hayal kırıklığı nasıl geçer?????

Ben böyle vazgeçip tatile gidip orada kafaları boşalmışken, yumurtlama hesabı yapmadan, sırf sevişmiş olmak için sevişip hamile kalan çok duydum.

Aşılama, tohumlama, tüp, çanak, gün sayma derken doğayı kandırdığımızı sanıyoruz. Ama iki insanın sevişirken hissettiklerini ve büyük bir ihtimalle vücudun salgıladıklarını laboratuvarda kopyalayamıyoruz. Bir süre daha doğaya bırakın. İkinizden birinde bir sorun varsa tedavi olursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

ahh canım daha ilk gün kemdimi tutamayıp yumurtlama hesabı yaptım...ama artık hiçnir şeye bakmıyorum bakmıcam...inşallah dediğin gibi olur canım..içim çok rahatlıyor okudukça...çok saolun..

ahh canım daha ilk gün kemdimi tutamayıp yumurtlama hesabı yaptım...ama artık hiçnir şeye bakmıyorum bakmıcam...inşallah dediğin gibi olur canım..içim çok rahatlıyor okudukça...çok saolun..
Hesabı kitabı bırakın. Bu stres erkeklerin performansını etkiliyor, sperm kalitesini düşürüyor. Siz aklınız hesapta olduğu için kendinizi olaya veremiyorsunuz, mekanik bir hale dönüşüyor. Bence yumurta da anlıyor bir şeylerin sahte olduğunu sperm de. Zaten tedavi gerekecekse ileride çok hesap yaparsınız. İkinci bir balayı olsun bu tatil. :KK22:

Hesabı kitabı bırakın. Bu stres erkeklerin performansını etkiliyor, sperm kalitesini düşürüyor. Siz aklınız hesapta olduğu için kendinizi olaya veremiyorsunuz, mekanik bir hale dönüşüyor. Bence yumurta da anlıyor bir şeylerin sahte olduğunu sperm de. Zaten tedavi gerekecekse ileride hesap çok yaparsınız. İkinci bir balayı olsun bu tatil. :KK22:

çok çok çok haklısın...tamam gerçekten öyle yapıcam..akışına bırakıcam herşeyi...çok şükür herşey normal ama ben deilim sanırım..o yüzden kendimi düzelticem inşallah...

benim arkadaşımında 5 sene olmamıştı ve kız hiç umursamadı istioyodular hatta millet kısır demeye başlamıştı ya millet iyiyide 3 gün konuşuyo kötüyüde boşverr.. sonra aniden oldu çocukları ama koz hiç takmamıştı güldü geçti hep rahat bi yapısı vardı şimdi bi kızı bi oğlu var çok mutlu darısı başına.. ya millete ne bakıyom sen hee hee öyle de geç..

benim arkadaşımında 5 sene olmamıştı ve kız hiç umursamadı istioyodular hatta millet kısır demeye başlamıştı ya millet iyiyide 3 gün konuşuyo kötüyüde boşverr.. sonra aniden oldu çocukları ama koz hiç takmamıştı güldü geçti hep rahat bi yapısı vardı şimdi bi kızı bi oğlu var çok mutlu darısı başına.. ya millete ne bakıyom sen hee hee öyle de geç..

gerçekten öyle yapmak lazım...dün son kez görümcemle konuştum artık bu konuyu açmıcam..dediğin gibi soranlarada kısnet deyip geçicem..Rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine bana ve isteyen herkese nasip etsin..

X