• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayal Kırıklığı

ne yapmam lazımm

• ..

OY: 0 0,0%
  • yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

glmseee1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
9
1
1
29
Keşke buraya kötü şeyler değil de güzel kelimeler yazabilseydim. Ama canım çok yanıyor. Daha 7 aylık evliyim evliydim daha doğrusu. Öncesinde eşimin ailesi beni beğenmiş ve evlenmemizi çok desteklemişlerdi bunun tersine benim ailem karşı çıktı hiçbir şekilde desteklemediler engel olmaya çalıştılar hatta ayrıldık ama bir şekilde birleşip evlendik tabi binbir sorunla. Evliliğimiz hep sorunlarla ilerledi karşılıklı anlayışsızlık vardı ve bunu hep ailesine yansıttı aradı anlattı şikayet etti beni sürekli kavga ettik ve ben hep alttan aldım yalvarıp özür diledim devam etsin diye zorladım onun hiç bu evlilik için çabası olmadı en son olayımızda da küçük bir sorunu büyütebildiği kafa büyütüp evi terk etti aradım engelledi ertesi gün dilekçesini vermiş illa boşanacam senden yapamıyorum diyor bir başıma yapayalnız kaldım bu kadar basit olmamalıydı arıyorum gel başka şehre gidelim buralardan uzaklaşalım bir şans daha verelim birbirimize diyorum nafile ben barışırsam ailemi kaybederim olmaz diyor

Cok cok uzuldum.... Ailesi seni begenmis istemis sonra neden isler degisti? Kayinvalidenle mi konussan barissan belki o zaman esinde sakinlesir. Aklima baska birsey gelmiyor cunku

:) :) Kayınvalidem herkesten çok nefret eder benden bu duruma gelmemizin sebebi de kendisi zaten oğlu benden boşanıyor diye göbek atıyordur eminim 7 ayda birgün hoş bir sözünü görmedim duymadım ki şimdi yardımcı olsun.. pisi pisine bitiyor evliliğim karşımda kocam dediğim adam da tabansız çıktı diş geçiremiyor. Anlamıyorum bu kadar büyütülecek ne yaşadık ufak sorunlar dışında herşey yolundaydı. Artık ailesinin baskılarına laflarına dayanamıyor demekk ki bana, yuvasına sahip çıkamıyor artık

:) :) Kayınvalidem herkesten çok nefret eder benden bu duruma gelmemizin sebebi de kendisi zaten oğlu benden boşanıyor diye göbek atıyordur eminim 7 ayda birgün hoş bir sözünü görmedim duymadım ki şimdi yardımcı olsun.. pisi pisine bitiyor evliliğim karşımda kocam dediğim adam da tabansız çıktı diş geçiremiyor. Anlamıyorum bu kadar büyütülecek ne yaşadık ufak sorunlar dışında herşey yolundaydı. Artık ailesinin baskılarına laflarına dayanamıyor demekk ki bana, yuvasına sahip çıkamıyor artık
aklın varsa kaç kurtul.. aylardır sen yalvarmışsın ayakta tutmak için evliliğini.. yuvasına sahip çıkamayan erkek hiç bir şeye sahip çıkamaz.. yalnız kalacak bir şey de yok.. arkanda anan baban yok mu git yanlarına iş bul çalış bak hayatına..
erkeksiz yapamayacak mısın da böylesi bi öküzün peşinden koşuyorsun??

ailesine sahib cika bilmeyen,anne baba lafiyla oturub kalkan bir adamdan sana koca olurmu bilmem.bence o adam seni hak etmiyor .

Haklısınız ilerde dönüp baktığımda bende aynı şeyleri düşünüp boşuna uğraşmışım diyeceğim ama şu an çok zoruma gidiyor alışmak güç geliyor ailem köyde yaşıyor bana sadece manevi olarak destek sağlayabilirler benimde bir işim var bırakıp onların yanına dönmek istemiyorum mecbur tek yaşayacağım umarım hakkımda hayırlısı olur. ama o adamın ve ailesinin gün göreceğiini yüzlerinin güleceğini sanmıyorum çünkü çok fesat ve kötü düşüncelerle hareket ediyorlar benim saf ve tabansız kocam bunları göremedi yuvasını beni ezdi geçti ne diyeyim Allah büyüktür...

Back