Ya daha önceden de benzer şeyler yapmaya çalıştı, ama bu kadar saldırgan değildi. İlk başlarda bana aşırı iyi davranıyordu ama ben o kadar iyi davranmasından da kıllanmıştım. Daha yeni tanıştık, "Birlikte tatile gidelim" muhabbetlerine başladı, yahu dur ben daha sevgilimi tanımıyorum doğru dürüst niye seninle tatile gideyim? Sonra daha nişanlı falan değiliz beni arayıp kayınvalidemi aramamı falan istiyordu, "Ben uyarımı yapayım da" falan demişti. Sonra ben yine kıllanıp nişanlıma sorunca onun da kayınvalidemi çok aramadığını öğrendim falan filan. Dediğiniz doğru ne yapsam da yaranamam ben buna, en iyisi yok saymak.
Ayrı bir ev tabi de şöyle bir durum var, kayınvalidem ve kayınbabam normalde burada yaşamıyorlar. Deniz kenarında yazlık tipi bir ev aldılar, oradalar. Nişanlımda kalıyorlar, benim ailemle nişanlımın ailesinin aynı zamanda burada olması tamamen tesadüf. Zaten yemeğe de dışarı çağırdılar, nişanlımın evinde değildik. Evet ben de şu an özür dilemeyi düşünmüyorum, belki çemkireceğimi düşündüğünden açmamıştır ehehe. Allahtan konuşmadık.
Ne bileyim ya, düğün öncesi kötü olmak istemiyorum inanın. En mutlu olacağım günlerden birinde (belki de en mutlu olacağım günde) ruh hastasının teki yüzünden günüm berbat olsun istemiyorum. Daveti iptal etmezdim aslında ama şu durumda hiç içimden gelmedi. Bir de herkes yemekte bile eltimi konuşacaktı, bundan eminim.
Estağfurullah, kırmadınız. Onunla çekişip insanları daha da arada bırakmak, taraf tutturmak zorunda olmak istemiyorum; zaten daha her şey yeni başlıyor. Bari ben alttan alan taraf olayım istemiştim. Bir laf var ya "Şu hayatta ne yaparsan yap mağduru oyna, mağdur gözük ama olma" diye, o hesap. :) Yoksa ben de bir şey yapmadığımı, onu davet etmek zorunda olmadığımı biliyorum. Ortalığı yatıştırmak biraz da niyetim.
Teşekkür ederim, sağ olun. Yemeğe almak içimden gelmedi aslında eltiden ziyade. Hem moralim çok bozuldu, bir de yemeğe alsam da kimse mutlu mesut olmayacaktı, herkes eltimi konuşacaktı o masada. Daha da gerilecektim. Biraz aradan zaman geçsin, alırım belki gene.
Biraz zaman geçsin de aradan. :) Kaos çıkartmaktan mutlu oluyor diyorsunuz yani, ehehe olabilir. Bazı insanlar bundan zevk alıyor.
Ya ben onunla konuşmam, bitti artık. Kayınvalideme de söyledim, nişanlıma da söyledim. Kayınvalideme de hak veriyorum, iki oğlu var napsın evlat yani gelinlerin arasını bulmak istiyor olabilir. Nişanlım çok sinirli zaten ama onun kötü olmasını istemezdim. Abisi de, çok özür dileyerek söylüyorum, malın biri. Bir insan hiç mi fikir beyan etmez yahu, boş boş bakıyor her olayda. Karısına da hiçbir şey söylemiyor.