cinsel ,l,şki,ye girmedim zar yırtılmadı ama kızlık zarın bozulmadan da hamile kalınıyormuş. netten okudum ve daha öncede duymuştum.
ya konu sahibi arkadaş çıkıp ta ortada ben bakireyim ben çok temizim safım diye sözler sarf etmiyor ki. Şu zihniyeti bir bırakın artık, kimsenin kimsenin namusunu sorgulamaya hakkı yok.. Konu belli, soru belli...
ctrlxyz arkadaşım umarım korktuğun başına gelmez, herkes gibi bende psikolojik olduğunu düşündüm. Allah doğru zamanda anne olabilmesini nasip etsin...
ya konu sahibi arkadaş çıkıp ta ortada ben bakireyim ben çok temizim safım diye sözler sarf etmiyor ki. Şu zihniyeti bir bırakın artık, kimsenin kimsenin namusunu sorgulamaya hakkı yok.. Konu belli, soru belli...
ctrlxyz arkadaşım umarım korktuğun başına gelmez, herkes gibi bende psikolojik olduğunu düşündüm. Allah doğru zamanda anne olabilmenizi nasip etsin...
Cehaletimi mazur göründe cinsel iliskiye girmeden nasil hamile kalinir?Sevistik diyorsunuz ama anlattiklariniza bakilirsa siz herseyi yasamissiniz,icine girme,bosalma vs.
Avrupanin göbeginde pekmi cahil kaldim acaba:26:
arkadasim dese ne olur yani,o zaman bircok kisi bakire degil,
sevgilisinin elini tutan,öpen vs illa birseyler yasamak gerekmiyor ki..merak ediyorum acaba kac kisi illaki vardir ama kac kisi sevgilisinin,nisanlisinin (nikah olmadan)
elini dahi tutmadi,bakirelik sadece cinsel iliski demek degil,el degmemisliktir....eger siz öyleyse saygim var,ama sürekli ayni sekilde yargilamak konulari kötüye götürüyor..
bakiyorum böyle konularda yargiyalanlar baska topiclerde,sevgilierini öptüklerini,ayni evde kaldilarini yaziyorlar...
sanırım yanlış okudunuz ben içime girdi boşaldı diye yazmadım. daha da açmak istemiyorum ama ben gayet açık anlattım..
Konu belli , soru belli diyorsunda. Cevapta belli, eger buraya konuyu aciyorsa bazi seylere de hazirlikli olacak. Ben ustune gitmekten yana degilim ama birseylerde soylenmek zorunda. Ultrason cihazi degiliz burda. Bu kadar utaniyorsa yaptigindan bir yolunu bulsun gidip testini yaptirsin. Yani 100 yorumda yazsak burdan anlasilmaz.
sanırım yanlış okudunuz ben içime girdi boşaldı diye yazmadım. daha da açmak istemiyorum ama ben gayet açık anlattım..
bakire değilim hatalıyım günahkarım yanlış yaptım. o....yum kah...yim ahlaksızım hepsi benim (size göre) ben derdime düşmüşüm ne dediğinize takılacak değilim.
Arkadaşımız konuyu açarken hadi benim bekaretimi tartışın sizce nedir dememiş.. Açılan soruya verilecek cevap siz bakire değilsiniz yönünde olmamalı.. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder zaten, arkadaş bakireyim diye belirttiği yerlerde hala temizim safım anlamında kullanmıyor ki bu kelimeyi. Sadece her hangi bir birleşme olmadığını belirtmek anlamında yazmış. Bir nevi hamile olabilme ihtimalinin aslında az olduğunu da söylemeye çalışmış...
Ama fesat düşüncelere sahip insanlar ne yazık ki konuyu başka yerlere çekmeye çok hevesli..
arkadaşımız kimseye gelin beni muayene edin de demiyor. korkusunu paylaşıyor, yargılamak kimseye düşmez. herkes de sırf yorum yazmak için yazmak zorunda olmasın..
söylediklerinize anlam veremedim doğrusu, ne dediğinizi bence bilememişsiniz. Her neyse konunun sapması taraftarı değilim.
bakire değilim hatalıyım günahkarım yanlış yaptım. o....yum kah...yim ahlaksızım hepsi benim (size göre) ben derdime düşmüşüm ne dediğinize takılacak değilim.
Başkaları yapar yapmaz bilemem, benim O şekil bir konum olmadığı için, beni bağlamaz.
Ayrıca ben yargıladığımı düşünmüyorum, gerilime yol actığımıda.
Sadece komik geliyor bana, her türlü şeyi yaşayıpta 'hala bakireyim' diye dolanmak, bakın bu konuyu acan Bayanın cümlesi : sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. Eğer siz buna HALA bakire diyecek kadar 'genişseniz' bırakında bende öylemi diyecek kadar 'dar' fikirli olayım.
Konuyu acan arkadaşıma gelince, umarım değilsindir hamile...
Başkaları yapar yapmaz bilemem, benim O şekil bir konum olmadığı için, beni bağlamaz.
Ayrıca ben yargıladığımı düşünmüyorum, gerilime yol actığımıda.
Sadece komik geliyor bana, her türlü şeyi yaşayıpta 'hala bakireyim' diye dolanmak, bakın bu konuyu acan Bayanın cümlesi : sevgilimle cinsel ilişkiye girmeden seviştim. Eğer siz buna HALA bakire diyecek kadar 'genişseniz' bırakında bende öylemi diyecek kadar 'dar' fikirli olayım.
Konuyu acan arkadaşıma gelince, umarım değilsindir hamile...
köy yeri ise
testı nasıl alacaksın cnm??
sonucta küçük yerlerde herkes herkesı tanır
benım bıldıgım.
Arkadaşımız konuyu açarken hadi benim bekaretimi tartışın sizce nedir dememiş.. Açılan soruya verilecek cevap siz bakire değilsiniz yönünde olmamalı.. Herkes yaptığı hatanın bedelini öder zaten, arkadaş bakireyim diye belirttiği yerlerde hala temizim safım anlamında kullanmıyor ki bu kelimeyi. Sadece her hangi bir birleşme olmadığını belirtmek anlamında yazmış. Bir nevi hamile olabilme ihtimalinin aslında az olduğunu da söylemeye çalışmış...
Ama fesat düşüncelere sahip insanlar ne yazık ki konuyu başka yerlere çekmeye çok hevesli..
arkadaşımız kimseye gelin beni muayene edin de demiyor. korkusunu paylaşıyor, yargılamak kimseye düşmez. herkes de sırf yorum yazmak için yazmak zorunda olmasın..
söylediklerinize anlam veremedim doğrusu, ne dediğinizi bence bilememişsiniz. Her neyse konunun sapması taraftarı değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?