- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.361
Noldu canimkızlar benim morelim çok bozuk ne yapsam geçmiyor şu akşamlar aff afff.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canimkızlar benim morelim çok bozuk ne yapsam geçmiyor şu akşamlar aff afff.
Bende sıkılıyorum canimbir şey olmadı canım sıkılıyorum
Cnm merak ettim ben cok diğer sayfaya direk yazsana maden hem sana da herkese ayrı ayrı yaz telaş olmazKizlar sizinle birsey paylasmak istiyorum bizim yaptirdgmz islemle alakali burcunur demirel vardi biliyorsnz kendisiyle maillestim kendisi kitap yazms bir senedir bu konuyla alakali arastirmalar yapip cogu doktorlarla konusmus kadinin soyledikleri bana cok dogru geldi ve yeni yaptiracak olan arkadaslari uyarmak istiyorum bana ozelden ulassiblar ankara konusuba yazmak istemyrm doktor kotuleme vs olmasin tepki olustrmak istemyrm yeni yaptrck olan arkadaslarada yol gostermek istiyorum zaten bogazmanzarasi canli kaniti bilgi almak isteyen arkadaslarm bna ozelden ulassinlar
Konusalim canim ne konusalimBen geldim kızlaarrr canınız niye sıkkın hadi birseyler konusalım da kafamız dağılsın az
Kiz bende merak ettim ozel mesajlari daha okumdim galiba yazmissin yazmadysan ya hemen :)Kizlar sizinle birsey paylasmak istiyorum bizim yaptirdgmz islemle alakali burcunur demirel vardi biliyorsnz kendisiyle maillestim kendisi kitap yazms bir senedir bu konuyla alakali arastirmalar yapip cogu doktorlarla konusmus kadinin soyledikleri bana cok dogru geldi ve yeni yaptiracak olan arkadaslari uyarmak istiyorum bana ozelden ulassiblar ankara konusuba yazmak istemyrm doktor kotuleme vs olmasin tepki olustrmak istemyrm yeni yaptrck olan arkadaslarada yol gostermek istiyorum zaten bogazmanzarasi canli kaniti bilgi almak isteyen arkadaslarm bna ozelden ulassinlar
Of of off yandi buralaaarrr :) kiz nasil guzel cicili bicili gecelikler bulmussun harbiden bayildimmmmm :))) Allahim yorgunluktan onlara bakamiyorumki cok yogunum bu ara anca 10 da eve girdim
Bu gece burasi cok sessiz yaBilmiyorum ki kimse de yok galiba gecekuşu ne diyecek cok merak ettim
Gecelikleri kacirdinKizlarr bende anca gelebildim yogun bigündü... neler yaptiniz cok sey kacirdimmi :)
Kacirirmiyim etiketlemissin direkt gttm baktim bayildiim :)Gecelikleri kacirdin![]()
Evet cok ciciler sanada cok yakisirlad bizce evet sen bugun ortalarda hic yoktunOf of off yandi buralaaarrr :) kiz nasil guzel cicili bicili gecelikler bulmussun harbiden bayildimmmmm :))) Allahim yorgunluktan onlara bakamiyorumki cok yogunum bu ara anca 10 da eve girdim
Hersey senin icin canimKacirirmiyim etiketlemissin direkt gttm baktim bayildiim :)
Bahsettiği kadını biliyorum nette yazıları var ve beni sahte doktordan kurtardı o bilgileri saolsun az daha kandırılacaktmKizlar gecekusunun olayi ne yaa yazmams meraktan catlicam simdi. Siz konustuysaniz bana da aktarin valla catlarim![]()
Bende cevap vermesini bekliyorum ama yazmadiKizlar gecekusunun olayi ne yaa yazmams meraktan catlicam simdi. Siz konustuysaniz bana da aktarin valla catlarim![]()
Yaaa gecekusu gir şu foruma bananee mersktan catlicam kiz ne oldu? Neymis mesele? Özelden yaz hadii bu gece uyuyamamkiKizlar sizinle birsey paylasmak istiyorum bizim yaptirdgmz islemle alakali burcunur demirel vardi biliyorsnz kendisiyle maillestim kendisi kitap yazms bir senedir bu konuyla alakali arastirmalar yapip cogu doktorlarla konusmus kadinin soyledikleri bana cok dogru geldi ve yeni yaptiracak olan arkadaslari uyarmak istiyorum bana ozelden ulassiblar ankara konusuba yazmak istemyrm doktor kotuleme vs olmasin tepki olustrmak istemyrm yeni yaptrck olan arkadaslarada yol gostermek istiyorum zaten bogazmanzarasi canli kaniti bilgi almak isteyen arkadaslarm bna ozelden ulassinlar