hayal kırıklığı nasıl geçer?????

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
11. aydır bebek deniyoruz bu ay kesin oldu dedik kimyasal gebelikmiş..tamam yıllarca deneyenler var onlarıda düşünüyorum ama bazen tükendiğimi hissediyorum..sabrım azalıyor tahammülüm kalmıyor...
toparlanmam zaman alıyor..
2-3 hafta sonra tatile gidicez ona hazırlamaya çalışıyorum kendimi kafamı oraya vermeye çalışıyorum..
hayal kırıklığına uğradıktan sonra inanacınız tekrar nasıl yerine geliyor..

Ah canım ya, hiç kimyasal yada düşüğüm olmadı ama her ay regl olunca aynı hayal kırıklığını bende yaşıyorum.

Biliyorum çok zor, yaşıyorum aynısını. ama inan kendini üzerek yıpratarak bu süreci daha da zorlaştırıyosun. kafanın rahat olması önemli. git tatilin tadını çıkar

Ah canım ya, hiç kimyasal yada düşüğüm olmadı ama her ay regl olunca aynı hayal kırıklığını bende yaşıyorum.
test yapmasaydım bende farketmicektim ama yaptım işte..inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..

Biliyorum çok zor, yaşıyorum aynısını. ama inan kendini üzerek yıpratarak bu süreci daha da zorlaştırıyosun. kafanın rahat olması önemli. git tatilin tadını çıkar

aynen öyle birkaç aydır kafama takmıyordum ama bu sefer çok heveslenmiştim..o yüzden yıkım oldu bende resmen..saolsun eşim en büyük destekçim..tatil bebeği olur diyor kocam..inşallah öyle olur..

test yapmasaydım bende farketmicektim ama yaptım işte..inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..
ben bıraktım testi ovulasyonu folik asidi bile. inan aklıma gelmiyor desem yeri var. anca bi hamile haberi alırsam böğrüm sızlıyo. zamanı var diyorum yazıldıysa elbet olacak. sende öyle düşün canım. inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın

Kafana takma, tatiöin tadini cikar. .

Sen kafana Taktikca stress yapiyosun ve buda seni olumsuz etkiliyo ..

inanmıcaksın ama ben hemen ovulasyona baktım ..folik asit kullanmıyordum doktor yeni verdi...dediğin gibi zamanı deilmiş..vardır Rabbimin bir bildiği..

Kimyasal gebelik geçirdiysen hamile kalman için hiç engelin yok sadece zamana ihtiyacın var.
Tatil bunun için çok iyi bir fırsat kendini rahat bırak ve bebek düşüncesinden uzaklaşmaya çalış.
Ben kimyasaldan sonra 7 ay kendimi yedim hamile kalamadım. Sonra artık yeter dedim oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım.
Tabi öncesinde rahim filmi çektirmiştim onunda faydası oldu mu bilmiyorum.

doktorda aynısını söyledi biliyor musun...ben hatta tedavi olmamız gerekiyor mu dedim şuan için hamile kalmanla ilgili bir problem yok dedi..ayy inşallah canım ya Rabbim bana nasip eder...bende bu ay boşveriyorum..hatta bak başladım bile boşverdimmmm :)

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma sadece zamanı var bunu düşün.

Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma sadece zamanı var bunu düşün.

içime su serptin çok saol canım..hamilelerin duası tutarmış..dediğin gibi zamanı deilmiş demekki...Rabbim bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..kolay doğum nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…