- 11 Kasım 2023
- 481
- 576
- 23
Her gün 300 kişi yaziyodu ama ? Şimdi ne olduda yok ?Adam mı var evleneyim de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün 300 kişi yaziyodu ama ? Şimdi ne olduda yok ?Adam mı var evleneyim de
Onu da sordu, cv nasıl oluştururum diye konu açtı. Yani herkes her şeyi konu sahibinden bekliyor. Birisi de ben sana cv yaparım demiyorEli yüzü düzgün bir özgeçmiş oluşturup
Forumda ilk defa birine bu kadar sinir oldum.Onu da sordu, cv nasıl oluştururum diye konu açtı. Yani herkes her şeyi konu sahibinden bekliyor. Birisi de ben sana cv yaparım demiyor![]()
Flört işlerine bile yanaşmıyor, sevgilisi olan kızlar orasını burasını açıyormuş, evlenmeden her haltı yiyorlarmış ondan kolay sevgili buluyorlarmış. Z kuşağı mı desem, hayal aleminde yaşıyor mu desem bilemedim. İlahiyat mezunu musun diyenlere de çemkiriyor çünkü ona göre kadro garantili bir şeydi. Hatta okula bile boşuna gidiyorlar çünkü zaten iş onları bekliyor. Cv nasıl yapılır, kanal kuracağım ismi ne olsun, tanıdık biri var torpil için arasam mı... gün içinde aklına gelen her şeyi buraya soruyor ve herkesin hazırol vaziyette yardım etmesini istiyor.Forumda ilk defa birine bu kadar sinir oldum.Hiçbir aksiyon almayıp sürekli konu açtığı için. Elinde google var aç araştır, hangi kurumlar ne şart istiyor. Dil öğren dedik, vaktim yok diyor. Artık bir süre sonra bizimle dalga geçmeye başladığını düşündüm.
İlahiyat mezunu olup özelde kariyer yapmak istiyor jssjsjjsjsjsj Bir de millet tavsiye verince tersliyor.Forumda ilk defa birine bu kadar sinir oldum.Hiçbir aksiyon almayıp sürekli konu açtığı için. Elinde google var aç araştır, hangi kurumlar ne şart istiyor. Dil öğren dedik, vaktim yok diyor. Artık bir süre sonra bizimle dalga geçmeye başladığını düşündüm.
Açıyorsun bakıyorsun ilan şartlarına öğreniyorsun. Ama yok birilerinin sana yazması lazım her şeyi. Sen kiiiim iş için parmak oynatmak kim?Bende kariyerimi açmak için ne yapabilirim diye soruyorum mantıklı fikir veren yok mesela hosteslik diyorsun tesettürlü birini alirlar mi şartlar nedir onu bile söylemiyorsun burda saçma sapan yorumlar var yok dershanede çalış yok özel okulda çalış sanki ben bunları hiç düşünemedim bugüne kadar.
Kpss yüzünden her şeyi rafa kaldirdim dil öğrenecek param da yok zamanimda
Sosyal medyadan kimseye güvenmiyorumHer gün 300 kişi yaziyodu ama ? Şimdi ne olduda yok ?
rahatsız oluyorsan konularıma gelmeÖzel sektör çalışanıyım. Biz eşek miyiz torpilsiz tanıdıksız iş bulduk? Siz de çalışın siz de bulun. İyi valla herkes size seferber mi olsun işi gücü bırakıp? Her konunuzda ayrı bir gerzeklik. Ya zengin koca kucağınıza düşsün,ya çok ünlü biri size iş bulsun. Hangi dünyanın prensesisiniz?
napabilirim burda neler yazıyorlar bana cevabımı veririm benBu konu sahibi ne zaman konu açsa hep ban yiyor. Her defasında üşenmeden bunu yaşıyor![]()
Sahis Türkiye'nin tanıdığı biri. İsim vermeyeyim. Ne gibi işler meselaŞahıs kim ? Baska islere basvurun.
Kariyer sitesinden nasıl bir iş buldunuz bende bakayım bari.Nasıl bir iş verilmesini bekliyorsunuz tam olarak anlamadım. Yani memlekette herkes memur ya da devlette öğretmen değil. Özelde çalışan bizler kariyer siteleri üzerinden başvurular yaparak buluyoruz işleri. Madem çok çalışmak istiyorsunuz özel okullara & dershanelere başvurun, az çok demezseniz bir yerden başlarsınız.
Ayrıca öğretmenlik seçerken atama konusunu biliyor olmanız gerekmiyor mu? Atama=kpss demek ya hani
Devlet tüm şehirlere eğitim fakültesi açıp öğrenci alıyorsa atamak zorundaDevlet mezun olan herkesi atamak zorunda değil, zaten öyle olsa memuriyet icin askeri okullar gibi bir sistem kurardı.
İhtiyaç varsa atar, yoksa atamaz; bazen ihtiyaç halinde bile atamaz. Bu devletin değil sizin sorununuz maalesef. Siz kpssye en iyi şekilde hazırlanıp atanmaya çalışın ya da alanınızda is yoksa yapılabilecek alternatif işlere bakın.
Mesela benim İngilizce öğretmeni kuzenim, satınalma departmanında çalışıyor.
Alternatif iş dediğiniz ne kasiyerlik mi mağaza çalışanı mı meselaDevlet mezun olan herkesi atamak zorunda değil, zaten öyle olsa memuriyet icin askeri okullar gibi bir sistem kurardı.
İhtiyaç varsa atar, yoksa atamaz; bazen ihtiyaç halinde bile atamaz. Bu devletin değil sizin sorununuz maalesef. Siz kpssye en iyi şekilde hazırlanıp atanmaya çalışın ya da alanınızda is yoksa yapılabilecek alternatif işlere bakın.
Mesela benim İngilizce öğretmeni kuzenim, satınalma departmanında çalışıyor.
Özel sektör kölelikHerkes bu zorlu yoldan geçiyor. İnsanlar enayi mi kpps ye çalışıp dirsek ve beyin çürütüyor. Doğru veya yanlış herşeyin bir işleyiş şekli var. Memuriyet için çalışmak istemeyen özel sektör tercih edebilir.
İlahiyatBranşınız nedir ?
Evet konfor alanıma düşkünüm ben. Hem zengin kocayı hakediyorum hemde çok iyi işlerde çalışıp patron olmayı. Çünkü dürüstüm çalışkanım hırslı biriyim.Özel sektör çalışanıyım. Biz eşek miyiz torpilsiz tanıdıksız iş bulduk? Siz de çalışın siz de bulun. İyi valla herkes size seferber mi olsun işi gücü bırakıp? Her konunuzda ayrı bir gerzeklik. Ya zengin koca kucağınıza düşsün,ya çok ünlü biri size iş bulsun. Hangi dünyanın prensesisiniz?