Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda canım ...gülsün artık yüzümüz
inşallah canım çok zor rabbim daha zorllu sınavlara sokmasın
kuzenlerim evleniyor artık evleniyorum diyene eyvah buda hamile kalıcak diye içimden geçirir oldum :KK53:

merhabalr.. benm eşimde de hız sorunu var ve 5 aydr ilaç kullanıyr ama halen hamile kalamadm.:KK61:2013 ilk denememizde hamile kalmıştm ama maalesf bebeğm düştü , o zamn böle bi sorun varmıydı bilmiyrm... doktr size ne ilaç verdi..

merhabalr.. benm eşimde de hız sorunu var ve 5 aydr ilaç kullanıyr ama halen hamile kalamadm.:KK61:2013 ilk denememizde hamile kalmıştm ama maalesf bebeğm düştü , o zamn böle bi sorun varmıydı bilmiyrm... doktr size ne ilaç verdi..
biz 4. aya başladık ama bizdede hala tık yok sayı problemleri daha çabuk aşılıyor sorun hareketlilikte olunca zor işimiz 3 aydır proxeed plus kullanıyo eşim doktor verdi ama bi tık ilerleme olmadı maalesef

2 ay daha olmzsa aşılama yapmayı düşünüyorz,hareketllk başlı başına büyük bi sorun maalesf.. doktorumuz bize 4 ayrı ilaç verdi neden size sadece bir ilaç..

2 ay daha olmzsa aşılama yapmayı düşünüyorz,hareketllk başlı başına büyük bi sorun maalesf.. doktorumuz bize 4 ayrı ilaç verdi neden size sadece bir ilaç..
ilaç işi doktordan doktora değişiyor canım ....bizde biraz değerleri yükseltince aşılama yaptıracaz ama biraz toparlansın diye bekliyoruz ne kadar fazla iyi sperm o kadar fazla aşılama tutma olasışığı :KK70:

bizim ileri hareket %7 çok kötü :mad:... ama ilk denemede nasıl tuttu değerler nasıldı bilmiyrm..sayı hatrlamıyrm ama iyydi..

bizim ileri hareket %7 çok kötü :mad:... ama ilk denemede nasıl tuttu değerler nasıldı bilmiyrm..sayı hatrlamıyrm ama iyydi..
allah nasip ederse hareketin bi önemi yok canım nasip işi korunurken hamile kalanlar var.... allah nasip etsin isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatllar

Siyetem Siyetem .. aynn canm, allh tüm istytenlere nasip etsin o hamilelikten hatrladığm şey kafama takmadm ve doktorumz ilk 3 ay olmz dedi yeni çouk düşündüğmz için.. ama tutmuştu çok şükr..

eğer eşinde mide ilacı içiyrsa , bence hemn bıraksın çünkü doktr dediki mide ilaçları spermelri öldürüyrmuş galiba eşimde bilmeden,iç ti.. daha halen toparlnmadı spermler...@arsinli

eğer eşinde mide ilacı içiyrsa , bence hemn bıraksın çünkü doktr dediki mide ilaçları spermelri öldürüyrmuş galiba eşimde bilmeden,iç ti.. daha halen toparlnmadı spermler...@arsinli
yok canım içmiyo ilaç falan ben içiyorum habire ilaç gecen ay dostinex verdi doktor o na devam ederken klomen de başlattı ilaç küpü oldum

Siyetem Siyetem allh şifa versin canm.. senn ilaçlar hormn için gerkli bunların sakıncası yok ama yumurtlama döneminden önce ağrı kesici içme yumurtayı çok etkilermişş..

merhaba babyinlove babyinlove .. sperm kalitesi iyi değlse düşer demişti doktrumz.. ama zatn yumurtayı dölleyen en sağlıklı sperm yani burda bir çelişki var.. diyebileceğimz tek şey nasip.. allhım göbeğimizi ve kucağımızı boş bıramsın inşllh.. tüm umutla bekleyen arkadaşlar.. aminn

Alsam da düzenli icmiyor ki. Bıktırdı beni ya.
canım hiç yakasını bırakma saat belirle hergün o saatte daya burnunun dibine tadını sevmiyosa portakal suyuna katıp içsin kurtuluş yok biz bu değerlerle aşıma yaptırsakda tutmaz biraz spermler kendini toplasın da sonra aşılama yaptırırz

X