Hayal kırıklığına uğradım 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu da sordu, cv nasıl oluştururum diye konu açtı. Yani herkes her şeyi konu sahibinden bekliyor. Birisi de ben sana cv yaparım demiyor
Forumda ilk defa birine bu kadar sinir oldum. Hiçbir aksiyon almayıp sürekli konu açtığı için. Elinde google var aç araştır, hangi kurumlar ne şart istiyor. Dil öğren dedik, vaktim yok diyor. Artık bir süre sonra bizimle dalga geçmeye başladığını düşündüm.

Flört işlerine bile yanaşmıyor, sevgilisi olan kızlar orasını burasını açıyormuş, evlenmeden her haltı yiyorlarmış ondan kolay sevgili buluyorlarmış. Z kuşağı mı desem, hayal aleminde yaşıyor mu desem bilemedim. İlahiyat mezunu musun diyenlere de çemkiriyor çünkü ona göre kadro garantili bir şeydi. Hatta okula bile boşuna gidiyorlar çünkü zaten iş onları bekliyor. Cv nasıl yapılır, kanal kuracağım ismi ne olsun, tanıdık biri var torpil için arasam mı... gün içinde aklına gelen her şeyi buraya soruyor ve herkesin hazırol vaziyette yardım etmesini istiyor.

İlahiyat mezunu olup özelde kariyer yapmak istiyor jssjsjjsjsjsj Bir de millet tavsiye verince tersliyor.

Açıyorsun bakıyorsun ilan şartlarına öğreniyorsun. Ama yok birilerinin sana yazması lazım her şeyi. Sen kiiiim iş için parmak oynatmak kim?

Biz enayi miyiz özel okulda çalışıyoruz? Üstüne yetmiyor özel ders veriyoruz. Eşşşşek gibi çalışıp eşek yüküyle para kazanıyoruz. Sen ücretlide bile barınamamışsın özel okul alır mı seni? Aldı diyelim yanlışlıkla, barındırır mı?

İsim yok diyorsun sabahtan akşama kadar evde olunca nasıl dil öğrenmek için vaktin yok çok da kolay öğrenirsin ayrıca özelde ya da devlette böyle içi geçmiş her şeyden memnuniyetsiz birini bende iş veren olsam çıkartırım işten senin yapacagin şey zengin koca bulup evlenmek anca okuduğun bölümunde önceden puanı yüksek alımı azdı o yüzden mezunları değerliydi şimdi her tarafa açmışlar puanları düşün hemen atanirim diye okuyanlarda işte böyle oluyor demek ki benim yakın bir arkadaşım var ilahiyat fakültesi mezunu hem çalışıyor hem akademik olarak kendisini geliştiriyor bunda yetmiyor kendisine okuma grupları kuruyor 3 çocuğu olmasına rağmen çok aktif bir hayatı var yani sorun senin donanimsiz olmanda canim

Kpss yüzünden her şeyi rafa kaldirdim dil öğrenecek param da yok zamanimda

Zamanın mı yok shjkl
Tam olarak ne yapıyorsun da zamanın yok?

İnsanlar şunu bunu yapabilirsin diyorlar zaten. Hiç işleri güçleri yok gibi önerilerinin hangi şartları gerektirdiğini mi yazacaklar bir de? Zahmet olmazsa onu da sen araştıracaksın diyeceğim ama zamanın yok tabii pardon shjkk

rahatsız oluyorsan konularıma gelme

Kariyer sitesinden nasıl bir iş buldunuz bende bakayım bari.

Devlet tüm şehirlere eğitim fakültesi açıp öğrenci alıyorsa atamak zorunda

Alternatif iş dediğiniz ne kasiyerlik mi mağaza çalışanı mı mesela

Özel sektör kölelik

Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…