• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havva öldü.....

Tüylerim diken diken oldu.Allah'ım böyle insanlara biraz akıl,fikir,merhamet versin.Akıl versin çünkü normal bir insan cinayet işleyemez ya ben buna inanamıyorum.Olan Havva'ya ve onun gibi ölen kızlarımıza oluyor.Allah mekanını cennet eylesin.

böyle psikopatlar olduğu sürece daha kaç kişinin canı yanacak kim bilir?? Ölenin gençliğine mi üzüleyim, yakınlarına mı? Birde böyle bir psikopatın hiç uğruna can alıp insanın yaşama hakını elinden almasına mı?? Benim başıma da geldi ama çok şükür ki kurtuldum.

kımseyle cıkmazsın...
çıkme teklıfımı kbul etmedı dıye öldürürler...
biriyle çıkarsın.....
kıskançlıgından bilmemnelerden bahane bulur öldürürler..
çıkıp ayrılırsın.....
sen benden nasıl ayrılırsın diye öldürürler..
nişanlanırsın...
ona buna yanlış yaptın diye döverler...
evlendınmı...
kaşının üzerinde gözün var der öldürler....

o havvadan kac mılyon tane daha kadın gıttı ...
bizim toplumumuz kadına değer vermedikçe hala aynı yerınde sayacak...
sizleri bilmemde ben çok değerliyim...
ve ipe sapa gelmez yobaz düşünceli insanlarla işim olmaz...
eşinden şiddet gören bayanlar...
lütfen bunun sonu ölüm...
kocamdır çekeyim ne yapayım başka demeyin....
sorun soruşturun kadın sıgınma evlerının kapısına dayanın gerekırse...
çekmeyin şu adamlarıı..
lütfen ya gercekten cok üzülüyorum...
tüm türkiyenin başı sağolsun.. olan yine havvaya olan yine bizlere oldu..
ve bizim insanımız böle oldukça daha kaç tane havva vericez çok merak ediyorum..:14::14:

Allah o sevgilisini daha beter yapsın..:47:

Havva'nın da mekanı cennet olur inşallah :5::5:

Allah korumuş. Hepimizin başına hemen hemen bu tarz şeyler geldi. Etrafımdan gördüğüm, duyduğum olaylar dolayısıyla çok etkilenmiştim. Bilmediğin bir şehir, kimsen yok yapayalnızsın etrafta çakal çok. 2 yılı geçti sanırım Sinem diye bir genç kız hala kayıp. Annesi her TV' ye çıktığında içim acıyor. Rabbim sabır versin.
Zaman öyle kötü ki, benim de iki yavrum var. Eşime diyorum; Rabbim izin verirse ünv. başladıklarında onlar nereye ben oraya. Daha biri 4 yaşında biri 11 aylık :) ama insan böyle olayları duydukça iyice tedirgin oluyor...

Son düzenleme:
Ağzına s..tığımın şerefsiz zihniyeti,şerefsiz ataerkillik ve şerefsiz insan müsveddesi..Bu bk herifleri tanrı sabrımızı sınamak için mi gönderiyor.Ulan sen kimsin de bir kadının canını alma hakkını ve gücünü kendinde bulabiliyorsun?Daha bir dolu laf geliyor ağzıma da susacağım.

malesef ki sürecek bu böyle..
hiç yoktan kızlarımız,iğrenç zihniyetlerin kurbanı olacak.
bireysel olarak elden birşey gelmiyor,
yapabildiğim tek şey dualarım...
Rabbim hiç bir ana babaya,evlada yaşatmasın böyle şeyler.

Allah rahmet eylesimn mekanı cennet olsun Havva'nın

Konu sahbinle benzer bir olay bende yaşadım. Ama ben kızı tanıyordum.
Kız çok yakın bir arkadaşımın ev arkadaşıydı. Çok güzel bir bayandı derdi sadece okulunu bitirmekti Zehra'nın
Belki duymuşsunuzdur ''Sakarya üniversitesinde çılgın aşk cinayeti'' diye yer aldı basında.
Aşk'la alakası olmayan psikopatlık.
Katil daha önce Elektronik mühendisliği 2. sınıfta okuyor. Adı bülent
Geldiği ilk ikinci yarı dönemde bir arkadaş ortamında zehra'yı görüyor. Eski sevgilisine aşırı derecede benziyormuş.
Türk dili ve edebiyatında okuyan Zehra'nın peşinde dolaşmaya başlıyor. 2 sene boyunca her gördüğü yerde kızı sıkıştırıp teklif ediyor. Kız her seferinde reddediyor.
Sevgili için vaktim ve günah hakkım yok diyor.
O kadar bunalmıştıki bir gün onlardayken eve gelir gelmez ''offf! Bıktım artık şikayet edeceğim'' diyerek çantasını yere fırlattı.
3. sınıfın ikinci yarı döneminde vizelerden sonraydı sanırım arkadaşlarıyla birlikte kampüsün hemen yanındaki kafeye gitmişler.
O srada psikopat gelmiş herkesin ortasında tekrar arkadaşlık teklifi etmiş.
Kız ''hayır, artık bırak peşimi'' diyerek bağırmış.
Ve Silahını çıkartıp önce korkutmak için havaya ateş etmiş. Kızdan yine olumsuz tepkiler gelince. ''Seni kimseye yar etmem'' diyerek tetiğe basmış. Önce zehra'yı sonrada kendini öldürdü.
Olaya birebir tanık olan arkadaşım benide o gün davet etmişti ama ben rahatsızdım biraz gidemememiştim.
Arkadaşım şoka girdi bir süre psikolojik tedavi gördü. Evine hiç giremedi eşyalarını biz topladık.
5 sene geçti bu olayın ardından ama hiç aklımdan çıkmıyor.:50:

ne kadar acı ve üzücü bir olay gencecik insanlar gidiyor ülkemizin cahilliğinden... kadınlara 3 çocuk yaptırıp eve kapatmaya çalışacaklarına kadın cinayetleri ve hatta kadına şiddete çare bulunsa ne olur sanki, hep yapanların yanına kar kalıyor:((

Böyle olaylari duydukça ve okudukça çok kötü oluyorum ya.

Belki de hep en masum, en temiz insanlara yapiliyor bu canilik :5:

Kimbilir Havva'nin ne hayalleri vardi gerçekleşmeyi bekleyen..

Ailesinin, arkadaşlarinin ve onu anlayan tüm kadinlarin başi sağolsun.

Başimiz sağolsun...

Back