• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

N Nelizz anlasildi bu konuda biz susmucaz iki geveze bulduk birbirimizi :KK70: strese girince ceneme vuruyo :KK70:
Strese girme sonucun güzel olacak bitti herşey sonuna geldin artık çok şükür ki ;) bak bana daha işlem yaptıramadım kafama sürekli bir şey takıyorum sen artık mutluluğa odaklanmalısın bence... düşünsene huzurla uyuyup uyanacaksın artııkkkk :)))

Kızlar okuyamadım ama burdayım :) hakikaten mevzumuzun bayağı dışına çıkılmış sanki... ya doktor sitesinde bi doktora yazmıştım çok önce yeni cevap vermiş şu labioplasty mevzusun da iyi paraladı beni :))) takıntıya gerek Yok anatomik yapıyı sen değiştirmiş olamazsın falan diyerek :) o doğal halidir sen dikkat ettiğinden değişik gelmiştir falan dedi :) adam iyi azarladı ama yaaa...
Bırak azarlasın:) belki vazgeçersiniz vazgeçin bence bundan kendi kendinize eziyet belki bu konuşma bir ders olur ;)

Ay yok kızlar burdayım az işim vardı. N Nelizz o kızı ben de gördüm kimin kızı acaba diye düşündüm ama soramadım da onlara Allah yardımcıları olsun onalrın da inş biara doktorun odasındaydı hep onun mu acaba bilemedim
Noldu Kizim dedi turgay bey o kiza ya bende bilemedim hep ordaydi evet doktorun odasina grip cikiyodu kiziydi galiba allah yardim etsin zor bisey

Bırak azarlasın:) belki vazgeçersiniz vazgeçin bence bundan kendi kendinize eziyet belki bu konuşma bir ders olur :KK66:
Ben vazgeçtim zaten de sanki çok da anormal değilmiş de bana öyle geliyormuş gibi Canlar... mantar olunca o dudaklar şişiyor mu yaaa bende öyle bir şey de olmuş olabilir

Kızlar okuyamadım ama burdayım :) hakikaten mevzumuzun bayağı dışına çıkılmış sanki... ya doktor sitesinde bi doktora yazmıştım çok önce yeni cevap vermiş şu labioplasty mevzusun da iyi paraladı beni :))) takıntıya gerek Yok anatomik yapıyı sen değiştirmiş olamazsın falan diyerek :) o doğal halidir sen dikkat ettiğinden değişik gelmiştir falan dedi :) adam iyi azarladı ama yaaa...
Hadi ya azarladimi seni :KK48:alala o hali oydu sen yenimi farkettin demeye calisiyo yani ay bisey diymmi ama insan inceleyince cok dikkatli bakincami bilmiyorum gozune degisik geliyo degilmi

Hadi ya azarladimi seni :KK48:alala o hali oydu sen yenimi farkettin demeye calisiyo yani ay bisey diymmi ama insan inceleyince cok dikkatli bakincami bilmiyorum gozune degisik geliyo degilmi
Galiba :)) ya aslında iğrenç değil ama ben öyle görüyorum :) yani hiç bakmamıştım aslında daha önce baktıkça ıyhk oluyo garip bir şey

Aslında bu işlemi de yapması cok Zor ya dediğiniz gibi düşünsenize hayatımız onların elinde ben operasyondayken doktor bey biara konuşurken sey dedi asistanı da var tabi keşke boyle şeye hiç ihtiyaç duyulmasa gibi konuştu asistanı da Allah’tan siz varsınız hocam Allah korusun sizden sonra ne olacak birini yetiştirseniz mi acaba gibi fln konuşuldu
Ay vaklahi benim aklima geldi dedim bu adma bu isi birakirsa ben naparim gidiyim yaptiriyim bi an once dedim adamin eli artik pratiklesmis degilmi hemen yapi veriyo ya ay ama kimsede onun gibi yapamazki yinede ya hoca ne dedi kadin oyle diyince

Ay vaklahi benim aklima geldi dedim bu adma bu isi birakirsa ben naparim gidiyim yaptiriyim bi an once dedim adamin eli artik pratiklesmis degilmi hemen yapi veriyo ya ay ama kimsede onun gibi yapamazki yinede ya hoca ne dedi kadin oyle diyince
Kaç dk sürdü işlemler sizin ? Girip çıkma süresi yani her şey dahil süre ;)

Aslında bu işlemi de yapması cok Zor ya dediğiniz gibi düşünsenize hayatımız onların elinde ben operasyondayken doktor bey biara konuşurken sey dedi asistanı da var tabi keşke boyle şeye hiç ihtiyaç duyulmasa gibi konuştu asistanı da Allah’tan siz varsınız hocam Allah korusun sizden sonra ne olacak birini yetiştirseniz mi acaba gibi fln konuşuldu
Ben yaptirirkende kadin sey dedi kadinlarin isi nekadar zor hocam ya dedi dogru diyosun isiniz zor sizin dedi:KK70:

Hiç hatırlamıyorum ya hayal meyal bunlar kaldı aklımda kendimde değildim ki ağlamaklı fln belli de etmek istemedim ağladığımı bir de hep yapmış gel gelip ağlıyor demesinler diye ama hepsi okdr sıcak ki sonradan daha rahatladım onlara karşı

Kaç dk sürdü işlemler sizin ? Girip çıkma süresi yani her şey dahil süre :KK66:
Hazirlanmasi fln derken igne fln 20 dakika surmustur canim bittimi dedim cunku sasirdim daha once benimki iki bucuk saat surdugu icin cok sasirdim ben sonra arkadasin girdi onunkide okadar surdu canim

Hazirlanmasi fln derken igne fln 20 dakika surmustur canim bittimi dedim cunku sasirdim daha once benimki iki bucuk saat surdugu icin cok sasirdim ben sonra arkadasin girdi onunkide okadar surdu canim
Kusa sürmesi de çok iyi değil mi yaaa ... valla size takılırdım ben de Aslında ama maddi ayarlayamadım henüz tam. Ne kadar tuttu yol o bu peki

Strese girme sonucun güzel olacak bitti herşey sonuna geldin artık çok şükür ki :KK66: bak bana daha işlem yaptıramadım kafama sürekli bir şey takıyorum sen artık mutluluğa odaklanmalısın bence... düşünsene huzurla uyuyup uyanacaksın artııkkkk :)))
Sen ne zaman yaptircaksin kafanda bellimi tarih

Back
X