- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
Pazartesi hsg çekileceğim onun korkusu da olabilir :)Ruh halimizin karmakarışık olduğun ispatı bir yandan da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi hsg çekileceğim onun korkusu da olabilir :)Ruh halimizin karmakarışık olduğun ispatı bir yandan da...
Ayy valla ağzına saglik içim soğudu gibi oldu bir daha soylerse aynen bunları siraliycammO o o öyle herkesi konuşturma hayattaki tek felsefen en son söylenecek olanı ilk önce söylemek olsun ki en son uzulen sen olasın ....oğlunda problem var bunu söyleyip eşimi uzmek istemiyorum ama o kadar anlayışsızsın ki her seferinde bunu söylemek zorunda kalıyorum....napim gidip başkasından mı yapim kapa şu ceneni moralimi bozuyorsun de ....ay kusura bakma çok sinirlendim
hhahahahaaa öldüm gülmekten canım yaaa tam hakettiği cümleler bu işte süper olmuşO o o öyle herkesi konuşturma hayattaki tek felsefen en son söylenecek olanı ilk önce söylemek olsun ki en son uzulen sen olasın ....oğlunda problem var bunu söyleyip eşimi uzmek istemiyorum ama o kadar anlayışsızsın ki her seferinde bunu söylemek zorunda kalıyorum....napim gidip başkasından mı yapim kapa şu ceneni moralimi bozuyorsun de ....ay kusura bakma çok sinirlendim
İyi sayılır canım ya ne olsun ...sizdee durumlar nasıl var mı bi gelişmekızlar naber hiç ses çıkmamış
yoooookkkk ne gelişmesi sigaraya tam gaz devam ediyor bi halt olmaz bizden canımİyi sayılır canım ya ne olsun ...sizdee durumlar nasıl var mı bi gelişme
Hsg cektirdin mi canim?Pazartesi hsg çekileceğim onun korkusu da olabilir :)
Evet canım çektirdimHsg cektirdin mi canim?
Hımm belkide stresten dir canım...kızma çokyoooookkkk ne gelişmesi sigaraya tam gaz devam ediyor bi halt olmaz bizden canım
yok tatlım ya onun hiç stresle alakası yok umrunda değil ben kendi kendime şişiniyorum işte yapmıcam artık havuç suyu falanda içmesinHımm belkide stresten dir canım...kızma çok
kız allah iyiliğini versin evet ya zor oluyo havuc suyu her akşam her akşam daha dolmadı mı bir ay biz bu ay keçiboynuzundayız o yüzden dinleniyorum havuca göre daha kolay inşallah bu ay olur bebek hayırlısıylada havuca tekrar başlamayız ....anlıyorum seni canım belki bebek istemezdir eşin şimdilik oturup konuşun anlaşın istemiyosa sana da söylesinde sende strese girme korunacağım de ben böle cok stres oluyorum hiç değilse kafam rahat olur de fikrini zikrini öğrenyok tatlım ya onun hiç stresle alakası yok umrunda değil ben kendi kendime şişiniyorum işte yapmıcam artık havuç suyu falanda içmesin
İstiyor canım da ben çok gerginim yine adet olucam isyanım kendime galiba eğer ilk hamileliğini anlasaydım hiç bi sty böyle olmazdıkız allah iyiliğini versin evet ya zor oluyo havuc suyu her akşam her akşam daha dolmadı mı bir ay biz bu ay keçiboynuzundayız o yüzden dinleniyorum havuca göre daha kolay inşallah bu ay olur bebek hayırlısıylada havuca tekrar başlamayız ....anlıyorum seni canım belki bebek istemezdir eşin şimdilik oturup konuşun anlaşın istemiyosa sana da söylesinde sende strese girme korunacağım de ben böle cok stres oluyorum hiç değilse kafam rahat olur de fikrini zikrini öğren
hımm hayırlı olsun cnm ilk hamileliğin ?İstiyor canım da ben çok gerginim yine adet olucam isyanım kendime galiba eğer ilk hamileliğini anlasaydım hiç bi sty böyle olmazdı
Evet canım çektirdim
Ben cektirdim canım hiç bisey yok adet ağrısı gibi ağrının oluyor o an doktorda önemli benim ki çok iyi davrandı 5 dakikalık isti hiç korkma alttan muayenenin neredeyse aynisiNasıldı canım. Korkulacak birşey var mı? Ben çok korkuyorum da
Cevap için teşekkürler canım.Ben cektirdim canım hiç bisey yok adet ağrısı gibi ağrının oluyor o an doktorda önemli benim ki çok iyi davrandı 5 dakikalık isti hiç korkma alttan muayenenin neredeyse aynisi
canım ben anestezili cektirdim haliyle bişi anlamadım sonrasında ilk gün suyla karışık gibi kan geldi ikinci gün lekelenme gibi oldu 3. gün de ilişkiye girebildim canım falan acımadı ....eğer doktorun cekil dediyse hiç beklemene gerek yok anestezisiz hakkında bişi diyemem bünye meselesi kimi 5 dk iş diyo kimi öldüm dirildim diyo ben cesaret edemedimNasıldı canım. Korkulacak birşey var mı? Ben çok korkuyorum da
Canım çok teşekkürler. Ben de en kısa zamanda çektirmeyi düşünüyorum.canım ben anestezili cektirdim haliyle bişi anlamadım sonrasında ilk gün suyla karışık gibi kan geldi ikinci gün lekelenme gibi oldu 3. gün de ilişkiye girebildim canım falan acımadı ....eğer doktorun cekil dediyse hiç beklemene gerek yok anestezisiz hakkında bişi diyemem bünye meselesi kimi 5 dk iş diyo kimi öldüm dirildim diyo ben cesaret edemedim
Ben de dun adet oldum. Hamile kalamayacağımi biliyorum ama gene de adet olunca üzülüyorumkızlar nasılsınız ben adet oldum yine bugün doktora gittim bu ay da klomenle destek olalım çok yumurta çok döllenme şansı mantığıyla sanırım bizim hareketsiz spermler ne yapacak göreceğiz inşallah bi sorun yaşamam çok korkuyorum ....var mı sizde güzel haberler test yaptırıp değeri artan var mı