Nasıl bir iş verilmesini bekliyorsunuz tam olarak anlamadım. Yani memlekette herkes memur ya da devlette öğretmen değil. Özelde çalışan bizler kariyer siteleri üzerinden başvurular yaparak buluyoruz işleri. Madem çok çalışmak istiyorsunuz özel okullara & dershanelere başvurun, az çok demezseniz bir yerden başlarsınız.Şahsın kendisine ulaşamadım çünkü sosyal medyayı şu anda kullanmiyormuş. Kendi kurduğu dernegiyle iletişime geçtim. Onlarda iş verme ile ilgili projeleri olmadığını yazdilar. Hayal kırıklığına uğradım. İş bulamayan atanamayan insanların neden bunalıma girip intihar ettiklerini şimdi anlıyorum. Çalışmak istiyorum evde bunalıma giriyorum zaten ailevi problemlerim var. Nasıl iş bulacağım kimden yardım isteyeceğim derdimi anlatacağım kimse de yok. Yıllarımı masa başında kpss calisarak geçirmek istemiyorum. Böyle devam etmez ki gelecek sene ücretli öğretmenliğe basvursam torpil olmadan calistiracaklarini zannetmiyorum bir çıkmazın içindeyim
Bende kariyer sitelerinden başvurdum hiçbir geri dönüş olmadı. Ayrıca atama yapmıyorlarsa bu Bizim suçumuz değilNasıl bir iş verilmesini bekliyorsunuz tam olarak anlamadım. Yani memlekette herkes memur ya da devlette öğretmen değil. Özelde çalışan bizler kariyer siteleri üzerinden başvurular yaparak buluyoruz işleri. Madem çok çalışmak istiyorsunuz özel okullara & dershanelere başvurun, az çok demezseniz bir yerden başlarsınız.
Ayrıca öğretmenlik seçerken atama konusunu biliyor olmanız gerekmiyor mu? Atama=kpss demek ya hani
Devlet mezun olan herkesi atamak zorunda değil, zaten öyle olsa memuriyet icin askeri okullar gibi bir sistem kurardı.Bende kariyer sitelerinden başvurdum hiçbir geri dönüş olmadı. Ayrıca atama yapmıyorlarsa bu Bizim suçumuz değil
Ya bı git trollmüsün nesin uğraşamam seninleDevlet mezun olan herkesi atamak zorunda değil, zaten öyle olsa memuriyet icin askeri okullar gibi bir sistem kurardı.
İhtiyaç varsa atar, yoksa atamaz; bazen ihtiyaç halinde bile atamaz. Bu devletin değil sizin sorununuz maalesef. Siz kpssye en iyi şekilde hazırlanıp atanmaya çalışın ya da alanınızda is yoksa yapılabilecek alternatif işlere bakın.
Mesela benim İngilizce öğretmeni kuzenim, satınalma departmanında çalışıyor.
Yardım dernekleri ya da ahbap platformu falan mı acaba?Şahıs kim ? Baska islere basvurun.
Eski konusuna baktim taninan birinin numarasi varmis ona ulasamamis kimse artik. Aynen kpss icin dirsek curutemezse baska iside begenmezse kendi bilir.Yardım dernekleri ya da ahbap platformu falan mı acaba?
Yıllarca kpss için dirsek çürütemezmis, tek akıllı kendisi çünkü.
Elif sitede ünlü biri mi?1 saat bile olmadan banlanarak kendi kisisel rekorunu kirdin elif
1 saat bile olmadan banlanarak kendi kisisel rekorunu kirdin elif
Türkiye'ye hoşgeldiniz! Kalifiye insanlar aylarca iş bulamıyor, ne güzel bölümde okuyan insanlar iş bulamadığından yüksek lisans yapıyor belki bir ihtimal akademiye girerler falan diye. Ülke şartları böyleyken (maalesef) yıllarımı KPSS'ye adayamam derken adayan insanlara anca bakar durursunuz. Kimse size önayak olmak zorunda değil. Benim (yazılım mühendisiyim) eski takım liderim liseyi açıktan, sonra da açık öğretimde üni okuyup kendi kendine yazılım öğrenmiş biriydi. Normalde değil lise, üniversite mezunları iş bulamazken bu çocuk binbir yoklukla kendini geliştirmiş, mühendislerden oluşan takımı yönetiyordu. Yani her şey sizde bitiyor. Tavsiyem ağlamaklı halinizi terk edip biraz hırs yapmanız.Şahsın kendisine ulaşamadım çünkü sosyal medyayı şu anda kullanmiyormuş. Kendi kurduğu dernegiyle iletişime geçtim. Onlarda iş verme ile ilgili projeleri olmadığını yazdilar. Hayal kırıklığına uğradım. İş bulamayan atanamayan insanların neden bunalıma girip intihar ettiklerini şimdi anlıyorum. Çalışmak istiyorum evde bunalıma giriyorum zaten ailevi problemlerim var. Nasıl iş bulacağım kimden yardım isteyeceğim derdimi anlatacağım kimse de yok. Yıllarımı masa başında kpss calisarak geçirmek istemiyorum. Böyle devam etmez ki gelecek sene ücretli öğretmenliğe basvursam torpil olmadan calistiracaklarini zannetmiyorum bir çıkmazın içindeyim
Benim kuzenim de böyle. Öğretmenlik mezunu ama hayatında 5 kitap okumuşsa elini öperim. Matematik bilmez, dilbilgisi bilmez, bir tane dilekçe yaz desen Allah'a emanet ama masa başı memuriyet ister. 3 kere KPSS'ye girdi adeta "yıllarını verdi" ama en azından konu sahibinin kafası kadar pırıl pırıl değilmiş onunkiİki lafı bir araya getirip düzgün iletişim kuramıyor neden işsizim diye ağlıyor
Şahsın kendisine ulaşamadım çünkü sosyal medyayı şu anda kullanmiyormuş. Kendi kurduğu dernegiyle iletişime geçtim. Onlarda iş verme ile ilgili projeleri olmadığını yazdilar. Hayal kırıklığına uğradım. İş bulamayan atanamayan insanların neden bunalıma girip intihar ettiklerini şimdi anlıyorum. Çalışmak istiyorum evde bunalıma giriyorum zaten ailevi problemlerim var. Nasıl iş bulacağım kimden yardım isteyeceğim derdimi anlatacağım kimse de yok. Yıllarımı masa başında kpss calisarak geçirmek istemiyorum. Böyle devam etmez ki gelecek sene ücretli öğretmenliğe basvursam torpil olmadan calistiracaklarini zannetmiyorum bir çıkmazın içindeyim
Benim de görümcem böyle. Okula geç başlamış geç bitirmiş tarih okumuş. 35 yaşında hala işsiz. Biz 5 sene önce evlendik eşimin ablası ağladı zırladı kpss için dershaneye gönderdik benim salaklık 23 yaşındayım 30 yaşındaki eşşek kadar kadını dershaneye gönderiyorum. Bir de formasyon bile yokmuş öyle dolandırdıBenim kuzenim de böyle. Öğretmenlik mezunu ama hayatında 5 kitap okumuşsa elini öperim. Matematik bilmez, dilbilgisi bilmez, bir tane dilekçe yaz desen Allah'a emanet ama masa başı memuriyet ister. 3 kere KPSS'ye girdi adeta "yıllarını verdi" ama en azından konu sahibinin kafası kadar pırıl pırıl değilmiş onunkiBaktı kazanamıyor (zaten ataması da çok çok az olan bir branş) gitti kargo şirketine girdi.
Kesinlikle öyle. Çalışan bir şekilde atanıyor ha kolay mı asla, çok büyük emek ve sabır. Ama zaten öğretmenlik okunurken de ÖSYM atanma garantili diye reklam yapmıyor. Üzerine bir de formasyon alıp Fen-Edebiyat mezunlarından öğretmen olmak isteyenlerle de birleşince rekabet fena...Benim de görümcem böyle. Okula geç başlamış geç bitirmiş tarih okumuş. 35 yaşında hala işsiz. Biz 5 sene önce evlendik eşimin ablası ağladı zırladı kpss için dershaneye gönderdik benim salaklık 23 yaşındayım 30 yaşındaki eşşek kadar kadını dershaneye gönderiyorum. Bir de formasyon bile yokmuş öyle dolandırdıbi insan hiç mi kendine bir şey katmaz yok tüm gün evde 60 bile alamıyor. Kuzenim 2023 mezunu pandemi zamanı üstten ders almış. 2023 kpss ile atandı daha yeni. Ki ataması zor bi bölümden sosyoloji okudu felsefeden atandı. Annemin arkadaşının kızı da sosyal bilgilerden atandı. Çalışan atanıyor. 1-2 kişiyle kaçıranlardan bahsetmiyorum ama senelerce çalışıp 60 üstüne çıkamayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?