- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
- #1.281
yorumlar için çok teşkürler kızlar sagolunnn bencede zamanla kilomu vericiim zaten kararlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay zaten 2 ip 2 dantelden oluşuyor bunlar daha neresini Seçiyo acaba :)
Evet degilmi bide kocaman kalca istiyolar amannn onlarin istegi bitmez ya bende de azcik gobecik var bi ondan sikayetciyimbir de koca kalçalı, tee bnde ki tüm yağlar göbecikte toplanmış ya
![]()
Ya hakkikaten iki tane ipin neyi hosuna gidiyo bunlarinAy zaten 2 ip 2 dantelden oluşuyor bunlar daha neresini Seçiyo acaba :)
Evet degilmi bide kocaman kalca istiyolar amannn onlarin istegi bitmez ya bende de azcik gobecik var bi ondan sikayetciyim![]()
Ya hakkikaten iki tane ipin neyi hosuna gidiyo bunlarin
İki dakikada cikariyolarsa neyini secemiyo bunlaranlamadı bende onu
Kiz niye evlendikten sonra kilo aliniyo evlenenler hep oyle diyobnmde var ya evlendikten snra bir kilo alma oluyor tikkatli olun
Adamlarda ne fantazi var corap olsunda nene corabi bile olur onlara desenehele file corap , normal yarım diz siyah nene çorabı bile yahuuu
Baba evinde anne yaptığı için , her zaman sevdiğin menü çıkmıyo , yemekte bu mu var desen iki tane ağzına çakarlarKiz niye evlendikten sonra kilo aliniyo evlenenler hep oyle diyo
Adamlarda ne fantazi var corap olsunda nene corabi bile olur onlara desene![]()
Himm simdi anladim ben dogru insan kafasina gore takiliyo abur cubur demedenBaba evinde anne yaptığı için , her zaman sevdiğin menü çıkmıyo , yemekte bu mu var desen iki tane ağzına çakarlar
Ama kendi evinde gönlüne göre takılıyorsun löpür löpür götürüyosunondan yeni evliler kilo alıyor gece spor yapsak bile
![]()
Himm simdi anladim ben dogru insan kafasina gore takiliyo abur cubur demedenspor bile fayda etmiyor desene
![]()
Abboowww ciddi mi diyorsunBuna çıldırmayan çıkmaz6 aydan sonra konusu olan giyimler alın kızlar
![]()
Bu cok guzelmis
Buda cok guzelmis ama
Bu cok guzelmis![]()
dimi amaaaBuda cok guzelmis ama