Ya daha önceden de benzer şeyler yapmaya çalıştı, ama bu kadar saldırgan değildi. İlk başlarda bana aşırı iyi davranıyordu ama ben o kadar iyi davranmasından da kıllanmıştım. Daha yeni tanıştık, "Birlikte tatile gidelim" muhabbetlerine başladı, yahu dur ben daha sevgilimi tanımıyorum doğru dürüst niye seninle tatile gideyim? Sonra daha nişanlı falan değiliz beni arayıp kayınvalidemi aramamı falan istiyordu, "Ben uyarımı yapayım da" falan demişti. Sonra ben yine kıllanıp nişanlıma sorunca onun da kayınvalidemi çok aramadığını öğrendim falan filan. Dediğiniz doğru ne yapsam da yaranamam ben buna, en iyisi yok saymak.
Yahu kendisi kayın ailesinden ayrı bir ev değil mi? Kayınvalideleri çağırınca onu da çağırmak gerekmez. Ruh hastası mıdır nedir?
Özür dileyecek bir şey yok.
Böyle bir şeye alınıyorsa kendi sorunu. Oğulları böyle biriyle evlendiyse de bu kayınvalidenin sorunu. Sizi ilgilendiren bir şey yok.
Özür dileme kesinlikle. Karşılaşınca da hiçbir şey yokmuş gibi devam et bence.
Nişanlın senin bir hatan olmadığını biliyor. Şimdi özür dilersen bu durum üzerine yapışır, elti her durumda aynı şeyi yapar.
Ayrı bir ev tabi de şöyle bir durum var, kayınvalidem ve kayınbabam normalde burada yaşamıyorlar. Deniz kenarında yazlık tipi bir ev aldılar, oradalar. Nişanlımda kalıyorlar, benim ailemle nişanlımın ailesinin aynı zamanda burada olması tamamen tesadüf. Zaten yemeğe de dışarı çağırdılar, nişanlımın evinde değildik. Evet ben de şu an özür dilemeyi düşünmüyorum, belki çemkireceğimi düşündüğünden açmamıştır ehehe. Allahtan konuşmadık.
Gercekten arayip ozurmu dileyecektin?ne yaptin hicbirsey!!ozur dile de var olan egosu uzaya ciksin.ne ara ne sor ne mesaj at!!!Nasil bir sacmalik ya her davete eltingili niye cagiracakmissin?yani bu kadini alttan alarak iliskini sicak tutamazsin edepsiz cok belli karakterinden.Buna bunun gibi olacaksinki hakkindan gelesin deli deliyi gorunce sopasini saklarmis misali.Yerinde olsaydim daveti iptal falan etmezdim.ortada yaptigin bir hata yok velevki tatilden dondugunu bile bilsen cagirmak zorunda degilsjn.Ezdirme su kadina kendini gozunu seveyim,cok cekersin sonra
Ne bileyim ya, düğün öncesi kötü olmak istemiyorum inanın. En mutlu olacağım günlerden birinde (belki de en mutlu olacağım günde) ruh hastasının teki yüzünden günüm berbat olsun istemiyorum. Daveti iptal etmezdim aslında ama şu durumda hiç içimden gelmedi. Bir de herkes yemekte bile eltimi konuşacaktı, bundan eminim.
çok haklisiniz insan illaki üzülür ama şöyle de bir durum var. Eğer şimdi arar ,özür diler alttan alırsanız(ki hiçbir hataniz yok) bundan sonra eltiniz hep cazgirlik yapıp işini halletmeye çalışacak. Yani kısa vadede cozdugunuz sorun uzun vadede daha çok başınızı agirtacak... Bu yüzden sessiz kalmaniz,hiç bilmiyor gibi davranmanız lehinize... ( Kırdıysam özür dilerim sadece sizden böyle bir konu beklemiyordum şaşırdım.)
Estağfurullah, kırmadınız. Onunla çekişip insanları daha da arada bırakmak, taraf tutturmak zorunda olmak istemiyorum; zaten daha her şey yeni başlıyor. Bari ben alttan alan taraf olayım istemiştim. Bir laf var ya "Şu hayatta ne yaparsan yap mağduru oyna, mağdur gözük ama olma" diye, o hesap. :) Yoksa ben de bir şey yapmadığımı, onu davet etmek zorunda olmadığımı biliyorum. Ortalığı yatıştırmak biraz da niyetim.
Durduk yere değil de bence haklı olduğunuz için etmiş.
Eltiniz dikkat çekmek için ne yapacağını şaşırmış bence.
Ne kadar nahifsiniz gerçekten, yemeği de iptal etmişsiniz. Doğru olanı bilecek elbet sizsiniz fakat bu kadar masum olduğunuz bir durumdan dolayı özür dilerseniz devamında sizi daha da üzer bu psikopat elti.
Teşekkür ederim, sağ olun. Yemeğe almak içimden gelmedi aslında eltiden ziyade. Hem moralim çok bozuldu, bir de yemeğe alsam da kimse mutlu mesut olmayacaktı, herkes eltimi konuşacaktı o masada. Daha da gerilecektim. Biraz aradan zaman geçsin, alırım belki gene.
aa ne arıycam be terbiyesizi.haklı olduğun şeyde bile özür dilersen çok ezer seni evlenince.keşke yemeği iptal etmeseydin , sıkıyorsa devam etsin "beni kimse göremez" tribine.kimse sallamaz onun o halini , tıpış tıpış gelip gitmeye devam eder nasılsa.o yemeği derhal düzenleyin ve onu da asla davet etmeyin.
Keske iptal etmek yerine alsaydınız, hatta foto atardınız nispet değil mi yapılır yani böylesine, kaale almadığınızı anlaması lazım, bunun için hiç bir şey yapmayın, hiç bir şey hem de. Yaptıklarına kötü bile olsa tepki verilmesi sanırım besliyor onu
Biraz zaman geçsin de aradan. :) Kaos çıkartmaktan mutlu oluyor diyorsunuz yani, ehehe olabilir. Bazı insanlar bundan zevk alıyor.
Aslında keşke yemeği iptal etmeyip o eltiyi iyice delirtseydiniz, seni adam yerine koymuyorum gibisinden mesaj olurdu. Kv nizin günahını almayayım demiştir belki de bir şeyler ,ama sonuç olarak orta yolu bulamadı, işler karıştı. Hiç üzülmeyin nişanlınız yengesiyle tartıştı diye, asıl onlar durduk yere huzur kaçırdık kızın ailesine de rezil olduk diye düşünsünler. Bu elti daha şimdiden böyle her şeyde kusur arıyorsa ilerde neler yapar Allah bilir. Hazır fırsat size uzak durun , iletişimi kesin şimdilik. En azından düğün zamanınızı olaysız ve stressiz geçirirsiniz. Destek değil köstek olur böylesi.İnsan çağrılmasa bile utanır beni niye çağırmadın demeye, kadın bir de hesap sormuş resmen.
Ya ben onunla konuşmam, bitti artık. Kayınvalideme de söyledim, nişanlıma da söyledim. Kayınvalideme de hak veriyorum, iki oğlu var napsın evlat yani gelinlerin arasını bulmak istiyor olabilir. Nişanlım çok sinirli zaten ama onun kötü olmasını istemezdim. Abisi de, çok özür dileyerek söylüyorum, malın biri. Bir insan hiç mi fikir beyan etmez yahu, boş boş bakıyor her olayda. Karısına da hiçbir şey söylemiyor.