?
 
Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
Kslkdkakdkald çok iyiymiş
Allah versin ablam
Bi sen düşkünsün konfor alanına he. Senden başka kimsenin aklına gelmemiştir bu. Zeka işte. Her yiğide nasip olmuyor
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…