- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Hee ya muhabbet sardı kız valla afroditathena hakliymis bizden iyi altin gunu grubu olurmus yeminlenAklin burda kaliyo degilmmi tezini yaz kiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee ya muhabbet sardı kız valla afroditathena hakliymis bizden iyi altin gunu grubu olurmus yeminlenAklin burda kaliyo degilmmi tezini yaz kiz
Dugun yaza insallah nikah yakında :) siz ne kadarlik evlisiniz ? Evlilik güzelmi degilse bastan kacalim :))ayy ben gerçek sandım. O da olur inşallah , tarih belli mi?
Kızlar hayırdır? Ayıp olmuyo mu diyetteyiz şurda ne kısırı ne böregi zaten kendimi zor tutuyorum gelinligin icinde tombik aysemi oluyum istiyosunuz![]()
Ayyy tesekkürler gidiyim de bi cikolata kahve yapiyim madem cok guzel diyet bozarimama öyle deme enerji olmadan olmaz , siz çıtı pıtıısınız ne diyeti yahu
![]()
Keske hepimiz ayni sehirde olsaymisizHee ya muhabbet sardı kız valla afroditathena hakliymis bizden iyi altin gunu grubu olurmus yeminlen![]()
Kız benim çalışmam lazım ama aklım kalıyo burda işler yetişmeyecek siz n’aptınız boyle bizden iyi gün arkadası olurmuş dedikodular havalarda uçuşurdu amma velakin Allah bizi korumuş da yoksa biz bi buluştuk mu kendi evlerimiZe de gitmezdik alimallah :)Hee ya muhabbet sardı kız valla afroditathena hakliymis bizden iyi altin gunu grubu olurmus yeminlen![]()
Benimde canim cekti yaama öyle deme enerji olmadan olmaz , siz çıtı pıtıısınız ne diyeti yahu
![]()
1 yıl 2buçuk aylık evliyim. Valla yerine göre güzel yerine göre b.k gibimmDugun yaza insallah nikah yakında :) siz ne kadarlik evlisiniz ? Evlilik güzelmi degilse bastan kacalim :))
:) valla derdimi bilseler ahhhh... inşallah canım ama bu dert varken adapte olamıyorum o da kötü işte...Insallah olur bende tez yazmakla ugrasiyorum su tezim bitse ikk isim kpss olcak. Ama burayi actigimiz iyi olmadi iki cunle yazip tezden buraya geliyroum![]()
Sende sanki bi bahane ariyomussun gibi geldi banaAyyy tesekkürler gidiyim de bi cikolata kahve yapiyim madem cok guzel diyet bozarim![]()
Bencede eve girmezdik katiliyorum sana benKız benim çalışmam lazım ama aklım kalıyo burda işler yetişmeyecek siz n’aptınız boyle bizden iyi gün arkadası olurmuş dedikodular havalarda uçuşurdu amma velakin Allah bizi korumuş da yoksa biz bi buluştuk mu kendi evlerimiZe de gitmezdik alimallah :)
Haklisin ama sen insan kafayi baska seye veremiyo canim ya:) valla derdimi bilseler ahhhh... inşallah canım ama bu dert varken adapte olamıyorum o da kötü işte...
doğrubır an once yaptır masalruya ozellıkle hayatında bırı yoksa yoksa ne yalan soylucegını düşünüyorsun sonunda da yakalnıyorsun başka sekılde ve ılıskın bıtıyor
Keske hepimiz ayni sehirde olsaymisizoda bizden kurtuldu tek basina takilsin orda
Canim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama sizden eminim fakelerden degilsiniz cok da guzel olur umutsuz ev kadinlari styleKız benim çalışmam lazım ama aklım kalıyo burda işler yetişmeyecek siz n’aptınız boyle bizden iyi gün arkadası olurmuş dedikodular havalarda uçuşurdu amma velakin Allah bizi korumuş da yoksa biz bi buluştuk mu kendi evlerimiZe de gitmezdik alimallah :)
Gell gellsana da yaparimm :)Benimde canim cekti ya
Ayyy ne guzel ya bende caliscam evliyken okuldan dolayi istn ciktim calismak guzeldi herseye ragmen ozel sektor biraz sikinti ama.. evin temzligine fln calisinca vakit ayiramam die korkuyorum bide yemegi fln sabahtan mi yapoyosun canm?1 yıl 2buçuk aylık evliyim. Valla yerine göre güzel yerine göre b.k gibimmÇalışıyorum gidiyorum eve yemek yapıyorum , çamaşır , ütü , temizlik , yorgun günlerde herifin gönlünü yapmalar bunlar çok b.ktandır. Birde eşin ile kanka gibiysen iyi anlaşıyorsan evlilik güzel
![]()
Ayy deme icmde cikolata kakao agaci cikcak aartik pilates yapip uzanip cikolata yemek nasil bir kafadir.Sende sanki bi bahane ariyomussun gibi geldi banaay su cikolta denen sey iyiki var ya
![]()
Canim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama
bende bulusurdum valla sizin gibi kizlari bi daha nerde bulucam valla hepimiz okadar orjinalizki pskolojikerimizdende belli buCanim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama sizden eminim fakelerden degilsiniz cok da guzel olur umutsuz ev kadinlari style
Gell gellsana da yaparimm :)
Ayyy ne guzel ya bende caliscam evliyken okuldan dolayi istn ciktim calismak guzeldi herseye ragmen ozel sektor biraz sikinti ama.. evin temzligine fln calisinca vakit ayiramam die korkuyorum bide yemegi fln sabahtan mi yapoyosun canm?
Bu arada cocuk icin tam ideal zaman tebrik ederim bende bi iki yil sonra dusunuyorum evlilikten..
Ayy deme icmde cikolata kakao agaci cikcak aartik pilates yapip uzanip cikolata yemek nasil bir kafadir.![]()
İşte o kafadan sadece bizde var :)Canim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama sizden eminim fakelerden degilsiniz cok da guzel olur umutsuz ev kadinlari style
Ayyy ne guzel ya bende caliscam evliyken okuldan dolayi istn ciktim calismak guzeldi herseye ragmen ozel sektor biraz sikinti ama.. evin temzligine fln calisinca vakit ayiramam die korkuyorum bide yemegi fln sabahtan mi yapoyosun canm?
Bu arada cocuk icin tam ideal zaman tebrik ederim bende bi iki yil sonra dusunuyorum evlilikten..
Ayy deme icmde cikolata kakao agaci cikcak aartik pilates yapip uzanip cikolata yemek nasil bir kafadir.
Oylemi yapiyosun allah iyiligini versin senin yaCanim valla ben bulusurdum sizinle ya hani insan guvenemio ama sizden eminim fakelerden degilsiniz cok da guzel olur umutsuz ev kadinlari style
Ayy deme icmde cikolata kakao agaci cikcak aartik pilates yapip uzanip cikolata yemek nasil bir kafadir.
Biliyorum canim ben bizlerde cok mutlu sayilmayizda iste kendi kendimizi eglendirmeye calisiyoruzben çalışıyorum o yüzden çok yazamıyorum akşam sohbete katılıcam inşallah gerçi pek keyfim yok onunda etkisi var biraz