Akşamları zorla iciriyorum zaten. Bizim değerlerle aşılama çok çok zor. Morfoloji %2 canım yaaa. Inşallah düzelir. Yaz aylarında düşünüyoruz aşılama veya tüp bebek hangisini önerilerse. Hayırlısı olsun ikimiz içinde.canım hiç yakasını bırakma saat belirle hergün o saatte daya burnunun dibine tadını sevmiyosa portakal suyuna katıp içsin kurtuluş yok biz bu değerlerle aşıma yaptırsakda tutmaz biraz spermler kendini toplasın da sonra aşılama yaptırırz
Doktor dan doktor a değişiyor gerçi ama önce bi aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek e geçiyorlar...amin inşallah canımAkşamları zorla iciriyorum zaten. Bizim değerlerle aşılama çok çok zor. Morfoloji %2 canım yaaa. Inşallah düzelir. Yaz aylarında düşünüyoruz aşılama veya tüp bebek hangisini önerilerse. Hayırlısı olsun ikimiz içinde.
Doktor dan doktor a değişiyor gerçi ama önce bi aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek e geçiyorlar...amin inşallah canım
canım geçmiş olsun....güzel duana da kocaman bi amiiiiiiiiiiiinnmerhaba cnm Rabbim en kısa zaman da hepimize hayırlısından sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah. benim eşimde proxeed plus a başladı aksatmadan sabah akşam içiyor. doktorunuz bu ilaç hakkın da neler söyledi. yani biz doktor tavsiyesi ile değil. buradan duyumla kullanmaya başladık
İnşallah gerek kalmaz ikisine de dogal yoldan gelir bebislerimizDoktor dan doktor a değişiyor gerçi ama önce bi aşılama yapıyorlar sonra tüp bebek e geçiyorlar...amin inşallah canım
Demek ki varikosel ameliyat ı yaptırmaya gerek yok ....evet tadı hoş değil biraz ama mecburen içilecek....klomen senin için mi bana da verdi doktor yumutlasam ne olacak ki dölleyecek sperm yokbende taa geçen sene eşime aldırdım katı meyve sıkacağı o kadar inatki bi kere bile içmedi havuç suyunuvarikoseldende ameliyat oldu bi sene önce değerler hala aynı şimdi klomene başladı
İnşallah canım yaİnşallah gerek kalmaz ikisine de dogal yoldan gelir bebislerimiz
yok canım ben geçen sene 4 ay kullandım olmadı malesef şimdi eşim kullanıyo inşAllah olurDemek ki varikosel ameliyat ı yaptırmaya gerek yok ....evet tadı hoş değil biraz ama mecburen içilecek....klomen senin için mi bana da verdi doktor yumutlasam ne olacak ki dölleyecek sperm yok
Eşin ne için kullanıyor erkekler de ne işe yarıyor merak ettim bak....spermlerde sorun varken kadının klomen kullanması mantıksız ama doktor ilacı verince almadan içimiz rahat etmiyoryok canım ben geçen sene 4 ay kullandım olmadı malesef şimdi eşim kullanıyo inşAllah olur
Doğru söylüyorsun yumurta olsa ne olacak. Spermler yatıyor.Demek ki varikosel ameliyat ı yaptırmaya gerek yok ....evet tadı hoş değil biraz ama mecburen içilecek....klomen senin için mi bana da verdi doktor yumutlasam ne olacak ki dölleyecek sperm yok
Benimle aynı yıl evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu. Geçtim artık onları sonradan evlenenlere bakıyominşallah canım çok zor rabbim daha zorllu sınavlara sokmasın
kuzenlerim evleniyor artık evleniyorum diyene eyvah buda hamile kalıcak diye içimden geçirir oldum
Hangi ilaçları verdi canım?2 ay daha olmzsa aşılama yapmayı düşünüyorz,hareketllk başlı başına büyük bi sorun maalesf.. doktorumuz bize 4 ayrı ilaç verdi neden size sadece bir ilaç..
Tembel kocamın tembel spermleri bunun çocuğu da tembel olur napıcaz biz :)Doğru söylüyorsun yumurta olsa ne olacak. Spermler yatıyor.
Ben de eşime diyorum sana çekmişler senin gibi tembeller diye :)) Çocuk olursa bununla ilgili genleri bizden alması için dua edeceğizTembel kocamın tembel spermleri bunun çocuğu da tembel olur napıcaz biz :)
ömrümüz peşlerini toplamakla gececek :) onlar kıpırdayana kadar oooBen de eşime diyorum sana çekmişler senin gibi tembeller diye :)) Çocuk olursa bununla ilgili genleri bizden alması için dua edeceğiz. Yapacak başka bişey yok. Ona da kür uygulayamayız ya
inşallah kötü bişi yoktur canım ama yinede doktor kontrolüne gitsen iyi olur en azından için rahat olur allah korusun kist falandır belki ağrı yapardırmeraba kızlar,,geçn yazmıştm adettn 4 gün önce lekelnmm oldu ama malesf adete döndü, adetim 2,5 gün sürdü...
bugn adetim 5. günü sağ kasığımda feci batma ağrısı var bu kadr erkn yumurtlama olur mu ki,2 gündr böleyim, bide sağ ayağım üşüyr.. lütfn yardım edin nedendr bu ağrı..