- 2 Ekim 2024
- 137
- 28
- 13
Onla geçmiş olsun hangi hastaliginizdan dolayı enfeksiyon rahatsızlığınız varİlişkiden sonra yoğurda bir çay kaşığı karıştırıp yedim bide belimi sıcak tuttum ama enfeksiyon rahatsızlığım yüzünden düşük yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onla geçmiş olsun hangi hastaliginizdan dolayı enfeksiyon rahatsızlığınız varİlişkiden sonra yoğurda bir çay kaşığı karıştırıp yedim bide belimi sıcak tuttum ama enfeksiyon rahatsızlığım yüzünden düşük yaptım
Hayit tohumunu öğütmeden yoğurda 1 çay kaşığı katiyorsunuz öylemi acabaOnla geçmiş olsun hangi hastaliginizdan dolayı enfeksiyon rahatsızlığınız var
Hayır doktor yazmıyor attarlardan aliyosun baharatcilardan ben ordan aldım hayıt tohumu istiyorum de sana veriyor istediğin kadarBu nerede satılıyor doktora yazdirilabiliyormu bide kesin etkilimi
Tmm teşekkür ederimHayır doktor yazmıyor attarlardan aliyosun baharatcilardan ben ordan aldım hayıt tohumu istiyorum de sana veriyor istediğin kadar
Amin sağolasın idraryolu enfeksiyonum vardı tedavi gördüm ama ilk gebeliğim düşükle sonlandı üç haftalıkmış doktor öyle söyledi kesesi bile zor görünür demişti çok kanamam oldu kimyasal dediler sıfırlandı bir hafta geçti kanamamda durdu hayırlısı böyleymiş herşey nasip işiOnla geçmiş olsun hangi hastaliginizdan dolayı enfeksiyon rahatsızlığınız var
Amin sağolasın idraryolu enfeksiyonum vardı tedavi gördüm ama ilk gebeliğim düşükle sonlandı üç haftalıkmış doktor öyle söyledi kesesi bile zor görünür demişti çok kanamam oldu kimyasal dediler sıfırlandı bir hafta geçti kanamamda durdu hayırlısı böyleymiş herşey nasip işi
Benimde kanamam durmuyordu adettenAmin sağolasın idraryolu enfeksiyonum vardı tedavi gördüm ama ilk gebeliğim düşükle sonlandı üç haftalıkmış doktor öyle söyledi kesesi bile zor görünür demişti çok kanamam oldu kimyasal dediler sıfırlandı bir hafta geçti kanamamda durdu hayırlısı böyleymiş herşey nasip işi
İnşallah bebeklerimiz olur canım seni çok iyi anlıyorum ve kucaklıyorumBenimde kanamam durmuyordu adetten
Kist çıktı Şimdide onla uğraşıyorum doktor doğum kontrol hapı falan verdi yavaş yavaş hafiflemeye başladı bklm kanamam Allah herseyin hayırlısını versin Ama sizinki oluyormuş demekki benim hiç olmadi gebeliğin g harfi bile olmadı m
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış Allah razı olsun senden bende çok üzülüyorum ama hep kendime yapıyorum kimseye bisey olmuyorİnşallah bebeklerimiz olur canım seni çok iyi anlıyorum ve kucaklıyorum
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış Allah razı olsun senden bende çok üzülüyorum ama hep kendime yapıyorum kimseye bisey olmuyor
İnşallah rabbim hepimize nasip etsinİnşallah bebeklerimiz olur canım seni çok iyi anlıyorum ve kucaklıyorum
Aminnnnİnşallah rabbim hepimize nasip etsin