Dostinex düşürür hemen sıkıntı etme canım
ikisi aynı anda kullanılmıyor diye biliyorumkızlar merak ettği bişey var. keçiboynuzu kürü ile havuç kürü birlikte kullanılabilirmi?? ve bunlarla incir kürüde uygulasam olurmu??
canım durumunuzu bilmiyorum kötü örnek olup moralinizide bozmak istemem ama maddi imkanınız varsa gidip bi aşılama yaptırın tamam bazısına yarıyo böyle şeyler ama hani derlerya 40 kişide 1 kişidiye o yüzden umut edip her ay beklemek cok zor birebir yaşadığım için söylüyorum biz ilk ay havuc suyu ikinci ay keçiboynuzu kürü şeklinde uygulamıştık ama %1 lik falan bi artış oluyo o kadar beklemek değerleri dahada düşürüyo o yüzden aşılama tüp bebeğe zaman gecirmeden başlamak lazımo zaman önce hangisine başlamak gerekiyor.
hayırlısı olsun canım sayıyı artırmak kolay yani en azından harekete göre daha kolay proxeed plus sayıyı bizde 2 ayda 61 milyondan 71 milyona çıkardı ama harekete etki eden hiç bir ürün bulamadım çakşır otu kökü keçiboynuzu kürü havuc suyu yine soğuk pres keçiboynuzu pekmezi proxeed plus bunları hep kullandı eşim ama sonuç olarak sayı bi şekilde 3-5 milyon artıyo ama önemli olan hızlı ileri hareketli sayısı o hiç artmadı ama bazen okuyoruz bazı kişilerde işe yarıyo gözle görülür artışlar oluyo belkide kişiden kişiye değişirdir. dediğim gibi maddi imkanın varsa 1 gün dahi bekleme ama yoksa bunların herbirini kullanabilirsin hepsinden ayrı ayrı fayda gören birçok insan var belki senin eşinede yarar bu arada eşin ürolojik muayene oldu mu varikosel falan var mı eşinde eğer varikosel i varsa ameliyat düşünmezseniz yine ilerlemeden varikosel aşılama yada tüp bebeğinizi yaptırın damarlar daha fazla genişlemedendiğer bir düşüncemde şimdi keçiboynuzu uyguluyoruz sperm yükseliyo bu seferde hareketiyle uğraşırken sayı düşüyo şöyle 2 ay sıkı bi takviye yapsak hem sayı hemde hareket artarmı diye düşündüm.Bu arada zeytinyağlı incir kürüd yapmayı planlıyorum hem eşim hem bayanın doğurganlığı için çok faydalıymış.
Morfoloji ye de baktırdınız mı spermiogram testinin yanında kruger testi diyolar o yani eğer onun sonucu da iyi ise sende de problem yoksa aşılama denenir tabi....Biz de 2 sene olacak deniyoruz bir yıl kadar senin gibi değer artırma peşinde koştum bizimde maddi olarak çok rahat değiliz o yüzden ama bi işe yaramayınca kürler bu ay aşılama yaptırmaya karar verdik inşallah tutar aşılamamız da ..amin :)canım biz ultrason yaptırdık. solda mm lik bi genişleme var varikosel yok dediler.Doktorlar direk tüp bebek diyolar.Aşılama için bile fırsat vermiyorlar.Siz ne zamandan beri uğraşıyorsunuz bebiş için. benim tüp yaptıracak durumum yok tek isteğim aşılama için olsun biraz hareketlensin.
ileri hareketlilerin toplamı %50 olması gerekiyormuş en az...ama sizinkide az sayılmaz tesdt sonuçlarını tam olarak yazarsan veya resim eklrsen daha iyi olur cnm allah yardımcımız olsunArkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmibu dusuk oranmi . bu arada kizlar benim esimde proxeed plusu kullanmaya basladi
denedikleriniz ise yaradimi acaba bizdede ayni sorun varmerhaba bayanlar bizdede hareketlilik sorunu var sadece bende havuç kürüne başladım muz ve yer fıstığı yediriyorum portakal suyu yapıyorum gündüzleri bide sabah akşam keçiboynuzu özü veriyorum. daha önceki gebeliğimdede sorun aynıydı bunları deneyerek 2 ay sonra hamıle kaldım ama malesef bebeğm öldü şimdi gene başladım yılmak yokk kızlarrrr bebişler gelsiinn
Hız için uğraşıcam tüp bebek en son çare... O yıpratıcı sürece girmeyi tercih etmiyorum henüz. Bakalım..Kişiden kişiye değişiyor kiminde artıyo kiminde artmıyo ben eşimden örnek vereyim buradaki forumlarda yazan herşeyi denedik hızlı ileri hareketliyi bi türlü arttıramadık yarimde hareket %5 arttı o kadar ..zaten onca şeye rağmen artış sayılmazdı...aşılama da yaptırdım turmadı geçen gün Bülent traş a yazdım ne yapmalı diye tüp bebek demiş açtığım konulardan bakabilirsiniz durumunuzu ona göre değerlendirin
Allah yardımcın olsun canım benim ben canını sıkmak istemem ama inan tüp bebek öncesi yapılan tedavi uygulanan bitkisel kürler ve her ay acaba deyip beklemek daha yorucu bir süreç maddi yönden rahat olan birisi bence hlç beklemeden yaptırmalı...ben beklemek zorunda olanlardanım....bu demek değil ki normal yolla olmaz o kadar çok insan var ki böyle hareket problemi olupta hamile kalan...başarılarHız için uğraşıcam tüp bebek en son çare... O yıpratıcı sürece girmeyi tercih etmiyorum henüz. Bakalım..
Biz erken farkettik olayı çok şükür. 2 ay denedik olmadı. Ben bütün kontrollerimi yaptırmıştım bişey çıkmadı eşime dedim sen git bakalım diye. Sorun çıktı ve şu anda sadece bu durumu düzeltmeye çalışıyoruz. Eşimde bende bebek beklemiyoruz zaten herşey normale dönene kadar. O yüzden stres yok beklenti yok :) gerçi yaşımızda 30 u geçti ama hala rahat davranıyoruz :)Allah yardımcın olsun canım benim ben canını sıkmak istemem ama inan tüp bebek öncesi yapılan tedavi uygulanan bitkisel kürler ve her ay acaba deyip beklemek daha yorucu bir süreç maddi yönden rahat olan birisi bence hlç beklemeden yaptırmalı...ben beklemek zorunda olanlardanım....bu demek değil ki normal yolla olmaz o kadar çok insan var ki böyle hareket problemi olupta hamile kalan...başarılar