Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Akşamları zorla iciriyorum zaten. Bizim değerlerle aşılama çok çok zor. Morfoloji %2 canım yaaa. Inşallah düzelir. Yaz aylarında düşünüyoruz aşılama veya tüp bebek hangisini önerilerse. Hayırlısı olsun ikimiz içinde.

Doktor dan doktor a değişiyor gerçi ama önce bi aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek e geçiyorlar...amin inşallah canım

Doktor dan doktor a değişiyor gerçi ama önce bi aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek e geçiyorlar...amin inşallah canım

merhaba cnm Rabbim en kısa zaman da hepimize hayırlısından sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah. benim eşimde proxeed plus a başladı aksatmadan sabah akşam içiyor. doktorunuz bu ilaç hakkın da neler söyledi. yani biz doktor tavsiyesi ile değil. buradan duyumla kullanmaya başladık

canım geçmiş olsun....güzel duana da kocaman bi amiiiiiiiiiiiinn proxeed plus ı sperm hareketini ve sayısını artırmak için verdi vitamin yani eşimde sac dökülmesi de oluyodu artık dökülmüyo yani zararı olacağını sanmam ama keşke daha ucuz olanlar vardı onları falan alsaydın bu ilaç bütçeyi biraz yıpratıyo

bende taa geçen sene eşime aldırdım katı meyve sıkacağı o kadar inatki bi kere bile içmedi havuç suyunu varikoseldende ameliyat oldu bi sene önce değerler hala aynı şimdi klomene başladı

bende taa geçen sene eşime aldırdım katı meyve sıkacağı o kadar inatki bi kere bile içmedi havuç suyunu varikoseldende ameliyat oldu bi sene önce değerler hala aynı şimdi klomene başladı
Demek ki varikosel ameliyat ı yaptırmaya gerek yok ....evet tadı hoş değil biraz ama mecburen içilecek....klomen senin için mi bana da verdi doktor yumutlasam ne olacak ki dölleyecek sperm yok

Demek ki varikosel ameliyat ı yaptırmaya gerek yok ....evet tadı hoş değil biraz ama mecburen içilecek....klomen senin için mi bana da verdi doktor yumutlasam ne olacak ki dölleyecek sperm yok
yok canım ben geçen sene 4 ay kullandım olmadı malesef şimdi eşim kullanıyo inşAllah olur

yok canım ben geçen sene 4 ay kullandım olmadı malesef şimdi eşim kullanıyo inşAllah olur
Eşin ne için kullanıyor erkekler de ne işe yarıyor merak ettim bak....spermlerde sorun varken kadının klomen kullanması mantıksız ama doktor ilacı verince almadan içimiz rahat etmiyor

Doğru söylüyorsun yumurta olsa ne olacak. Spermler yatıyor.

inşallah canım çok zor rabbim daha zorllu sınavlara sokmasın
kuzenlerim evleniyor artık evleniyorum diyene eyvah buda hamile kalıcak diye içimden geçirir oldum
Benimle aynı yıl evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu. Geçtim artık onları sonradan evlenenlere bakıyom

Tembel kocamın tembel spermleri bunun çocuğu da tembel olur napıcaz biz :)
Ben de eşime diyorum sana çekmişler senin gibi tembeller diye :)) Çocuk olursa bununla ilgili genleri bizden alması için dua edeceğiz. Yapacak başka bişey yok. Ona da kür uygulayamayız ya

Ben de eşime diyorum sana çekmişler senin gibi tembeller diye :)) Çocuk olursa bununla ilgili genleri bizden alması için dua edeceğiz. Yapacak başka bişey yok. Ona da kür uygulayamayız ya
ömrümüz peşlerini toplamakla gececek :) onlar kıpırdayana kadar ooo

Bu akşam itibariyle havuç suyu na tekrar başladım keçiboynuzu kuru rahattı bu sıkacağı temizlemek zor geliyor...bi işe yarasa bari...bide havuç suyu kışın yapılmalı koca Bi poşet havuç u 5 lira ya alıyorduk şimdi aynı havuç 10 lira

meraba kızlar,,geçn yazmıştm adettn 4 gün önce lekelnmm oldu ama malesf adete döndü, adetim 2,5 gün sürdü...
bugn adetim 5. günü sağ kasığımda feci batma ağrısı var bu kadr erkn yumurtlama olur mu ki,2 gündr böleyim, bide sağ ayağım üşüyr.. lütfn yardım edin nedendr bu ağrı..

inşallah kötü bişi yoktur canım ama yinede doktor kontrolüne gitsen iyi olur en azından için rahat olur allah korusun kist falandır belki ağrı yapardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…