Ama senin ki üstünü açmıyordur şuan bizim ki durmuyo bide çok sıcak değilmi1 bucuk aylik bebegim 2 citcitli badi ust uste ve yelek te bazen giydiriyorum
Cok fazla degil mi.. yani en azindan yelek fazla. Askili ustune ince penye tulum.. kisin bile oyleydi evde1 bucuk aylik bebegim 2 citcitli badi ust uste ve yelek te bazen giydiriyorum
Ben çorapsız yatırmayı göze alamıyorum. İlk 2 saat üstünü açmıyor sıkıntı yok ama sonra özellikle sabaha karşı asla örtmüyor ,tulumun içine sadece kısa kollu zıbın giydirdim biraz önce 2 saat boyunca uykuya dalamadı tulumu çıkarttıktan sonra uyudu şimdi bir kısa kollu bir de alt var ama sanırım birazdan yine tulum giydireceğimÇok sıcak evet, ben de atlet üstüne ince kollu bir üst uzun altla birlikte çorapsiz yatırıyorum üstüne de ince bir örtü örtüyorum penye. Üstünü açtığında uyanmazsa örtmek için çok ısrarcı olmuyorum çok terleyen bir bebek oğlum çünkü.
Bencede biraz kalın geldiCok fazla degil mi.. yani en azindan yelek fazla. Askili ustune ince penye tulum.. kisin bile oyleydi evde
Uyku tulumunda sıcaklar artık havale mi geçirsin çocuk ince bi çarşaf ört üstüne yeterliKızlar 14 aylık kızım var ben tulumla yatırıyorum üstünü çok açtığı için ama dün gece çok sıcaktı ve tüm gece nerdeyse mızır mızır hiç uyumadı, eşimde tulumdan sıkıldığını söylüyor sadece pijamayla yatır diyo ama o zaman üstü açık kalır ne yapacağımı bilemedim siz ne yapıyorsunuz ?
Atletinin üstüne uzun kollu kalın olmayan pijama takımı giydir yeterli,benim kızım büyük sizinkinden ustunude yarım örter kısa yazlık pijamalar a geçtik artik,dün kisliklarini kaldırdım Ankara da çok sıcak 3gundurKızlar 14 aylık kızım var ben tulumla yatırıyorum üstünü çok açtığı için ama dün gece çok sıcaktı ve tüm gece nerdeyse mızır mızır hiç uyumadı, eşimde tulumdan sıkıldığını söylüyor sadece pijamayla yatır diyo ama o zaman üstü açık kalır ne yapacağımı bilemedim siz ne yapıyorsunuz ?
Valla bende bu gece atlet üstüne pijamayla yatırdım ankaradayız biz ama aşırı sıcak çorap konusunda tereddütteydim ama haklısınız ayakları yanıyo çocuğun gece hiç uyumadıist yaşıyoruz. geceleri hep üstü açıktır. örtsem iki dk ya açıyor. havalar zaten sıcakladı. yatarken mutlaka çorapların çıkarılması gerekiyormuş. o yüzden çorapla yatırmam . Bebekler ayaktan üşümez zaten bebeğim 13 aylık. pijama takımı giydiriyprum sadece.
Kaç aylıkAtletinin üstüne uzun kollu kalın olmayan pijama takımı giydir yeterli,benim kızım büyük sizinkinden ustunude yarım örter kısa yazlık pijamalar a geçtik artik,dün kisliklarini kaldırdım Ankara da çok sıcak 3gundur
Valla bende bu gece atlet üstüne pijamayla yatırdım ankaradayız biz ama aşırı sıcak çorap konusunda tereddütteydim ama haklısınız ayakları yanıyo çocuğun gece hiç uyumadı
Allah aşkına biz yatamıyoruz çorapla bebekler daha çok terliyo nasıl yatsinlar. Çıkarın çorapları havalar iyice isiniyo.Valla bende bu gece atlet üstüne pijamayla yatırdım ankaradayız biz ama aşırı sıcak çorap konusunda tereddütteydim ama haklısınız ayakları yanıyo çocuğun gece hiç uyumadı
Yazlik tulum ve pike kullanabilirsinizKızlar 14 aylık kızım var ben tulumla yatırıyorum üstünü çok açtığı için ama dün gece çok sıcaktı ve tüm gece nerdeyse mızır mızır hiç uyumadı, eşimde tulumdan sıkıldığını söylüyor sadece pijamayla yatır diyo ama o zaman üstü açık kalır ne yapacağımı bilemedim siz ne yapıyorsunuz ?
Ben çorapsız yatırmayı göze alamıyorum. İlk 2 saat üstünü açmıyor sıkıntı yok ama sonra özellikle sabaha karşı asla örtmüyor ,tulumun içine sadece kısa kollu zıbın giydirdim biraz önce 2 saat boyunca uykuya dalamadı tulumu çıkarttıktan sonra uyudu şimdi bir kısa kollu bir de alt var ama sanırım birazdan yine tulum giydireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?