En az 2 ay aksatmadan devam edin ve organik olmasına doğal içerikli olmasına dikkat edin şifa Allah tan vesile hayıt tohumu hormonlarda etkili düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüp olması gerekene çeviriyorBunu kullandım pko olduğum için hiç iyi gelmedi ne çayı ne hapı berbat etti bıraktı hormonları hiç sorunu olmayanlar deneyebilir ama pko olanlar içmeden 10 kere düşünsün bence
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayıt tohumu kullanıp faydasını gören oldumu
- Konu Sahibi lkjhg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Bana yaramadı maalesef kötü tecrübe edindimEn az 2 ay aksatmadan devam edin ve organik olmasına doğal içerikli olmasına dikkat edin şifa Allah tan vesile hayıt tohumu hormonlarda etkili düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüp olması gerekene çeviriyor
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Geçmiş olsun tekrar iyi gelmediyse kullanmamakta fayda varBende pko da yok adetimde düzenlidir ben hamilelik için kullanmıştım ama hiç iyi geldi mideme biraz hassas sanırım
- 30 Kasım 2017
- 8.694
- 1
- 4.357
- 173
Bikere kullanmakla olmuyor duphaston + inositol kullan eğer adet düzenin yoksa her ayın 27 si veya 30 u başla 10 gün içiyorsun 10 gün içinde veya 10 gün sonra adet oluyorsun evliysen çocuk düşünüyorsan duphaston kullandıktan sonra adet gecikirse gebelik testi yapmalısın. Trendyoldan ilunga -F al kadın doğum uzmanı bana vermişti vitamin sorunsuz çözdük yeme içmeye dikkat ettik.Kilom doktorun dediğine göre boyuma göre fazla boyum 1.56 kilom 60 bazen tam gününde bazen aylarca sürüyor duphaston vermişti bana doktor bir ara combinol diye bir hap onları kullandim
ben kaldım hem hayıt hemde aslan pençesi çayı içiyordum ama sadece onlarla olduğunu düşünmüyorum sürekli spor yapıyordum diyet yaptım ve o ay hamile kaldımKızlar merhaba 5 yıllık evliyiz hiç hamilelik yaşamadım bu aralar çok sık hayıt tohumunun faydalarini duydum ve bugün attarlardan aldım adetim biteli 5 gün oldu bugün başlayacam içmeye acaba icipte faydasını gören oldumu Rabb'im herkese nasıp etsin beni bilgilendirirseniz sevinirim
Hayıt tohumu nasıl kullanıyordunuz acaba biraz bilgi verebilirmsnzben kaldım hem hayıt hemde aslan pençesi çayı içiyordum ama sadece onlarla olduğunu düşünmüyorum sürekli spor yapıyordum diyet yaptım ve o ay hamile kaldım
Her sabah ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı hayır tohumunu kaynamış suya ekliyordum bi 10 dk demlendikten sonra içiyordum ılık olmasına diikat ediyordum soğumaması gerekiyor o şekilde tükettimHayıt tohumu nasıl kullanıyordunuz acaba biraz bilgi verebilirmsnz
İnositol hangi marka olani kullandınız acaba ,bende bu ay aşılama oldum ama maalesef sonuç negatifBen o kasar tedaviye karsilik inositol ve bu takviye ile hamile kaldim yani oyle dusunuyorum
2 ay kullandim 2.ayda ogrendim
Bir faydasını gördünüz mü acabaHer sabah ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı hayır tohumunu kaynamış suya ekliyordum bi 10 dk demlendikten sonra içiyordum ılık olmasına diikat ediyordum soğumaması gerekiyor o şekilde tükettim
- 28 Ocak 2021
- 3.046
- 2.052
- 83
Doktorumun onerdigi cok pahaliydi alamadim icerik ayni baska marka tercih ettim trendyoldan aldim 2 ay kullandim 2.ayda hamile kaldimİnositol hangi marka olani kullandınız acaba ,bende bu ay aşılama oldum ama maalesef sonuç negatif
Uzulme canim ben de asilamada negatif sonuc almistim
Eklentiler
Bende başlayayım, inşallah bende sonuç alırım canım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahDoktorumun onerdigi cok pahaliydi alamadim icerik ayni baska marka tercih ettim trendyoldan aldim 2 ay kullandim 2.ayda hamile kaldim
Uzulme canim ben de asilamada negatif sonuc almistim
Evet yukarı da da yazmıştım o ay hamile kaldımBir faydasını gördünüz mü acaba
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
İlişkiden sonra yoğurda bir çay kaşığı karıştırıp yedim bide belimi sıcak tuttum ama enfeksiyon rahatsızlığım yüzünden düşük yaptımNasil kullandinizda hamile kaldınız
Adetten sonramı ve kaç gün kullandıktan sonra gebe kaldınız
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Bir ay sonra yani tamam teşekkür ederim bende devam ediyorumKimyasaldan sonra bu ay kullandım ilk kez yumurtlamaya kadar
Aynı macunu mu kullanıyorsunBir ay sonra yani tamam teşekkür ederim bende devam ediyorum
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Ben direk tohumunu aldımAynı macunu mu kullanıyorsun
Şifa olsun inşallahBen direk tohumunu aldım
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Amin inşallah hepimizeŞifa olsun inşallah
- 2 Ekim 2024
- 137
- 28
- 13
Bu nerede satılıyor doktora yazdirilabiliyormu bide kesin etkilimiYa çoğu kişi faydasını görmüş yumurta kalitesini artıyormus