- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
Strese girme sonucun güzel olacak bitti herşey sonuna geldin artık çok şükür ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Strese girme sonucun güzel olacak bitti herşey sonuna geldin artık çok şükür ki
Bırak azarlasın:) belki vazgeçersiniz vazgeçin bence bundan kendi kendinize eziyet belki bu konuşma bir ders olurKızlar okuyamadım ama burdayım :) hakikaten mevzumuzun bayağı dışına çıkılmış sanki... ya doktor sitesinde bi doktora yazmıştım çok önce yeni cevap vermiş şu labioplasty mevzusun da iyi paraladı beni :))) takıntıya gerek Yok anatomik yapıyı sen değiştirmiş olamazsın falan diyerek :) o doğal halidir sen dikkat ettiğinden değişik gelmiştir falan dedi :) adam iyi azarladı ama yaaa...
Noldu Kizim dedi turgay bey o kiza ya bende bilemedim hep ordaydi evet doktorun odasina grip cikiyodu kiziydi galiba allah yardim etsin zor bisey
Ben vazgeçtim zaten de sanki çok da anormal değilmiş de bana öyle geliyormuş gibi Canlar... mantar olunca o dudaklar şişiyor mu yaaa bende öyle bir şey de olmuş olabilirBırak azarlasın:) belki vazgeçersiniz vazgeçin bence bundan kendi kendinize eziyet belki bu konuşma bir ders olur![]()
Hadi ya azarladimi seniKızlar okuyamadım ama burdayım :) hakikaten mevzumuzun bayağı dışına çıkılmış sanki... ya doktor sitesinde bi doktora yazmıştım çok önce yeni cevap vermiş şu labioplasty mevzusun da iyi paraladı beni :))) takıntıya gerek Yok anatomik yapıyı sen değiştirmiş olamazsın falan diyerek :) o doğal halidir sen dikkat ettiğinden değişik gelmiştir falan dedi :) adam iyi azarladı ama yaaa...
Galiba :)) ya aslında iğrenç değil ama ben öyle görüyorum :) yani hiç bakmamıştım aslında daha önce baktıkça ıyhk oluyo garip bir şeyHadi ya azarladimi senialala o hali oydu sen yenimi farkettin demeye calisiyo yani ay bisey diymmi ama insan inceleyince cok dikkatli bakincami bilmiyorum gozune degisik geliyo degilmi
Ay vaklahi benim aklima geldi dedim bu adma bu isi birakirsa ben naparim gidiyim yaptiriyim bi an once dedim adamin eli artik pratiklesmis degilmi hemen yapi veriyo ya ay ama kimsede onun gibi yapamazki yinede ya hoca ne dedi kadin oyle diyinceAslında bu işlemi de yapması cok Zor ya dediğiniz gibi düşünsenize hayatımız onların elinde ben operasyondayken doktor bey biara konuşurken sey dedi asistanı da var tabi keşke boyle şeye hiç ihtiyaç duyulmasa gibi konuştu asistanı da Allah’tan siz varsınız hocam Allah korusun sizden sonra ne olacak birini yetiştirseniz mi acaba gibi fln konuşuldu
Kaç dk sürdü işlemler sizin ? Girip çıkma süresi yani her şey dahil süreAy vaklahi benim aklima geldi dedim bu adma bu isi birakirsa ben naparim gidiyim yaptiriyim bi an once dedim adamin eli artik pratiklesmis degilmi hemen yapi veriyo ya ay ama kimsede onun gibi yapamazki yinede ya hoca ne dedi kadin oyle diyince
Ben yaptirirkende kadin sey dedi kadinlarin isi nekadar zor hocam ya dedi dogru diyosun isiniz zor sizin dediAslında bu işlemi de yapması cok Zor ya dediğiniz gibi düşünsenize hayatımız onların elinde ben operasyondayken doktor bey biara konuşurken sey dedi asistanı da var tabi keşke boyle şeye hiç ihtiyaç duyulmasa gibi konuştu asistanı da Allah’tan siz varsınız hocam Allah korusun sizden sonra ne olacak birini yetiştirseniz mi acaba gibi fln konuşuldu
Ben yaptirmadan once aynada bakiyodum banada rengi garip geliyo ya bazen gozume cok degisik gorunuyoGaliba :)) ya aslında iğrenç değil ama ben öyle görüyorum :) yani hiç bakmamıştım aslında daha önce baktıkça ıyhk oluyo garip bir şey
Adamlar bir sünnet oluyo onu da sonra hatırlamıyorlar zaten bizim gibiler mi :)Ben yaptirirkende kadin sey dedi kadinlarin isi nekadar zor hocam ya dedi dogru diyosun isiniz zor sizin dedi![]()
Hiç hatırlamıyorum ya hayal meyal bunlar kaldı aklımda kendimde değildim ki ağlamaklı fln belli de etmek istemedim ağladığımı bir de hep yapmış gel gelip ağlıyor demesinler diye ama hepsi okdr sıcak ki sonradan daha rahatladım onlara karşıAy vaklahi benim aklima geldi dedim bu adma bu isi birakirsa ben naparim gidiyim yaptiriyim bi an once dedim adamin eli artik pratiklesmis degilmi hemen yapi veriyo ya ay ama kimsede onun gibi yapamazki yinede ya hoca ne dedi kadin oyle diyince
Sana oyle geliyordur cnmGaliba :)) ya aslında iğrenç değil ama ben öyle görüyorum :) yani hiç bakmamıştım aslında daha önce baktıkça ıyhk oluyo garip bir şey
Renk koyuluğu normal bence ya herkeste var o sorun benceBen yaptirmadan once aynada bakiyodum banada rengi garip geliyo ya bazen gozume cok degisik gorunuyo![]()
Hazirlanmasi fln derken igne fln 20 dakika surmustur canim bittimi dedim cunku sasirdim daha once benimki iki bucuk saat surdugu icin cok sasirdim ben sonra arkadasin girdi onunkide okadar surdu canimKaç dk sürdü işlemler sizin ? Girip çıkma süresi yani her şey dahil süre![]()
Evet ya ondan cok kisi sikeyetciRenk koyuluğu normal bence ya herkeste var o sorun bence
Kusa sürmesi de çok iyi değil mi yaaa ... valla size takılırdım ben de Aslında ama maddi ayarlayamadım henüz tam. Ne kadar tuttu yol o bu pekiHazirlanmasi fln derken igne fln 20 dakika surmustur canim bittimi dedim cunku sasirdim daha once benimki iki bucuk saat surdugu icin cok sasirdim ben sonra arkadasin girdi onunkide okadar surdu canim
Sen ne zaman yaptircaksin kafanda bellimi tarihStrese girme sonucun güzel olacak bitti herşey sonuna geldin artık çok şükür kibak bana daha işlem yaptıramadım kafama sürekli bir şey takıyorum sen artık mutluluğa odaklanmalısın bence... düşünsene huzurla uyuyup uyanacaksın artııkkkk :)))
Bence de öyledir ya zaten güzel bir organ değil Olanlar oldu napiim olduysa da...Sana oyle geliyordur cnm