Merhaba,acaba marka verebilir misiniz ???
Atışeri Mersin öneririm.
Eğer eczaneden ise Dr. Carob markaları var.
Webden de alabilirsiniz. www.atiserimarket.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,acaba marka verebilir misiniz ???
Benimki de 6 ay günde iki defa bir avuc vitamin iciyordu.tabiki keci boynuzu pekmezi sisenin içine het çeşit cerez dolduruyodum. .onu yiyordu..başta pek fayda vermedi.ama gecen test yaptırdık. .şükürler olsun değerleri düzelmis.bakalim hayırlısı
Merhaba,
Atışeri Mersin öneririm.
çook teşekkür ederim :))
Merhaba,
Atışeri Mersin öneririm.
Çok mutluyum simdi doktordan geliyorum esimin spermiogramini gosterdim esin ne kullandi tamamen duzelmis hersey normal dedi Rabbimi sukurler olsun
Sorun sperm sayisi az. morfoloji 3...ama cok şükür düzeldi..simdi normal..Eşimden her defasında azar işitiyordum..yeter biktim bu ilaclardan..maksadin beni öldürmekmi .Hergün 1 avuc ilac veriyorsun bana..düzelmez bu yeter artik.birakalim kendi haline. .internetten her okudugunu bende uyguluyorsun...ooooo daha neler diyordu...ben sanki duvara söylüyor gibi pes etmiyordumçok sevindim sizin adınıza :) inş bizde böyle düzelme görebiliriz 3 kez test yaptırdık hep aynı sonuç eşimin inancı kırılıyor sizin tam olarak sıkıntı neydi ??
Sorun sperm sayisi az. morfoloji 3...ama cok şükür düzeldi..simdi normal..Eşimden her defasında azar işitiyordum..yeter biktim bu ilaclardan..maksadin beni öldürmekmi .Hergün 1 avuc ilac veriyorsun bana..düzelmez bu yeter artik.birakalim kendi haline. .internetten her okudugunu bende uyguluyorsun...ooooo daha neler diyordu...ben sanki duvara söylüyor gibi pes etmiyordum
Eminimki sizinde düzelirne güzel pes etmemişsin Rabbim de karşılığını vermiş darısı bize inş :) bizim sayımız iyi ama ileri hareket yok inş yaptıklarımız ters etki yapmaz...
inş :) 4. ayımızdayız tedavi de inş bzim de 6. aya kalmadan gelir bebeğimizEminimki sizinde düzelir
Eşimin değerlerinde bi ara düşüklük vardı eskiye göre ama doktor çok önemsemedi...hamile olayı yok bildiğim kadarıyla bugünlerde adet günüm bakalım kırmızılar gelmez umarım hep kırmızı geliyor bi seferde ben gitmim bebek gitsin demiyor. Çok yüzsüz bu kırmızılar canım :)Bir değişiklik var mı Siyetem Biz de bir değişiklik yok hala
Istanbulda hangi Dr tavsiye edersin CNm ?Canım ne ilaç kullanıyorsunuz? İstanbuldaysanız bahsettiğim doktorlarla görüşün mutlaka.
Çapa 'da Ateş Kadıoğlu. Araştırın mutlaka ama randevu almak zor biraz sürekli yurtdışına gidip geliyor, özel muaynehanesi var mı bilmiyorum. Eşim tedavisini çapa da oldu. Özel hastanelere para kaptırmayın, biz bir yıl boşa vakit kaybetmişiz.Istanbulda hangi Dr tavsiye edersin CNm ?
Sagolasin CNm :)Çapa 'da Ateş Kadıoğlu. Araştırın mutlaka ama randevu almak zor biraz sürekli yurtdışına gidip geliyor, özel muaynehanesi var mı bilmiyorum. Eşim tedavisini çapa da oldu. Özel hastanelere para kaptırmayın, biz bir yıl boşa vakit kaybetmişiz.
kızlar kocayla uğraşırken benim prolaktin hormonu sen fırla ol 37 ....anam bi üzüldüm sormayın yamalı don gibi bi tarafını dikiyosun öbür taraf gidiyo ....doktor eşimin sperm sonuclarına kendini toparlamış biraz gibi gözüküyo dedi .....bana ilaç verdi dostinex verdi 5 günde 1 tane yiyecekmişim kıymetli ilaçtan bide dediki adet bitiminden 2-3 gün sonra gel rahim filmi çekelim sordum anestezili 300 liraymış çok tırsıyorum ama el mahkum artık 6 nisan a denk geliyo kaçış yok .....
Yok canım ya hiç bir ilerleme kaydedemedik hhavuç suyu keçiboynuzu kuru çakşır keçiboynuzu ozu proxeed plus hiç biri işe yaramadı..varikoselde yok ama nedendir bilmiyorum morfoloji %10 ileri hızlı %10 sayı değişiyor 70 milyonla 30 milyon arasında ...adet olunca aşılama olayına başlayacağım Allah nasip edersesevgili Arsinli konuyu okuyorum henüz 7. sayfadayım. İleriye henüz var yani Eşinizin ve sizin durumunuz düzeldi mi ?
Yok canım ya hiç bir ilerleme kaydedemedik hhavuç suyu keçiboynuzu kuru çakşır keçiboynuzu ozu proxeed plus hiç biri işe yaramadı..varikoselde yok ama nedendir bilmiyorum morfoloji %10 ileri hızlı %10 sayı değişiyor 70 milyonla 30 milyon arasında ...adet olunca aşılama olayına başlayacağım Allah nasip ederse
Dostinex düşürür hemen sıkıntı etme canımHakkınızda hayırlısı olsun. Eşimin de varikoseli yok. Fakat hareketsizlik var. Sadece 1 kez test yaptırdı başka bir tahlil yaptırmadı. Bizim bir oğlumuz var çocuk da düşünmediğimiz için fazla irdelemedik. Bu yaz benim prolaktin hormonum 107 çıktı. 1 kez dostinex kullandım sonrasında tahlil yaptıramadım. Bizim durumumuz ne olacak bakalım ?