• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havadan sudan :)

Geçici de olur da benimki uyanık duruyo bayağı yakalanır mıyım bilmiyorum :) kimse anlamadı ama sanki ben yakalancakmışım gibi :) insanın kendine kötülüğü ya en olmazı olur görüyoruz konu kendimiz olunca
Yakalnmazsin canim o kendini hep uyanik zannedenler bence saflar ya

Kızlar bisey sorcam ya nisanlimla nikahtan sonra gitcezya tatile tam dogum gunu o zamanlara denk gelcek yani biraz ocagin 15i gibi ama o zamana kadar yaninda olma ihtimalim var o kadR uzun bi tatil dusunmuyoruz ama..e ben simdi ona nasil bi sürpriz yapabilirimki yani otelde villada her neyse hic yanimdan ayrılmaz kesin.. disari da gonderemem pastayi kendim de yapamiyorum yanimda olcagi icin.. bana bi fikir verin ya

Kuzum işin zor ama bi şekilde halletmen lazim ama nasil tabi... Evet şimdi aklima sey geldi uzak bi yere gobdermeye calissan birsey aldirmak icin falan veya bi boslugunda oteldeki biriyle konussan biri olursa yardimci olucak o sekilde halledebilirsin

O hasta kizi bende gormustum kim ne oldugunu anlayamadim tabi cok masumdu kiz ama hatta Turgay beyle resmini gormustum ben evet turgay bey babacan sessiz tavirlari var ama bana o sirada gercekten moral vericek insana ihtiyacim vardi keske yanimda biriyle gidebilme sansim olsaydi ve nisanlim benden uzak dursaydi durdurabilseydim ikinci bi isleme gerek kalmazdi simdide cok korkuyorum ya tutmazsa napicam ben diye kizlar sizi gordukcede keske akin bey tutmus dediginde donup Turgay beye gitseydim diyorum aklim cok karisiyo napicam bilmiyorun tutmazsa nisan ayinda tekrar gideyim diyorum hem o zamana kadar dikisler duser belli hir sekile girer Turgay beye giderim diyorum ama ya ikinci bir islem oldugunu anlarda benden ayni bu senenin ucretinden talep ederse diyorum 2600 veya 3000 verecek gücüm kalmadi maddi olarak benim o zamana kadarda toparlayamam dügün hazirligim olur napicam ben kizlar ya

O hasta kizi bende gormustum kim ne oldugunu anlayamadim tabi cok masumdu kiz ama hatta Turgay beyle resmini gormustum ben evet turgay bey babacan sessiz tavirlari var ama bana o sirada gercekten moral vericek insana ihtiyacim vardi keske yanimda biriyle gidebilme sansim olsaydi ve nisanlim benden uzak dursaydi durdurabilseydim ikinci bi isleme gerek kalmazdi simdide cok korkuyorum ya tutmazsa napicam ben diye kizlar sizi gordukcede keske akin bey tutmus dediginde donup Turgay beye gitseydim diyorum aklim cok karisiyo napicam bilmiyorun tutmazsa nisan ayinda tekrar gideyim diyorum hem o zamana kadar dikisler duser belli hir sekile girer Turgay beye giderim diyorum ama ya ikinci bir islem oldugunu anlarda benden ayni bu senenin ucretinden talep ederse diyorum 2600 veya 3000 verecek gücüm kalmadi maddi olarak benim o zamana kadarda toparlayamam dügün hazirligim olur napicam ben kizlar ya
Canim sen o ihtimali hic dusunme artik nie olmasin turgay beyinki bile bak dikkat etmedgn halde tutmustu zaten.. sen biraz kendini rahat birak

günaydın kızlarrr bu grup süper olmuss yeni gördüm mesajların hepsını okuyamadım ne çok yazışmışsınız:)
Evet cenebazlar birlestik:21:ı

kızlar bu gecıcıyı erkekler anlamıyor yaa bu bıle dıkıslerı bellı erkek gerdek gecesı orayı tatma duyusuyla yaptığı zaman anlamıyor mu ben onu cozemedım bı
bırde kızlar bugun peçeteyle sıldıgıumde kangıbı bırsey geldı aacaba pansuman yapmak ıcın sıktığım fısfıs olabılırmı

kızlar bu gecıcıyı erkekler anlamıyor yaa bu bıle dıkıslerı bellı erkek gerdek gecesı orayı tatma duyusuyla yaptığı zaman anlamıyor mu ben onu cozemedım bı
bırde kızlar bugun peçeteyle sıldıgıumde kangıbı bırsey geldı aacaba pansuman yapmak ıcın sıktığım fısfıs olabılırmı
Odur canim ben hapsirinca fln da birden alttan gelirdi sanki bozulmus kan yigini gelio gbi ama pansuamn sivisi o korkma

Gecicinin ipi farkliymis canm ondan anlasilmio..

Güzel haberler alicaksin kuzum merak etme bu arada canim bana resim atarmisin benimde son 14 günüm kaldi bir ay olmasina nasil heyecanliyim anlatamam :) çok merak ediyorum nasil oldu veya olucak diye su gibi gecsin artik zaman
Cnm ben fotoğraf çekemedim ya ola ki çekersem atarım tabi açamıyorum ki ben ;)

Back
X