- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
Hiç sorma canım ya doktor un kapısında beklerken ağlayasım geldi bi an....sinirleniyorum ama neye....isyan etmiyorum Allah affetsin beni bu mübarek günde...hayırlı sağlık lı evlatlar nasip etsin inşallahBen de dun adet oldum. Hamile kalamayacağımi biliyorum ama gene de adet olunca üzülüyorum
Bizde azoluyuz aynı yerde sayıklıyozBiz iki kez test yaptırdık şimdiye kadar .ilkinde az da olsa sperm vardı hareket sifurdi ama. İkincide azolu olduk. Üçüncüyu yaptırmaya kirkuyiruz
bende aynı canım olmicağını adım gibi biliyorum nedense yine ümit oluyor içimdeBen de dun adet oldum. Hamile kalamayacağımi biliyorum ama gene de adet olunca üzülüyorum
canım ben bugün 7. kutuyu aldım inşallah fayda eder de boşa gitmemiş olur paralarproxeed de çok pahalı yaaaaaama şifası olacaksa kullanılacak mecburrr... Allah imkan versin
İnşallah boşa gitmez canım. Eşim 2 kutu kullandı. Yine ara verdi. Al diyorum almıyor.canım ben bugün 7. kutuyu aldım inşallah fayda eder de boşa gitmemiş olur paralar
Tembel bu spermler ya. Yan gelip yatıyorlarkızlar nasılsınız ben adet oldum yine bugün doktora gittim bu ay da klomenle destek olalım çok yumurta çok döllenme şansı mantığıyla sanırım bizim hareketsiz spermler ne yapacak göreceğiz inşallah bi sorun yaşamam çok korkuyorum ....var mı sizde güzel haberler test yaptırıp değeri artan var mı
Biz iki kez test yaptırdık şimdiye kadar .ilkinde az da olsa sperm vardı hareket sifurdi ama. İkincide azolu olduk. Üçüncüyu yaptırmaya kirkuyiruz
evet çok tembellerTembel bu spermler ya. Yan gelip yatıyorlarİnşallah önümüzdeki ay güzel haberler alırsın.
çok pahalı ya adam haklı almamak da ama almadan da olmuyor ben eşime bıraksam o da almaz ben alıyroum hiç ara verdirme düzen ilaçta cok önemliİnşallah boşa gitmez canım. Eşim 2 kutu kullandı. Yine ara verdi. Al diyorum almıyor.
allahtan ümit kesilmez canım aşılama yaptınınz mı hemen tüp bebek neden düşünüyorsunbu ay ovülasyonu iyi yakalayıp değerlendirdim heveslenmiyorum ama ne biliyim işte :) temmuza kadar oldu oldu olmadı tüp bebek bizi bekler
yaptık canım yaşadığım yıkımı anlatamam sana eşimin değerleri aşılamaya kesinlikle uygun değilmiş para tuzağına düşmüşüz malesefallahtan ümit kesilmez canım aşılama yaptınınz mı hemen tüp bebek neden düşünüyorsun
acaba bizimkiler uygunmu ki nasıldı sizinkiler....bizde özel hastaneye gidiyoruz acaba bizi de umutlandıırıyo doktoryaptık canım yaşadığım yıkımı anlatamam sana eşimin değerleri aşılamaya kesinlikle uygun değilmiş para tuzağına düşmüşüz malesef
beni öyle umutlndırdıki tatlım aşılamadan sonra hamileyim diye geziyorduk eşim her gün kahvaltılar hazırlıyor falanacaba bizimkiler uygunmu ki nasıldı sizinkiler....bizde özel hastaneye gidiyoruz acaba bizi de umutlandıırıyo doktor
iyi yapmışsın canım neler var sadece sayı önemli biz yıkayıp basıncla içeri veriyoruz diyolar bizimde 71 milyona %10 hızlı hareketli şu hareketi bi artıramadık gitti 3 ay oldubeni öyle umutlndırdıki tatlım aşılamadan sonra hamileyim diye geziyorduk eşim her gün kahvaltılar hazırlıyor falandüşün nasıl yıkıldım sonra bir öğrencimin annesi doktordu ona gösterdim hocam mümkün değil bu şartlarda nasıl olur dedi bikez daha yıkıldım ve diğer doktoru rezil ettim arayıp
bizim morfoloji sorunu vardı baş anomalisi olarak 30 milyon sperm hızlı hareket %5 di canım
tatlım 3 ayda olmadıysa bekleyip kendini strese sokma verdiğimiz vitamin ot bilmem ne parası aynı fiyat 750 lira aşılama dene bence inşallah tutar en azından yolun belirlenir tatlımiyi yapmışsın canım neler var sadece sayı önemli biz yıkayıp basıncla içeri veriyoruz diyolar bizimde 71 milyona %10 hızlı hareketli şu hareketi bi artıramadık gitti 3 ay oldubizede aşılama dedi ama direniyoruz
ya aşılamayı şimdilik düşünmüyoruz eylül ekim gibii bi pşanımız var inşallah o zama n a kalmadan kendiliğinden olur aşılama da sonuçta kesin değil hem ne kadar kaliteli sperm o kadar aşılamada pozitif sonuc alma şansı o yüzden yükselebildiği kadar yükselsin değerler proxeed plus da kullanıyo eşim fayda vermesi için en az 6 ay kullanılması lazım mış bakalım değerler artsın ki aşılama yapınca tutma ihtimali bi nebze daha yüksek olur belki .....allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsintatlım 3 ayda olmadıysa bekleyip kendini strese sokma verdiğimiz vitamin ot bilmem ne parası aynı fiyat 750 lira aşılama dene bence inşallah tutar en azından yolun belirlenir tatlım
amin canım inşallah ben çok yorulduğum ve üzüldüğüm için artık çok ısrar ediyor yeterki şu yüzün gülsün diyoya aşılamayı şimdilik düşünmüyoruz eylül ekim gibii bi pşanımız var inşallah o zama n a kalmadan kendiliğinden olur aşılama da sonuçta kesin değil hem ne kadar kaliteli sperm o kadar aşılamada pozitif sonuc alma şansı o yüzden yükselebildiği kadar yükselsin değerler proxeed plus da kullanıyo eşim fayda vermesi için en az 6 ay kullanılması lazım mış bakalım değerler artsın ki aşılama yapınca tutma ihtimali bi nebze daha yüksek olur belki .....allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda canım ...gülsün artık yüzümüzamin canım inşallah ben çok yorulduğum ve üzüldüğüm için artık çok ısrar ediyor yeterki şu yüzün gülsün diyo