hayal kırıklığı nasıl geçer?????

Daha bugun olumsuz sonucu ogrenmis,iki asilama,iki tup yaptirmis biri olarak su an ki yasadiklarini okadar iyi anlayabiliyorumki.
Allahim cok buyuk. insallah en kisa zamanda bizlerede anne olabilmeyi nasip eder. Benim icinde dua edin nolur.
Benim elimden gelen tek sey bu

Biz de üç senedir istiyoruz, sebepsiz olmayanlardanız.
Bu yıl başında dedim ki tamam olmuyorsa olmuyor yazın tüp bebek aşılama deneriz bir şeyler. Allahu alem.
Böyle kendimi bıraktığım gibi hamile kaldım. Çok geçmedi maalesef düşük yaptım Şimdi bile o zamanları yaşayan ben değilmişim gibi geliyor
Yani sende kendini böyle şeyler düşünerek bırak, en kötü tüp bebek aşılama denersiniz. Stress yaptıkca olmuyor çünkü

ya millet çatır çatır 5 10 tane doğuruyo daha çok erkenn senin için psikolojin bozulmuş kıyamam takma kafana olur elbet sıkma canınıı bekle biraz akışına bırak olur elbet kastıkça çok istedikçe psikolojin bozuluyo rahat ol bence tatilden sonra bebeğin olucak içime doğdu :) yalnız hiç bişeyi düşünme sadece tatil yap tatlım

hamilelikle ilgili değil ben henüz yeni nişanlıyım ama okadr çok hayal kırıklığına uğradımki hayatta aklın hayalin almaz çok mutsuz oldum hatta güzel bişey başladığında onun bile elimdrn gidiceğine emindim hatta olayları resmen deniyodum biliyodum çünkğ sonunu ama sabırla ve inançla inan bana ayakta durup atlatıyosun Allah sabrını veriyo inanç insanı bi şekilde kurtarıyo..
eminim herşey güzel olucak benim oldu sanada kısmet olsun inşallah mutluluk Allah sağlık sıhhat versin geç olsun güç olmasın canımm.. senin için dua edersim ama müsait diilim ama inşallahhhh ve eminim güzel haberi almana çok az kaldı sadece biraz rahat ol...

canım benim seni en iyi anlayanlardan bir tanesiyim...şu akıldan çıkarma işini bir becerebilsek sanrım bazı şeyler dahada kolaylaşacak...Allah ın bir bildiği vardır hayırlısı kader kısmet demekten başka çare yok...Rabbim en kısa zamanda bizlere nasip etsin inşallah...

çok saol canım...11 aydan sonra sanırım gerçekten çok kafama takıyorum..elimde deil gerçekten..ama bu ay zaten tatil falan gircek araya inşallah hiç düşünmicem...inşallah inşallah...

çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için...bende çok olaylar atlattım..kötüyü çabuk unutan bir yapım var..inşallah bir iki güne bunuda kafamdan silicem..kimse sormazsa daha rahat olucam ama insanlar hep nezaman çocuk yapçaksınız hadi hadi...demelerinden gına geldi..onlarıda duymamazlıktan gelicem.

canım benim kıyamam..inşallah en kısa zamanda bize ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip eder Rabbim..bizimde hayattaki sabır sınavımız bu..dediğin gibi canım dua etmekten başka elden başka birşey gelmez..

çok üzüldüm canım...Rabbimin bir bbildiği vardır...dua etmekten başka elden birşey gelmiyor..bizimde sebepsiz olmuyor...herşey normal...Allah ım sanada nasip etsin en kısa zamanda..bu ay tamam artık takmıcam hiç kafama...kısmet olursa olur..ama inşallah olur...

hiiiççç kafanı takma canım benım o bebıs enı sonu konacak karnına...
bu ay olmasa bıdaha kı ay,
gezzz toz tadını cıkar :) bebıs oldugunda uzuldugun gunlere yanarsın .
emın ol mutlaka bı zamanı vardır ...
allahım sızın guzel huzurlu yuvanıza hedıye edıcektır ınsallah .

canım benim nekadar güzel yazmışsın içim huzurla doluyor okudukça...Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeişini kucağına alayı nasip etsin inşallah...

Ben böyle vazgeçip tatile gidip orada kafaları boşalmışken, yumurtlama hesabı yapmadan, sırf sevişmiş olmak için sevişip hamile kalan çok duydum.

Aşılama, tohumlama, tüp, çanak, gün sayma derken doğayı kandırdığımızı sanıyoruz. Ama iki insanın sevişirken hissettiklerini ve büyük bir ihtimalle vücudun salgıladıklarını laboratuvarda kopyalayamıyoruz. Bir süre daha doğaya bırakın. İkinizden birinde bir sorun varsa tedavi olursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

Tatilde hiçbişeyi kafana takma çocuk olacak diye düşünmeden birlikte ol.Eğer bir sorununuz yoksa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…