- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.441
Annenin hali baska oluyo isteSevgiyle sarıldım hepinize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenin hali baska oluyo isteSevgiyle sarıldım hepinize![]()
Bende yeni geldim valla haklisin okuyamayinca kizlari sözlu yapiyoruz biz hem bize ozet gecmis oluyolar dimiHoşbuldum efenim :):) vala size yetişmek çok zor okumadan geçmekte istemiyorum tek tek okumaya başlıyorjm :)
Cok ama cok teşekkür ederiz aklınıza gelirsek dua edin lütfen bizeSevgiyle sarıldım hepinize![]()
İyi birsey mi yaptık sözlüyle bilemedim kırıcam notları kımse yok burda herkes devamsızlık yapıyo :)Bende yeni geldim valla haklisin okuyamayinca kizlari sözlu yapiyoruz biz hem bize ozet gecmis oluyolar dimiDaisyyg
![]()
Haklısın vala herkesi bir arada bulmak zor bu aralar galiba :)İyi birsey mi yaptık sözlüyle bilemedim kırıcam notları kımse yok burda herkes devamsızlık yapıyo :)
Her zaman canım her zamanCok ama cok teşekkür ederiz aklınıza gelirsek dua edin lütfen bize
Annenin hali baska oluyo isteama aglarimki
zaten ozel dönemimdeyim komedi filminde bile agliyorum bu ara
![]()
Hadi ya Allah rahmet etsin en azından vakit sıkıntısı cekmezsin canım cumartesi gdcekn dimi kontroleCok yogundum ya bakamadim hic. Nisanlimin amcasi vefat etti dugun ertelendi bizim
Kır kız valla haklısın ayıp ayıppİyi birsey mi yaptık sözlüyle bilemedim kırıcam notları kımse yok burda herkes devamsızlık yapıyo :)
Ayy Allah rahmet eylesin kuzum sen bu durumda biraz daha rahatladin sanirim kendi açindan dimi?Cok yogundum ya bakamadim hic. Nisanlimin amcasi vefat etti dugun ertelendi bizim
Yok gitmicem. Daha genis bi zamanda gideyim diyorum. Yada dugune yakinmi gitsem kararsiz kaldim.Hadi ya Allah rahmet etsin en azından vakit sıkıntısı cekmezsin canım cumartesi gdcekn dimi kontrole
Aynen canim benim daha rahatladim. En azindan biraz daha zaman gecer.Ayy Allah rahmet eylesin kuzum sen bu durumda biraz daha rahatladin sanirim kendi açindan dimi?
Canm sen bilirsin tabi karismak istemem ama bence git 5 dklik kontrol zaten.. sıkıstır araya :)Yok gitmicem. Daha genis bi zamanda gideyim diyorum. Yada dugune yakinmi gitsem kararsiz kaldim.
Bana kalsa git en azından için rahatlar bu süreci rahat atlatırsınYok gitmicem. Daha genis bi zamanda gideyim diyorum. Yada dugune yakinmi gitsem kararsiz kaldim.
Sen gecici mi kalici mi dusnuyodun kuzm? Gerci tuttuysa hicbirine gerek kalmicak insalllahhhAynen canim benim daha rahatladim. En azindan biraz daha zaman gecer.
Sklma sklma :) ay ben yorgunluktan bittim belim agriyo.Canım sıkılıyo ya uykumda yok neden kimse yok bu gece :)Bogazmanzarasi hadi grip at gelsin herkes :) yapsan yapsan sen yaparsın bu işi :)
Al benden de o kadar yaa şaka gbi yorgunum uykum yok sinir oldmCanım sıkılıyo ya uykumda yok neden kimse yok bu gece :)Bogazmanzarasi hadi grip at gelsin herkes :) yapsan yapsan sen yaparsın bu işi :)
Napyosun çalışıyomusun canımSklma sklma :) ay ben yorgunluktan bittim belim agriyo.