Keşke buraya kötü şeyler değil de güzel kelimeler yazabilseydim. Ama canım çok yanıyor. Daha 7 aylık evliyim evliydim daha doğrusu. Öncesinde eşimin ailesi beni beğenmiş ve evlenmemizi çok desteklemişlerdi bunun tersine benim ailem karşı çıktı hiçbir şekilde desteklemediler engel olmaya çalıştılar hatta ayrıldık ama bir şekilde birleşip evlendik tabi binbir sorunla. Evliliğimiz hep sorunlarla ilerledi karşılıklı anlayışsızlık vardı ve bunu hep ailesine yansıttı aradı anlattı şikayet etti beni sürekli kavga ettik ve ben hep alttan aldım yalvarıp özür diledim devam etsin diye zorladım onun hiç bu evlilik için çabası olmadı en son olayımızda da küçük bir sorunu büyütebildiği kafa büyütüp evi terk etti aradım engelledi ertesi gün dilekçesini vermiş illa boşanacam senden yapamıyorum diyor bir başıma yapayalnız kaldım bu kadar basit olmamalıydı arıyorum gel başka şehre gidelim buralardan uzaklaşalım bir şans daha verelim birbirimize diyorum nafile ben barışırsam ailemi kaybederim olmaz diyor