Herkes devlet memuru olursa özel sektördeki işleri kim yapacak? Devlet ileri teknoloji, yoğun uzmanlık gerektiren işleri bile ihaleyle yaptırıyor özellere. Madem özel sektör kölelik KPSS kasın atanın. Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız şeyler yaşanmasın istediğiniz. Herkes salak bir siz akıllısınız zaten.Özel sektör kölelik
Dil kursuna gidecek param yok . İkincisi Allah'ın cezası kpss yüzünden vaktim de yok. Halk eğitim dil kursu veriyor ama o da uzak kalıyor bana her gün toplu taşıma saatlerce yol cekememDil öğrenmeye baslayabilirsin msla ? Onuda mi gidince öğreneceksin ?
Herşeye bahane bahane
Ücretliden çıkarılma sebebim okul idaresi. Haksız yere çıkardılar beni. Sırf acemiyim diye uğraşmak istemediler . Musamaha gostermediler bana asla kurallarla ilgili bilgilendirme yapmadılar her şeyi benden beklediler sanki ben muneccimim. İse baslamadan önce zaten bilgilendim her şeyi bilmem mümkün değil. Müdür m.yardimcisi falan kendileri idare olduğunu soylemeseler veli zannederdim. Mahalle karıları gibi asla eğitimci yönleri yok. Layloylom havasindalar okula karşı ilgisizlerdi böyleleri haketmiyor eğitimci olmayı benim gibilerde haksızlığa uğrayıp işinden oluyor. Umarım aynı şey başlarına gelirÜcretliden çıkarılma sebebiniz yeni atananlar mı göreve başladı? Eğer sebep o değilse ve sizden kaynaklıysa kendinizi sorgulayın. Nerede hata yapıyorsunuz?
Yaşadığınız yerde iş kolunun az ise başka yerde yaşayın veya mahalinizde hangi iş kolları varsa size uyacak alana yönelin. İlahiyat sizin için kendinizi geliştirmeydi, bilgi edinmeydi. Üniversite akademi kurumu ya, size iş bahşetmesini beklemeyin.
İşkur'un bazen iş garantili eğitimleri oluyor. Diğer türlü de iş ilanları yayınlanıyor zaten. Bazı zamanlar size de ulaşıp teklif sunuyorlar.
Kariyer sitelerindeki iş ilanları için de kalifiye olmanız lazım. Dil isteyebilirler, kişisel gelişim sertifikaları isteyebilirler, yüksek lisans şartı koşabilirler... Dümdüz lisans mezununu ne yapsınlar?
Halk eğitim merkezlerinden de eğitim alıp meslek edinebilirsiniz. Lisans hatta yüksek lisans yapıp kurstan edindiği bilgiyle para kazananlar var.
Az para veriyor diye özel okullara burun kıvırmanız da komik (Bazıları iyi para veriyor ayrıca). Sizin öyle bir lüksünüz yok. Daha bu yaşta ay çalışamam diyorsanız ileride hiç çalışacak haliniz kalmaz. Niye okudunuz o zaman? Hani maksat iş bulmak ya.
Bacım kpss kazanmak imkansız ya yaş olacak 30 a az kaldı ben oturtup kpss mi çalışacağım ben yıllarımı nasıl vereyim delirmek cildirmalik aklımda başka bir yol var. Sosyal medya kpss den sonra kendimi tamamen sosyal medyaya adayacagim. Madem atanamiyorum en azindan kazancimi ordan sağlarımHerkes devlet memuru olursa özel sektördeki işleri kim yapacak? Devlet ileri teknoloji, yoğun uzmanlık gerektiren işleri bile ihaleyle yaptırıyor özellere. Madem özel sektör kölelik KPSS kasın atanın. Hem ayranım dökülmesin, hem tatsız şeyler yaşanmasın istediğiniz. Herkes salak bir siz akıllısınız zaten.
30'a gelene kadar atansaydın madem? Benim arkadaşım da coğrafya okudu 1 kerede atandı mezuniyetten sonra, isteyen yapıyor. Ki coğrafyadan da çoktur kesin din kültürü öğretmenliğinin ataması. Sizin sorununuz: Yerim dar sendromu.Bacım kpss kazanmak imkansız ya yaş olacak 30 a az kaldı ben oturtup kpss mi çalışacağım ben yıllarımı nasıl vereyim delirmek cildirmalik aklımda başka bir yol var. Sosyal medya kpss den sonra kendimi tamamen sosyal medyaya adayacagim. Madem atanamiyorum en azindan kazancimi ordan sağlarım
Sosyal medyadaki gerzeklere güvenecek kadar aptal biri değilimHer gün 300 kişi yaziyodu ama ? Şimdi ne olduda yok ?
Ne gibi bilgilendirme bekliyordunuz?Gerçekten merak ettim.Neler oldu yazar mısınız?Müsamaha derken ne bekliyordunuz ne yapmadılar inanın anlamadımÜcretliden çıkarılma sebebim okul idaresi. Haksız yere çıkardılar beni. Sırf acemiyim diye uğraşmak istemediler . Musamaha gostermediler bana asla kurallarla ilgili bilgilendirme yapmadılar her şeyi benden beklediler sanki ben muneccimim. İse baslamadan önce zaten bilgilendim her şeyi bilmem mümkün değil. Müdür m.yardimcisi falan kendileri idare olduğunu soylemeseler veli zannederdim. Mahalle karıları gibi asla eğitimci yönleri yok. Layloylom havasindalar okula karşı ilgisizlerdi böyleleri haketmiyor eğitimci olmayı benim gibilerde haksızlığa uğrayıp işinden oluyor. Umarım aynı şey başlarına gelir
Ay buna kahkaha attım kusura bakma elifcimEvet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
Hiçte zorunda değil. Hatta devlet üniversite kontenjanlarında revizyon yapmalı.Devlet tüm şehirlere eğitim fakültesi açıp öğrenci alıyorsa atamak zorunda
1,5 saat yol gittiğim kurslar gözümün önünden geçti. İnsan isteyince gidiyor.Dil kursuna gidecek param yok . İkincisi Allah'ın cezası kpss yüzünden vaktim de yok. Halk eğitim dil kursu veriyor ama o da uzak kalıyor bana her gün toplu taşıma saatlerce yol cekemem
Davul bile dengi dengine. Zengin misiniz ki öylesini istiyorsunuz? Çok iyi işlerde çalışmanız için küçük olsa da her işi yapmanız gerekir. Başarılı insanların hayat hikayesini dinleyin. Ne kadar çok deneyip çabalamışlar.Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
Bu 60 bile alamayanların kitap vs okumadığına, dilbilgisi gibi yazım kurallarından bir haber olduğuna eminim.Benim de görümcem böyle. Okula geç başlamış geç bitirmiş tarih okumuş. 35 yaşında hala işsiz. Biz 5 sene önce evlendik eşimin ablası ağladı zırladı kpss için dershaneye gönderdik benim salaklık 23 yaşındayım 30 yaşındaki eşşek kadar kadını dershaneye gönderiyorum. Bir de formasyon bile yokmuş öyle dolandırdıbi insan hiç mi kendine bir şey katmaz yok tüm gün evde 60 bile alamıyor. Kuzenim 2023 mezunu pandemi zamanı üstten ders almış. 2023 kpss ile atandı daha yeni. Ki ataması zor bi bölümden sosyoloji okudu felsefeden atandı. Annemin arkadaşının kızı da sosyal bilgilerden atandı. Çalışan atanıyor. 1-2 kişiyle kaçıranlardan bahsetmiyorum ama senelerce çalışıp 60 üstüne çıkamayan var
Devlet tüm şehirlere eğitim fakültesi açıp öğrenci alıyorsa atamak zorunda
Ne ara çalışkan oldugunu anladın elif toplam üç günlük çalışma hayatında?Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
Kslkdkakdkald çok iyiymişEvet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?