Maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür ama eşimde bende en son çare tüp bebek düşünüyoruz. Ne güzel ilk denemede tutmuş bebiş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBizdede sayı azdı doktor direk tüp bebek dedi aşılama ile zaman kaybetme maddi ve piskolojik olarak yıpranırsın dedi maddi durumunuz varsa zaman kaybetmeyin derim anlatıldıgı gibi zor bi süreç degil ilk tüp bebek denememde hamileyim çok şükür,Allah isteyen herkeze nasip etsin
Bizde 4 sene denedik sperm sayımız arttı ilaçla belki tüp bebegi yaptırmasak normal yollada olurdu ama yaşımdan dolayı beklemek istemedim inş bebek isteyen herkeze nasip ederMaddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür ama eşimde bende en son çare tüp bebek düşünüyoruz. Ne güzel ilk denemede tutmuş bebiş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canım ben seni bir topicten hatırlıycam ama çıkaramadım :)Maddi açıdan sıkıntımız yok çok şükür ama eşimde bende en son çare tüp bebek düşünüyoruz. Ne güzel ilk denemede tutmuş bebiş sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ay ben heryerde geziyorum valla hangisi acabaCanım ben seni bir topicten hatırlıycam ama çıkaramadım :)
Eskii biraz kasım ayında hamiş kalmak isteyenler olabilir :)Ay ben heryerde geziyorum valla hangisi acaba
Olabilir canım kasımda çalışmaya başlamıştıkEskii biraz kasım ayında hamiş kalmak isteyenler olabilir :)
Ben o günden bugüne şubatta hamile kaldımda çok şükür.benimde eşimin değerleir çok düşüktü
Sağol canım inşallah darısı sizlere.allahtan umut kesilmez.önce duayla sonra kürlerle oldu çok şükür.umut olsun sizlere diye anlattımOlabilir canım kasımda çalışmaya başlamıştıkSağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini
Sağol canım uğraşoyoruz bakalım Allah yardımcımız olsunSağol canım inşallah darısı sizlere.allahtan umut kesilmez.önce duayla sonra kürlerle oldu çok şükür.umut olsun sizlere diye anlattım:)
Konun nerede cnm beni etiketler mısın ?Kişiden kişiye değişiyor kiminde artıyo kiminde artmıyo ben eşimden örnek vereyim buradaki forumlarda yazan herşeyi denedik hızlı ileri hareketliyi bi türlü arttıramadık yarimde hareket %5 arttı o kadar ..zaten onca şeye rağmen artış sayılmazdı...aşılama da yaptırdım turmadı geçen gün Bülent traş a yazdım ne yapmalı diye tüp bebek demiş açtığım konulardan bakabilirsiniz durumunuzu ona göre değerlendirin
Cnm kacti değerleriniz neler yaptınız bizim de ocaktan beriEskii biraz kasım ayında hamiş kalmak isteyenler olabilir :)
Ben o günden bugüne şubatta hamile kaldımda çok şükür.benimde eşimin değerleir çok düşüktü
Sayıları tam hatırlamıyorum ama hepsi düşüktü öyle söyleyeyim.ileri harekette dahil.keçiboynuzu kürü uyguladık morfoloji dahil hepsi arttı.3 ay bekledik olmadı.sonra çakşır kökü arı sütü polen kullandık brnde incir kürü yaptım.nasip oldu çok şükürCnm kacti değerleriniz neler yaptınız bizim de ocaktan beri
İlac kur vs hersey yapıyoruz mart basında test verdik cok
Sukur sayı arttı ama
İleri hareket hala yetersiz bir oglum var 3.5 yasında kendiliginden gelen :) ikinci cok Nazli 18 aydır bekliyoruz yok :)
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mrb-hocam.917170/Konun nerede cnm beni etiketler mısın ?
Senin eşindede varikoselmi var canım hareket çok çıkmıyo malesef sayısı ne durumda bizdede yüzde 25 ti ameliyat oldu nekadarlık evlisnizBizdede hareket yuzde 25 esimede ameliyat diyor doktor ama biz kararsisiz acaba ameliyat olmadan yukseltebilirmiyiz diye arayistayiz
Sayi 46 milyon hareket yuzde 25 ve 2.derece varikosel denildi gittigimiz bir doktor ameliyat dedi digeri gerek yok dedi. On yillik evliyim bir cocugum var 5 yildir sebepsiz olmuyorSenin eşindede varikoselmi var canım hareket çok çıkmıyo malesef sayısı ne durumda bizdede yüzde 25 ti ameliyat oldu nekadarlık evlisniz
Senin bir çocugun var en azındn ne güzel bizede nasip olsa bir tane olsa yeterdi inan benim eşimnde sayısı iyiydi hareketide sizinle aynı dördüncü derece varikosel çıktı ve hemen ameliyat oldu birkaçgün içinde işe yaradımı diye sor sayı iki katından daha fazla çıktı hareketi 25 den 35 e çıktı testi vereli üç ay oldu toplamda altı ay henüz gebelik yok kimi hemen hamile kalıyor ameliyattan sonra kısmet meselesi bir iki hafta içinde testi teklarlayacagız ne durumda diye eger imkanınız varsa ameliyatı yaptırın zararı oldugunu snmıyorum nerde oturuyorsunuzSayi 46 milyon hareket yuzde 25 ve 2.derece varikosel denildi gittigimiz bir doktor ameliyat dedi digeri gerek yok dedi. On yillik evliyim bir cocugum var 5 yildir sebepsiz olmuyor