Hayal kırıklığına uğradım 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
devletin öğretmen atamaları yapmayacağını nerden bilebilirdim müneccimmiyim ben

tatlım benim mizacım böyle . herkesin mizacı farklıdır yapacak bişey yok. bana katlanacak erkek varsa bende ona katlanırım sorun yok. herkesin negatif bir yönü vardır. kendimi seviyorum ve benimle evlenecek adam beni böyle kabul etmeli

dönem ortası demedim

senin gelmişini geçmişini soyunu sopunu .........
maymun suratlı çok mu eğleniyorsun s*rt*k

Kuyruğu kim kaybetmiş sen bulacaksın? Bulup bulabileceğin mahalle teyzesinin oğluydu iyi etmemişsin kaçırmakla.

20 yıllık öğretmensin ama bir halt bilmiyorsun

yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi .

kendini hiçbir açıdan geliştirmemiş, üslup bilmez, hakaret etmeden kendini ifade edemez, ders çalışmaz, her şeye üşenir, ama her şeyin en iyisini ister .

şu huyunuzla hangi erkek sizi niye beğensin, bu 1

akademik açıdan sıfırsınız, sizi kim niye işe alsın , üstüne bir de dolgun maaş versin, bu 2

sosyal medyadan para kazanacağım demişsiniz, hayal gücü sıfır, vizyon yok, kim sizi niye takip etsin de prim versin , bu da 3 .

çok yükseklerden uçuyorsunuz da, hayat böyle işlemiyor. çok beklersiniz.

günde en az 9 saat ders çalışarak , 24 saat nöbetler tutarak istediğim bölümü kazanabildim , hala da devam ediyorum.

siz neyinize güveniyorsunuz pardon ? neyse dua edin belki bir ihtimal gökten para yağar da zengin olursunuz, çünkü bu gidişle para kazanmanızın tek yolu bu gibi görünüyor. o yok bu yok , o zaman susup oturacaksınız.

Uyduğunuz her erkeğin evlenmek istediği kız standartlarını bizimle de paylaşır mısınız ?

Soyuma sopuma saymamiş olsan evrak işinin, mazeretsiz ise gitmemenin, A4 verilmemesinin ve programda isim olayından olay cikarmanin ne anlama geldiğini tek tek anlatırdım ama vazgeçtim. Çay parası işi de bana muallak geldi. Normalde ucretsizlere kadrolu öğretmenler mutlaka sahip çıkar, çay, su, hediye, yemek paraları asla ödetilmez ama demek ki sen ne öğretmenlerle ne idarecilerle geçinememişsin... Neden acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.