Tabii ki siz hatalı değilsiniz.
Eltiniz terbiyesiz bir ergen sanki.Triplere bak

Eltiye ne oluyor da davet bekliyor onu anlamadım.Kv ile görüştüğün her seferde onun da bulunması mı gerek?
Burada mesele güçlü olmak değil maalesef.
Okuduklarımdan hissettiğim siz güçlü, kültürlü bir insan da olsanız naifsiniz, sıkıntı olmasın, küslük olmasın,kimse üzülmesin diye gayret ediyorsunuz.
Ama ne yazık ki bende evlenince anladım,bu ele karışma işlerinde her şey sizin iyi niyetinizle güzel olmuyor,yeri geliyor o iyi niyet başınıza dert açıyor.
Nişanlılık dönemimde sürekli idare etmeye çalışan,trip çeken,o ergen,bu büyük,bu bilmem ne diye idare ettiğim,yeri geldiğinde ailemi sakin tuttuğum tüm insanlar yüzünden şu an içimde bitmek bilmeyen,bu yaşıma kadar hiç tatmadığım bir nefret duygusunu taşıyorum,kendimi dört senedir iyileştirmeye çalışıyorum.
Çünkü kimse kırılmasın diye kırılan ve arada kalan siz oluyorsunuz.
Bugün Astoria iyi,sakin,idareci deyip eltiyi kötüleyenler,yarın başka bir olayda kızım eltinin yapısı bu,idare edeceksin derler.Yapmazsanız psikopat eltiniz öyle tanındığı için kavgacı davranışları normal karşılanırken sizin ufak bir terslemeniz çok büyüttün, sıkıntı çıkardın olur.
Lütfen özür falan dilemeyin,elti tam bir kıskançlık abidesi de kaynınızda da iş yok,o arayıp eşi adına durumu düzelteceğine meşgule atmış,hayret.
Sıkıntı çıkarsa çıksın, eltiniz sizin düğün zamanınızda sıkıntı çıkarmaya korkmazken siz niye üzülmesin diye uğraşıyorsunuz.
Üzen üzülsün arkadaş, herkes haddini bilsin.
Elti bu ya görümce bile değil yani

Sakin bir yapınız var eğer annenizde sizin gibiyse bırakın babaanneniz konuşsun.
Elti saçmalığınada,kaynana koğuculuğunada bir ayar gerekiyor bence.
Size de kalbinizdeki güzel niyete karşılık huzurlu bir yuva nasip olsun..