kafanıza takmayın hiç gezin tozun eğlenin, buna odaklanmayın
test yapmasaydım bende farketmicektim ama yaptım işte..inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..Ah canım ya, hiç kimyasal yada düşüğüm olmadı ama her ay regl olunca aynı hayal kırıklığını bende yaşıyorum.
Biliyorum çok zor, yaşıyorum aynısını. ama inan kendini üzerek yıpratarak bu süreci daha da zorlaştırıyosun. kafanın rahat olması önemli. git tatilin tadını çıkar
ben bıraktım testi ovulasyonu folik asidi bile. inan aklıma gelmiyor desem yeri var. anca bi hamile haberi alırsam böğrüm sızlıyo. zamanı var diyorum yazıldıysa elbet olacak. sende öyle düşün canım. inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsıntest yapmasaydım bende farketmicektim ama yaptım işte..inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..
Herseyde bi hayir vardir zelibon. Kücük yavrucuk sizi bekletiyor iste ...
ben bıraktım testi ovulasyonu folik asidi bile. inan aklıma gelmiyor desem yeri var. anca bi hamile haberi alırsam böğrüm sızlıyo. zamanı var diyorum yazıldıysa elbet olacak. sende öyle düşün canım. inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın
Kafana takma, tatiöin tadini cikar. .
Sen kafana Taktikca stress yapiyosun ve buda seni olumsuz etkiliyo ..
Kimyasal gebelik geçirdiysen hamile kalman için hiç engelin yok sadece zamana ihtiyacın var.
Tatil bunun için çok iyi bir fırsat kendini rahat bırak ve bebek düşüncesinden uzaklaşmaya çalış.
Ben kimyasaldan sonra 7 ay kendimi yedim hamile kalamadım. Sonra artık yeter dedim oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım.
Tabi öncesinde rahim filmi çektirmiştim onunda faydası oldu mu bilmiyorum.
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma sadece zamanı var bunu düşün.doktorda aynısını söyledi biliyor musun...ben hatta tedavi olmamız gerekiyor mu dedim şuan için hamile kalmanla ilgili bir problem yok dedi..ayy inşallah canım ya Rabbim bana nasip eder...bende bu ay boşveriyorum..hatta bak başladım bile boşverdimmmm :)
inşallah canım Rabbim bizede nasip etmiştir inşallah..hep hayra yoruyoruz elden başka birşey gelmiyor..
kendine ama bu kadar baski yapma? Herseyi akisina birak...
Yarabbim dualarini kabul etsin güzel insan :-(
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma sadece zamanı var bunu düşün.
Dualarim hep seninleinan elimde deil...dua et canım Rabbim banada nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat..