Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben çakşır suyu da aldm proxxed plus icirdm evicap aldm smdi emodex içyo ama istw baklm noldu 3Ay önce test yapmstk smdi ne almde blmym
Test yaptırınca sonuçlarını paylaşır misin canim bizde ayni varikoselden ameliyat oldu mayıs da çift taraflı oldu değerler aynı çıktı doktor da proxeed versi iki ay onunla bizde beraber keçi boynuzu suyu yapiyorum akşamları yaracağımizdada havuç suyu inş bakalım

Tm.paylaşım ama bize Varikosel demedi düzlmemesi benm tuhafms gdyor

günaydın :) keçiboynuzu kürü sadece sayı artırmak için değil mi ??? yani ben öyle biliyorum ... bizim hareket problemimiz var su an bana umut oldunuz keçiboynuzu kürünü yapmadan diğerleri fayda sağlar mı eşimin şuan 268 milyon sperm sayısı yeterli sanırım ...

Ohoo fazla bile :) bizde herşeye fayda sağladı.denemekten bişey kaybetmezsiniz.mutlaka yapın kürünü bence

bizimde harekette sorun var sayı iyi ama hareket %16 havuç suyu veriyorum e vitamini alıyor eşim birde zeytin yağında bekletilmiş incir veriyorum her sabah bakalım sonuç değişecekmi 18 inde yumoş kontrolüm rabbim kimsenin yuvasını çocuk seslerinden mahrum etmesin çooooook zormuş

Amin :) aynı sıkıntı bizde de var inş düzelir e vitamini mi neden veriyorsunuz etkili ise bende vereyim gerçi vitamin komasına girecek eşim elimde leblebi gibi içiriyorum bu da faydalı diye üzülmeyim diye hiç sesini de çıkarmıyor Allah razı olsun:))

Vitaminlerin dozlarina dikkat edin..asirisi fayda yerine zarar.

E vitamini morfoloji icin iyi.ayrica vücuda dinclik veriyor yorgunlugu atiyor

Çok mutluyum simdi doktordan geliyorum esimin spermiogramini gosterdim esin ne kullandi tamamen duzelmis hersey normal dedi Rabbimi sukurler olsun

Olucagini zannetmiyorum.

şu an o kadar çok şey içiyor ki zehirlenecek diye korkuyorum birde fayda yerine zarar edecek diye korkuyorum açıkçası
buradan ne okursam onu içiriyorm selenyum, çinko, folikasit, L arginin, proxeed,havuç suyu ve dün doktor ekledi trentilin sanırım şimdi birde e vitamini alacam çok mu bu kadar şey bilmiyorum ileri haretketi yok onun için ve topaklaşma varmış

Benimki de 6 ay günde iki defa bir avuc vitamin iciyordu.tabiki keci boynuzu pekmezi sisenin içine het çeşit cerez dolduruyodum. .onu yiyordu..başta pek fayda vermedi.ama gecen test yaptırdık. .şükürler olsun değerleri düzelmis.bakalim hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…