- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
çok saol canımmDualarim hep seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok saol canımmDualarim hep seninle
kısmet..11. aydır bebek deniyoruz bu ay kesin oldu dedik kimyasal gebelikmiş..tamam yıllarca deneyenler var onlarıda düşünüyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum..sabrım azalıyor tahammülüm kalmıyor...
toparlanmam zaman alıyor..
2-3 hafta sonra tatile gidicez ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi kafamı oraya vermeye çalışıyorum..
hayal kırıklığına uğradıktan sonra inanacınız tekrar nasıl yerine geliyor..
Ben senin için bir önceki konunda dua etmiştim. yine ediyorum.
Ama Allah'tan umut kesilmez kalbini bozma canım benim.
Niye Ben?" Diyenlere...
''NİYE BEN'' DİYEN HERKES İÇİN
Brenda, yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı. Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı.
Tırmanacakları yere vardıklarında, neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karşılarına. Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi. Emniyet kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı.
Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslenebileceği bir oyuk buldu. Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Brenda'nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu.
Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens, yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu. Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca... Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı. "Allah'ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler. İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mı?" diye bağırdı.
Brenda'nın sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti.
Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlatacak ve bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazacaktı:
"Allah'ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum. Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar ağır. Ama istediğin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."
"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin...
Alıntı...
kısmet..
hem biliyorsundur düşen tutunamayan flan filan işte.. arkası gelmeyen gebeliklerin çoğu normal bebek olmayan düşmesi oluşması hayırlı olmayıan bebeklerdir..
2 arkadaşım..
biri iki kez düşük yaşadı.. ilki hemen düştü ikincisinin kafa tası oluşmadığı için sonlandırıldı...
şimdi ikizleri var.. ALLLAH aldığı iki yavruyu geri gönderdi..
diğer arkadaşımın
ilki kimyasal ikincisi mol gebelikti.. çok şükür şimdi dünya tatlısı bir kızı var..
ben mi ikinci yavrum ikizdi söylemiştim daha öncede biri düştü diğeri kaldı.. şimdi giden yerine geldi sanki hamileyim..
yani işin ALLAH a kaldıysa vardır bi bildiği kuzum sıkma canını... kendini toparla.. rahatla.. evet söylemesi çok kolay ama inan ALLAHIN bir bildiği var.. bak bi hikaye paylaşayım ne demek istediğimi anlarsın..
kafaya taktıkça olmuyo, böyle hayırlı işlerimizi Allaha bırakmalı, tatilde olur inşallah
hayatta her şey için hayal kırıklığı yaşıyoruz yani bu her konuda olabilir. bence fazla düşünmemeye çalış kader de ne varsa o olacak dediğimde bile rahatlarım ben biraz çok üzgün olduğumda
ben sağlık sektöründeyim. tanıdığım 2 kişi 12 sene birinin, 10 sene birinin çocukları olmamış. tüp bebek denemeleri olmuş 4 kez denemişler birde. yine olmamış. ama kaderi kabullenip dert etmediklerinde ikisininde doğal yolla oldu. Rabbim dilerse er ya da geç olur Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah canım üzülme olur mu[/QUO
Allah razı olsun...inşallah Rabbim beni okadar zaman aratmaz...bende bu ay kesinlikle dert etmemeye çalışıcam..herkes öyle diyor ama beynimi durduramıyorumki...birde insanlar sürekli soruyor..kısmet deyip geçiştiriyorum..
hayatimda cocuk olmasa da olur de ve Allah a birak, cogu insan akisina birakinca hamile kalabiliyor.
gercekten oyle inan bana, ben cocuk fikrini kafamdan attigimdan beri rahatim, hatta o fikirden uzaklastim tamamiyle diyebilirim, hersey kafa da bitiyor, Allah tan hayirlisi olsun.inşallah canım...bu ay inşallah boşvericem..olursada Allah tan olmazsada Allah tan dicem..
Hic takmayin kafaniza. Oh ne guzel gidin tatilinize eglenin kocanizla basbasa herseyin tadini cikarin. Belki seneye bebeginizle gittiginizde rahat bi tatil yapamayabilirsiniz bide boyle dusunun her anin kiymetini bilin. Rabbim elbet nasip edicektir bi vakti vardir.
gercekten oyle inan bana, ben cocuk fikrini kafamdan attigimdan beri rahatim, hatta o fikirden uzaklastim tamamiyle diyebilirim, hersey kafa da bitiyor, Allah tan hayirlisi olsun.
11. aydır bebek deniyoruz bu ay kesin oldu dedik kimyasal gebelikmiş..tamam yıllarca deneyenler var onlarıda düşünüyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum..sabrım azalıyor tahammülüm kalmıyor...
toparlanmam zaman alıyor..
2-3 hafta sonra tatile gidicez ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi kafamı oraya vermeye çalışıyorum..
hayal kırıklığına uğradıktan sonra inanacınız tekrar nasıl yerine geliyor..