• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalıyım ama fikirlerinize ihtiyacım var..

zeynepp84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
137
36
48
nerden başlasam bilmiyorum arkadaşlar ama konuyu açmadan önce söyleyim bu olayda %99 çok hatalıyım ama bana akıl verin yine de ne olur öncelikle 1 buçuk senedir evliyim ve 1 aydır bebek için uğraşıyorum ama bu uğraşlar içide başıma daha büyük bir olay patlak verdi 2009 senesinde yaşanan bir olay yeniden gündeme gelince çok şaştım unutmuştum ama bana acı olarak geri döndü eşimle 2007 senesinde tanıştım askerlikdi benim okulumdu falan derken anca 2010 da evlenebildik beni 3 sene bekledi bu süre zarfında nişanlılık evresinde ben 1 hata yaptım üniverstede okurken dersimize giren bir doçentle önce ders hakkında konuşmaya başladık 1 gün okul bahçesinde sonra bana fikirlerime çok önem verdiğini ve bana bir özel kanaldan iş görüşmesi ayarlayacağını söylemişti aileme danıştım ailem tamam adamla konuş dedi o gün okuldan sonra yemeğe çıktık ama ben adamın bana ilgisi olduğunu sezmiştim ondan ablamı aradım ve yanıma gelmesini söledim o da tamam dedi okul çıkısı adamla bir alışveriş merkezinde buluştuk ama eşiminde haberi vardı herkes iş görüşmesi diye pek bişey demedi ama ben adamın bana ilgisi olduğunu söyleyemedim kimseye sadece ablama söyledim o da tamam dedi siz otururken bende o sırada tesadüfen ordan geçiormuş gibi yapıp adamın yanından alırım seni dedi neyse okul çıkısı buluştuk oturduk ilk başlarda hep iş ve benim yazılarım hakkında konuştu sonra nasl açıldıysa konu aile yaşantısna geldi evliydi 4 yaşında oğlu vardı benden 9 yaş buyuktu ve eşinin onu aldattığını eşinde vajinismus olduğunu sürekli masaj salonlarına gittiğini ve bu hayattan bıktığını falan söyledi korktuğum başıma gelmişti adam konuştukça konuştu benden etkilendiğini söyledi ben nişanlıyım hocam evleneceğim gün belli fala dedim geçiştirmeye çalıştım ama adam susmuyordu sonra ablam geldi adam ablamada anllattıkça anlatmaya başladı işte bu kızı ayırın ona aşığım falan şaşmıştık karım beni aldatıyor ben bu kızı seviyorum diye ağlamaya bile başlamıştı o adamın başıma dert olacağını ilk basta anlamıştım sonra ablamla biz geç oldu deyip kalktık aradan bikaç gün geçti adam telefonumuda aldığı için sürekli arıyordu bende sürekli hat değiştiriyordum derslerine giremiyordum ama o beni yok yazmıyordu dersleri işlemediğini derslerde bana aşık olduğunu herkese söylediğini duydum okuldada rezil etmişti beni daha sonra bir arkadaşın doğumgününde biraraya geldik orda bikaç fotomuz çekildi ve bu hayatımın hatasıydı ama adam nasıl yanıma geldi durdu anlayamadım bile bazı arkadaşlarım not için ona yalakalık yapıyordu evleneceğim günü bile biliyordu artık arkadaşın doğumgününde arabasıyla beni eve bıraktı ama arkadaşlarda vardı geç olduğu için arabasına binmek zorunda kaldıydık neyse evimide öğrenmişti derken okul bitti ben artık evlenecektim ama bu salak adam düğün günümde bile kappımda nöbet tutmuştu evlendim beni aramaya devam etti en yakın arkadaşımın ona telefonumu ve ailevi durumumu söylediği bilgilendirdiği aklıma çok sonra dank etti evlendikten sonra eşimle herşey güzeldi fakat ailesi herşeye karışıyordu çok bunalmıştım eşimin annesi şizofren hastası ve ben her gün onun yanındaydım eşimle 2 aylık evliydik ve daha beraber olamaıştım durumu aileme söledim ailem bırak bize gel değerini anlasın dediler ailemin evine gittim ama eşim beni ne aradı ne sordu ama öğretmenim arıyordu ve o arada adamla görüştüm bir öğlen buluşup bişeyler yedik bana boşan ve evlenelim dedi o an anladım adamla buluşmakla hata etmiştim beni mutlu edeceğini hep yanımda olacağını söyledi o kadar çaresizdim ki adama tamam dedim nasıl dedim eden dedim anlayamadım ama dedim ama eşimi çok seviyordum hata yaptığımın farkındaydım eşimse bu evden gittin artık geri gelemezsin diye evin kilidini bile değiştirmişti beni içeri almadı hayatıma son vermeyi düşündüm ama eşim 1 hafta sonra ailesiyle tartışıp beni geri almaya geldi beni geldi aldı ve ilk kez evimde rahattım ailesi yoktu karşan girişen yoktu ve biz ilk kez eşimle o gün birlikte olduk neyse öteki adamda arayıp duruyordu ben eşimle barıştım arama beni dedikçe sen beni kullandın umut verdin diye iyce üstüme gelmeye başladı psikologu falan beni arıyordu adamın durumu hiç iyi değildi ama karısından da boşanmamıştı son 1 buçuk senedir sürekli beni arayıp buluyrdu ev telefonumu bile öğrenmişti bilinmeyen numaradan diken üstünde yaşıyordum en son geçen ay artık beni aramaması gerektiğini çocuk düşündüğümü ve eşine dönmesi gerektiğini söledim neyse ses soluk çıkmadı tam kurtuldum derken eşi beni aradı ve kocamla görüştüğünü biliyorum utanmadınmı evli kadın kocamla buluşmaya dedi ben kocasıyla ilgilenmediğimi söylediysemde kadın saldırıya geçti kadın haklıydı çok üzgündü üzüldüm bıktım bu adamdan aldatmalarından ama sende ona uydun beraber pozlarınız var benim yuvam yıkıldı senide kocan terketsin bunları görsünde demeye başladı kadın 1 buçuk senedir adama dedektif tutmuş bizim herşeyimizi biliyordu doğumgününü beni eve bıraktığını beraber çekilen pozları adam demiş biz aşığız evleneceğiz kadına eşimi sevdiğimi ve bebek planladığımı söyledim zaten panik atak hastasıydım ilaç alıyordum tam ilaçı bıraktım bu kadın çıktı

sürekli arayıp tehdit ediyordu tehditler bayramın son günü başladı mahkemede görüşeceğiz falan dedi benim yuvamı düşünmeden nasıl bu adamla görüştün dedi ona hak veriyordum ama korkuyordum yuvamı yıkmaya çalışıyordu şimdi hattımı değiştim araya soran yok ama korkuyorum kocamın nosunu biliyormudur ya mahkemeye çağırılırsam orda adamla fotomu kocam görürse beni mafeder bide hamilelilk planları yapıoruz bu ay hamile kalabilirim geceleri uyuyamıyorum korkudan kocam kadının beni tehdit ettiğini bilio ama adamla fotom olduğunu bilmio onları görğrse ben biterim napıcamı şaşırdım benide mahkemeye çağırırlarmı boşanma mahkemesine bu arada adamın faceini araştırdım dolu kadınlarla resmi var bişey olursa bende onları atarım ortaya off ne olacak çok merak ediyorum bana bir akıl verin

bu ay hamile kalabilirim diye ilaç da alamıyorum zaten panik ataklarım vardı ilacı kesince çoğaldı çok kötü durumdayım ama ilacıda içemiyorum adet günümü bekliyorum bebeğim varsa ona zarar verecek diye korkuyorum ailem falan kadınla konuştu ama kadın sürekli mahkemede görüşeceğiz diyo başka bişey demiyor adam ayrı evde kalyormuş adam benim facebooktan fotolarımı indirip duvarlara asmış kadın bunları falan hiç kaldıramıyor haklı olarak adamı aradım adamda bana umut verdin benle şimdi muhattap olma yanarsak ikimizde yanarız karımla muhattap ol onla konuş onu ikna et diyor psikopatların içinde kaldım ruh sağlığım hiç iyi değil

yanyana çekilmişsıradan bir foto mahkemede delil olarak kullanılabilir mi ki? sarmaş dolaş bi foto değildir heralde...
eşine anlat bu foto olayını bence.

eşine anlat herşeyi.doğum gününü fln. kadın kafayı takmış de. bu kadınla kocasını da savcılığa ver beni rahatsız ediyolar tehdit ediyolar diye. doğum gününde çekilmiş bi foto neyi kanıtlayabilir ki?

Herkesin eğrisi,doğrusu kendine mutlaka.Hatanızı kabul etmeniz malesef suçunuzu hafifletmiyor.Siz ufacık bir rüzgarda yuvanız sarsılırken başka biriyle mutluluğu nasıl ararsınız aklım almıyor.Geçmişte yaptığınız hataları tekrar etmemek adına eşinizle konuşmanızı öneririm.Olayları en doğru şekliyle sizin ağzınızdan duyması en doğrusu bence.Sizin arkanızda durabilmesi için ona herşeyi dürüstlükle anlatın.Başkalarının anlatması onu yıkacak,sizi çıkılmaz bir yola sürükleyecektir.Eşiniz bence bu kadarcık olsun dürüstlüğü haktmiştir.

pişmansanız yapacağınız tek şey herşeyi dürüstçe saklamadan eşinize anlatmak....ayrıca şimdi de o kadın çıktı demeyin o kadın hep vardı...

bencede eşine anlat arkdaşının doğum gününde çekilmiş hemde sen farkında olmadığına göre adamın ne zaman yanına gelip çekildiği konusunda samimi şekilde değilsinizdir fotoğrafta söyleyin içiniz rahat etsin... dedektif tutmuş demişsiniz dedeektif iki kişinin arasında gerçekten bir ilişki varmı yokmu bilebilir sürekli izlediği için sadece doğum günüyle sınırlıysaki rkadaşlarınızda gelmiş arabayla size sevgili yaftasını nasıl vurabiliyorlar?bence korkmayın olmayan birşeyi zorla var diyemezler kanıt lazım..eşinizede açık açık söyleyin tehdit edildiğinizi biliyormuş madem gerisinide anlatın...Alahım birarada mutlu huzurlu bir şekilde cıvıl cıvıl şenlendiren çocuklarrınızla beraber evliliğinizin olmasını nasip etsin..

Bütün yazdıklarını kelime kelime okudum.

Ve sen eşini sevmiyorsun.Çok seviyorum diyorsun ama seven kadın bunu yapmaz.Kocanla tartışıp gittin.Ve hemen o adama sıgındın.
Kocan gel dedi o adamı da bıraktın.

Bence sorun sende.Neden herşeyi taaaa en baştan nişanlına ( şimdiki eşine ) anlatmadın.Eğer anlatsaydın bu saçma durumda olmazdın.

Bence bu durum seninde hoşuna gitmiş.İlgilenmiş olması, sürekli araması vs...

Hata sende.

Evet o adamla görüştün umut verdin evlenelim dedin.Allah aşkına sen nasıl eşini seviyorsun?

Yazık o adama.

Bak gördün mü şimdi adamın karısı seni arayıp tehdit ediyor.

Kendi düşen ağlamaz.Başına ne gelirse gelsin hepsi senin suçun.

bence ne kadar korkarsanız okadar köt olur herşey kadın sana istediği kadar bağırsın çağırsın ve fotoğraflarınız var desin sonuçta partide çekilmiş fotolar ne derse desin ayrıca bence sakın konuşma eşinle bekle ve kadın arasada eşinden senden çektiğim nedir yha bela oldunuz falan de ve ben kötü hiçbirşey yapmadım de he derse ki evliyken görüştün dersin dertleşmek amacıyla konuştuğum masumene birşey ve yanlış olduğunu farkettim kestim kimle ne konuşursan konuş sen konuş benimde telefon kayıtlarım var kimse suçu kesinleşmeden böyle saldıramazsınız hakkınız yok falan de korkma !!!! ben kendimi biliyorum ayrıca telefon görüşmeleride var benim herhangi taviz verdiğime dair falan de ve birdaha böyle saldırırsanız ikinizide mahkemeye veririm de

ben sevmediğini düşünmüyorum sonuçta çok severek evlenmişsiniz ve eşiniz size gelemezsin birdaha deyip tüm kapıları kapatmış bence boşluğa düşmeniz normal geldi çünkü sev güven ama haklıyken haksız ol kim bilir hangi psikolojideydiniz sonuçta evde hasta kaynana vs.vs.vs. sevdim mutlu olamadım acaba demişsiniz ve olmayacağınıda hemen farketmişsiniz

eşime söyledim bana yersiz kaygılanıyorsun diyor ama benim hatam o adamla görüşmek oldu onu kendime yediremiyorum bu kadar mı çaresizdim de görüştüm neden böyle oldu kendimi hep suçlu hissediyorum kadını 2 gün önce ablam aradı konştu sen neden kocanı aldattın falan demiş kocam ilgisidi yaptım demiş kadın inkar bile etmemiş ya karşımda çok garip insalar var kadın eski sevgililerinden falan bahsediyor adamın ama o bana takmış kafayı senin yuvanı yıkacağım diyor ben hatalıyım ama bunlarda nasıl insan anlamadım bu arada foto da pasta kesiliyor o adamda arkamda elini omzumdan tutuşturmuş tek eli gözüküyo kafası da çıkmış bana bakmış hayran hayran bi de masada var :-((

Bize anlattıklarınızı aynen eşinize anlatın. Ne kadar anlayış gösterir onu siz bileceksiniz.
Ama bunu saklayamazsınız artık.
Çok zor durumdasınız gerçekten.
Ama herşeyi anlatırsanız ne olacaksa olur. Her gün her gün korkuyla yaşanmaz.

eşime söyledim bana yersiz kaygılanıyorsun diyor ama benim hatam o adamla görüşmek oldu onu kendime yediremiyorum bu kadar mı çaresizdim de görüştüm neden böyle oldu kendimi hep suçlu hissediyorum kadını 2 gün önce ablam aradı konştu sen neden kocanı aldattın falan demiş kocam ilgisidi yaptım demiş kadın inkar bile etmemiş ya karşımda çok garip insalar var kadın eski sevgililerinden falan bahsediyor adamın ama o bana takmış kafayı senin yuvanı yıkacağım diyor ben hatalıyım ama bunlarda nasıl insan anlamadım bu arada foto da pasta kesiliyor o adamda arkamda elini omzumdan tutuşturmuş tek eli gözüküyo kafası da çıkmış bana bakmış hayran hayran bi de masada var :-((

Eşin o adam hakkında tam olarak ne biliyor? Neler anlattın ona.

mahkemeye beni çağırırlar mı acaba ayy ilk defa böyle bişey basıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum ama bana kalana kadar kadının demesine göre adamın çok dostu varmış ama kadın kafayı benle bozmuş fotoğrafımı görmüş faceden bana çok güzelsin kocamın nefesini kesmişsindir ama seninde nefesin kesilecek yazmış

Karşınızdaki kadın haksız değil evet sizde demişsiniz zaten..

hatalarınız fazla..o adamla ne diye görüşüyorsunuz zırt pırt ! hadi görüştünüz ne diye biniyorsunuz arabasına binmeyiverin kardeşim.

en büyük hata adama Evet ! demek ve akabinde eşinizle barışınca Hayır! demek olmuş.. kaldı ki aslında hatanın büyüğü karşınızda özel hayatını ulu orta seren bir adamı hayatınızın istemeden de olsa bir tarafına koymanız.. hangi akıl be hangi mantıkla ?

zor bir durumdasınız evet buradan bile hissediliyor .Eşinizle önce konuşmayı deneyin. durumu anlatın diyeceğim ama aranızda anlayış seviyesinin ibresinden bihaberim o sebeble sizin bu işi tayin edip ne yapmanız gerektigini kendiniz bulmanız lazım..Allah yardımcınız olsun.

mutlaka eşine kendin anlatmalısın ve elini çabuk tutmayıp eşin bunu başkalarından duyarsa ilişkiniz bitebilir.. Ama senden duyarsa başkalarının ne söylediği umurunda olmaz belki o kadın kocanın karşısına geçip abartarak anlatıcak sen konuşmuş olursa eşin onu dinlemez fakat konuşmamışsan eşin o kadından duyuyorsa bilemiyorum ... senin savunmanı bile dinleyemez o gözü karalıkla ..

bunlar olurken hala hamile kalmayı nsl düşünüosunuz ya ayrılırsanız Allah korusun o çocuga nolucak. olaylar düzelene kadar ara verin bari ve o kadınında elinden hiçbşy gelmez bikaç fotoyla napıcakmş ne mahkemesiymiş tazminatmı onu bile alamaz. o admaın fotolarını facesnden çal dier kızlarla olanları lazm olabilr. hepsine tek tek dava açtınmı de.

eşim ondan ayrıyken sadece onla buşuştuğumu bilmiyor geri kalan herşeyi biliyor ve sonuna kadar arkandayım diyor ama eşimde kadından tırsıyor eşimin çalıştığı yeri falan öğrenmiş kadın oraya gider bişeyler yapar diye korkuyor ben senin için aileme rest çektim diyor eşim bu kadın gelip iş yerinde beni rezil ederse o zaman ne yaparız diyor namusumu temizlemek için seni gebertirim dedi ama şaka dedi heralde

Back