Hayıt tohumu kullanıp faydasını gören oldumu

Bunu kullandım pko olduğum için hiç iyi gelmedi ne çayı ne hapı berbat etti bıraktı hormonları hiç sorunu olmayanlar deneyebilir ama pko olanlar içmeden 10 kere düşünsün bence
En az 2 ay aksatmadan devam edin ve organik olmasına doğal içerikli olmasına dikkat edin şifa Allah tan vesile hayıt tohumu hormonlarda etkili düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüp olması gerekene çeviriyor

En az 2 ay aksatmadan devam edin ve organik olmasına doğal içerikli olmasına dikkat edin şifa Allah tan vesile hayıt tohumu hormonlarda etkili düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüp olması gerekene çeviriyor
Bana yaramadı maalesef kötü tecrübe edindim

Kilom doktorun dediğine göre boyuma göre fazla boyum 1.56 kilom 60 bazen tam gününde bazen aylarca sürüyor duphaston vermişti bana doktor bir ara combinol diye bir hap onları kullandim
Bikere kullanmakla olmuyor duphaston + inositol kullan eğer adet düzenin yoksa her ayın 27 si veya 30 u başla 10 gün içiyorsun 10 gün içinde veya 10 gün sonra adet oluyorsun evliysen çocuk düşünüyorsan duphaston kullandıktan sonra adet gecikirse gebelik testi yapmalısın. Trendyoldan ilunga -F al kadın doğum uzmanı bana vermişti vitamin sorunsuz çözdük yeme içmeye dikkat ettik.

Kızlar merhaba 5 yıllık evliyiz hiç hamilelik yaşamadım bu aralar çok sık hayıt tohumunun faydalarini duydum ve bugün attarlardan aldım adetim biteli 5 gün oldu bugün başlayacam içmeye acaba icipte faydasını gören oldumu Rabb'im herkese nasıp etsin beni bilgilendirirseniz sevinirim
ben kaldım hem hayıt hemde aslan pençesi çayı içiyordum ama sadece onlarla olduğunu düşünmüyorum sürekli spor yapıyordum diyet yaptım ve o ay hamile kaldım

ben kaldım hem hayıt hemde aslan pençesi çayı içiyordum ama sadece onlarla olduğunu düşünmüyorum sürekli spor yapıyordum diyet yaptım ve o ay hamile kaldım
Hayıt tohumu nasıl kullanıyordunuz acaba biraz bilgi verebilirmsnz

Hayit benim tsh degerimi 5.38 e yukseltti. Bende tavsiye kulakdan dolmalarla kullandim assssla bidaha bisey kullanmam olacagi varsa olur armut sapi uzum copu bunlar bence care degil. Sagliginizdan olmayin bosverin

X