- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.860
- 598
- 32
Nişanlınızın sinirleri epeyce bozulmuş. Modunun düşmesi normal.Daha evlenmeden nur topu gibi fesat bir elti probleminiz oldu.Ama,daha da bırşey yapamaz. Siz de kendinizi suçlamayı bırakın.Bundan sonrasında yapacağınız en iyi şey. Sinirler biraz yatışınca kayınvalidegili eve davet etmek.O terbiyesiz, ara bozucu eltiye de hiç yüz vermeyin.Bırakın kayınaile kendi içinde halletsin ne yapacaksa.
Tabi ki, zaten ortalık biraz yatışsın annemler gitmeden kesinlikle davet edeceğim. Gerisi onlara kalmış.
ohoo daha 1 sene varmış. düzelir. elti de yerini öğrenmiş oldu.
sen elini suya sabuna dokunmadan gelecekte ki bütün huzursuzlukları engellemiş oldun daha ne olsun:)
nişanlın mahçup şu an ondan düşmüştür yüzü.
bir oh çek ast:1 elti : 0 ehehehe:))
Ehehe, umarım öyle olmuştur ya. Mesaj da attım, geri dönmedi herhalde uyudu cidden.
Astoria bence tek hatan daveti iptal etmen olmuş. Etmemeliydin. O yaptığı çirkinlikle kalmalıydı.
Şimdi her türlü pisliği yaparak istediğini elde edeceğine inanacak. Hoş onun neye inandığı elbette önemli değil ama keşke iptal etmeseydin.
Seni anlıyorum ama iptal etmen hata olmuş .Sakın özür de dileme .
Elticilik gelinlik entrikalarını 20 yıl sonra öğrendim.
Ne kadar eğitimliysen bu alanda o kadar başarısız oluyorsun tüm bildiğin doğruları unut çek savaş baltanı .
Manyak bir dünyaya hoşgeldin .
İçimden gelmedi ya. Bir de yani orada kimsenin eğleneceğini, kafa dağıtacağımızı düşünmüyorum. Yine o kadından bahsedip sinirimi bozacaklardı. Bu saatten sonra ne özrü, kadının bana etmediği hakaret kalmamış zaten. İnceldiği yerden koptu, nişanlım dahil oldu falan.
Eltin kurnazlık yapıp, o kadar lafın üstüne, seni kandırıp 3. Kişiler aramızı bozuyor ayağına kendini aklayacaktı. Sen mesajı nişanlına gösterince senin o kadar saf olmadığını da anlamıştır. Kimse kimseye bu kadar detay anlatmaz sandı.
Yapıp yapıp zeytinyağ gibi üste çıkacaktı, elinde patladı.
Evet, sanırım niyeti öyleydi. Umarım doğru olanı yapmışımdır söylemekle :/ Hafiften üzülüyorum yine de. Keşke çok iyi anlaşsaydım her biriyle. Böyle olmasaydı.
Aileler de işin içine girince ister istemez olacak bunlar kuzum, moralini bozma. Mesaj da çok iyi olmuş, sizi pekiştiren bir unsur oldu bu elti olayı ayrıca, bak ne güzel arkanda.
Gayri ihtiyari insan ayarını da bilemeyebilir, ağzını da bozabilir böyle musallat bir tip karşısında sürekli kavgaya çekildikçe. Ona da hayıflanma yani, nişanlının hali gayet insani, öfkelendi, sen karşısında eh rezil olmuş gibi de oldu çünkü elti de nişanlının ailesini temsil eden, tanıtan bir etken.
İmajı zedelendi, belki utandı, morali bozuldu aynı senin gibi "Şu en mutlu zamanlarımızda bunları yaşamak zorunda mıydık?" diye vb.
Senlik bir şey yok, sen ve nişanlın birbirinizin yanında, birbirinize desteksiniz tamam, gerisini düşünme.
Mesajıma da soğuk cevap verirse suçu bende buluyor demektir ama değil mi?