• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Canim onceki halibdeki resmiyle karsiastim gecen gun hic tutmusada benzemiyodu anlam veremedim bir türlü birde nermin hanimin bana attigi resmin uzerinde durunca gercektende hakli kimisi o kadar buyuk bir aciklikta nasil kanama olucak zaten islaklikla esneme olucak illaki dar olmasi lazimki kanama yasansin birde cift delik mevzusu var orasi daha cok aklimi maristiriyo esim sorarsa burasi neden iki delikli die cok korkuyorum bos bos dusundukce yeni seyler uretiyorum beynimde
Canim sen bi karar verdin akin beye gittin tekrar yaptrdin tamam artik kafanda bitir konuyu ustunde durdukca daha kötü oluyo..
Bende sana turgaya tekrar gt demstim ama icin rahat etmedi senin ck etkilendin konudaki fakelerden... artik olan oldu akindan da kanamasi olan var bi kenara birak bu konuyu

Turgay bey tuttu demedi canim bi olayla karsilastigim gun yani tek dikisimin tutmadigi gun turgay beye resim attim hasar gormus olabilir kontrole gel dedi bende bi süre sonra dusun dusun karar verdim ikinci yeni bir islem yaptirmaya turgay bey 500 tl alicakkti tutmama gibi bir durum varsa yeniden ypicakti ama ayni islemin uzerinde mi yapicakti bastan yeni mi yapicakti bilmiyodum bende akin beyle konustum aki beye gittim sifirdan olsun diyerek oda olmaz dedi eski flebi bozamayiz dedi zaten kanamanda olur boyle bir durumdada dedi bence hic bir isleme gerek yok dedi ben yinede israrla flebin uzerine bi flep daha yaptirdim tutmayan dikis olan yerin uzerine

Ay ben anlamaya çalışıyorumda ilk gece kanamasından mı bahsediyosunuz?

İki tane delikmi var seninkinde
Yok canim ama sana attimmi bilmiyorum akin beyin bi islem resmi vardi bayildim falan demistim ya o resimdekine benzer bisey olucak benimkide ama benimki daha dar olucakmis sabirim oyle demisti akin bey asagida minik bi adet kalintilari icin delik birakicakk esinin dikkatibi cekmez falab dedi ama bilmiyorum ya cekerse naparimki

Canim sen bi karar verdin akin beye gittin tekrar yaptrdin tamam artik kafanda bitir konuyu ustunde durdukca daha kötü oluyo..
Bende sana turgaya tekrar gt demstim ama icin rahat etmedi senin ck etkilendin konudaki fakelerden... artik olan oldu akindan da kanamasi olan var bi kenara birak bu konuyu
Haklisin aslinda canim hep olumsuzluk zamanla hep boyle oluyo iste dusundukce yeni seyler uretiyorum

Evet canim öyle
Canım partnerini iyi tanıdıktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum . Herkesin ilk gece kanaması olcak diye birşey yok . Benim ilişkim olmadı ama benmde olmayanlardan , arkadaşlarım anlatıyolardı bacaklarımdan aktı durdurmadım vs. diye , ama bende yoktu :eek:, eşimde ben kro muyum sence olmayanlarda var cahil değilim dedi konu kapandı. Hiç tedirgin olma rahat ol o konuda gelirse gelir gelmezse gelmez...

Canım partnerini iyi tanıdıktan sonra problem olmaz diye düşünüyorum . Herkesin ilk gece kanaması olcak diye birşey yok . Benim ilişkim olmadı ama benmde olmayanlardan , arkadaşlarım anlatıyolardı bacaklarımdan aktı durdurmadım vs. diye , ama bende yoktu :eek:, eşimde ben kro muyum sence olmayanlarda var cahil değilim dedi konu kapandı. Hiç tedirgin olma rahat ol o konuda gelirse gelir gelmezse gelmez...
Ayy inanmiyorum sen ciddimisn ? Seni valla buraya Allah gonderdi cok mutlu oldum su an benimkinin de sorun etcegini hic sanmiyorum ben

Bi doktora gorunelim senin sagligin icin fln demedinmi peki esin ? Bazilari öyle de dioya. Ama cok sevindim senin adina ne gzuel guveniomus sana esin :)

Akin beyin yaptigi iki delikliya onu dio

2 delikli foto olmaz ya sorun yani
Bana gösterdıgı fotolarda tek delık vardı o minicik birsey
2 delık olayı sacma geldı akın hoca öyle ıslemler yapmaz bana gosterdıklerı tek delıklı vede cok güzeldi :/ bende fotoları gördüm yani

Ayy inanmiyorum sen ciddimisn ? Seni valla buraya Allah gonderdi cok mutlu oldum su an benimkinin de sorun etcegini hic sanmiyorum ben
Ciddiyim kuzum , hatta bende tedirgin olmadım değil , bekledim bişeyler gelsin diye , eşime dedim benden bişey gelmemiş , yanlış anlamadın diye ben açtım konuyu, ama nette bile yazıyor , hatta ilk gece ile alakalı bilgilendirmeler var nette bence eşinizle bunu düğün öncesi paylaşın , okuması daha iyi , çok zor olur mu o gün korkuyorum vs. diyin geçin yani , eğer ki harbi adamsa bi damla kana mı takılcak

Bi doktora gorunelim senin sagligin icin fln demedinmi peki esin ? Bazilari öyle de dioya. Ama cok sevindim senin adina ne gzuel guveniomus sana esin :)
Valla demedi kuzum , hatta biz evlendikten 1 ay sonra ilişkimiz oldu , çünkü benim canım çok yandı olmadı yani , uyuşturucu krem falan aldık , yavaş yavaş hergün denedik. 1Ay snra da oldu ama bir damla bişi gelmeyincede çok şaşırdım. Eşimde anlayışla karşılayınca da rahatladım

Ciddiyim kuzum , hatta bende tedirgin olmadım değil , bekledim bişeyler gelsin diye , eşime dedim benden bişey gelmemiş , yanlış anlamadın diye ben açtım konuyu, ama nette bile yazıyor , hatta ilk gece ile alakalı bilgilendirmeler var nette bence eşinizle bunu düğün öncesi paylaşın , okuması daha iyi , çok zor olur mu o gün korkuyorum vs. diyin geçin yani , eğer ki harbi adamsa bi damla kana mı takılcak

Aynen tatlım allah razı olsun ben ilişkiye bıle gırmedım yanlıslıkla orası kanadı
Ama erkegın bu kadar takılacagını sanmıyorum
Kaldıkı ben resmen bakıre sayılıyorum

Valla demedi kuzum , hatta biz evlendikten 1 ay sonra ilişkimiz oldu , çünkü benim canım çok yandı olmadı yani , uyuşturucu krem falan aldık , yavaş yavaş hergün denedik. 1Ay snra da oldu ama bir damla bişi gelmeyincede çok şaşırdım. Eşimde anlayışla karşılayınca da rahatladım

Hoşgeldın kız ben seni cok sevdım valla :)))))

Aynen tatlım allah razı olsun ben ilişkiye bıle gırmedım yanlıslıkla orası kanadı
Ama erkegın bu kadar takılacagını sanmıyorum
Kaldıkı ben resmen bakıre sayılıyorum

Aynen canım , öyle adamlarla evlenilmez de zaten . Neymiş 2 damla kan için doktor muayenesi ? Peki sen bakir misin biz nerden bilicez öyle insanlardan cidden iğreniyorum

Back
X