- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
İnsallah canim ya normal biseymis gerci ama iste insanin elinde degil korkuyo insanYok yok bir şey olmamıştır olumsuz düşünme hiç bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim ya normal biseymis gerci ama iste insanin elinde degil korkuyo insanYok yok bir şey olmamıştır olumsuz düşünme hiç bence
3-4 hafta sonra tuttu sevincini yaşayacağız dur sen daha :)İnsallah canim ya normal biseymis gerci ama iste insanin elinde degil korkuyo insan
Ay canimsin insallah ya tuttu diye havalara ucariz insallah kurtuluruz bu dertten3-4 hafta sonra tuttu sevincini yaşayacağız dur sen daha :)
Psikolojimiz bozuldu gerçektenhayır ya insandan insana farklılık gösterir hem bünye meselesi
Aaa Hosgeldinn sen pek sayfalara yazmiosun die etiketlememstim seni :)Bende geldimmm:)
Kesinlikle pskoloji fln kalmadiPsikolojimiz bozuldu gerçekten
İnsallah canim insallaholacak Allahın izniyle dert etme
Haha evet ay biz isgal etmisiz orayi resmen arada gidip bakiyorum oraya kimseler yokKızlar diger konudan hic bildirim gelmio artik meger orda da konusan hep bizmisiz
Hos geldinBende geldimmm:)
Niye kalmiyomus bak hersey duzene girdi onumuzde birsuru ornek var ne guzelKesinlikle pskoloji fln kalmadi
Canım orası çok kalablıktı ya bide burası içini dökme yeri gibi:)) yazıştıklarımda var tanıo gibiyim çoğunuzu:)Aaa Hosgeldinn sen pek sayfalara yazmiosun die etiketlememstim seni :)
Ben yattim hep tv izliyodum benim bi gunum daha yine boyle gecti keyfin nasil daha iyimisinbugün felaket yorucu bir gündü .. sizin gününüz nasıl geçti kızlar
Hoşbuldummm nelizz:))Hos geldin![]()
Bu surec bizi zorluyo sanirim geriyo o yuzden bi dengemiz bozuldu iyceNiye kalmiyomus bak hersey duzene girdi onumuzde birsuru ornek var ne guzel
Evet orda birbirimizin yazdiklarini zor bulup okuyoduk cok güzel oldu burasiCanım orası çok kalablıktı ya bide burası içini dökme yeri gibi:)) yazıştıklarımda var tanıo gibiyim çoğunuzu:)
Allahim bende hep tez yazdim keske bende butun gun yatsammmBen yattim hep tv izliyodum benim bi gunum daha yine boyle gecti keyfin nasil daha iyimisin![]()